Eski sevgilinin storylerine bakmasam ne olur?

2 hafta oldu koskoca 1 sene emeğim çöp oldu. Ayrılmak için türlü türlü bahaneler sundu. Çok sevdiğimi çok değer verdiğimi biliyordu ağladım yanında beni çok yorduğunun da farkındaydı. Ertesi gün de En son tartışıp bu nasıl sevgi sevdiğine emin misin dedim telefonda. Sevmiyorum dedi önce sonra kızdım ben yine. Bir gün önce seviyorum diyordun dedim ve şok oldum ağladım tabi. Bu da seviyorum diye çevirdi tekrar azaldı gibi mi bilmiyorum dedi. Bende evine gidip akşam yüz yüze eşyalarını bıraktım. Masasının üstünde ki benim hediye ettiğim çerçeveyi aldım çantaya koydum. Çok pişman olacaksın da kaybettiğin zaman anlarsın dedim birkaç şey daha söyledim çektim gittim. İnanılmaz üzgünüm. Sosyal medyadan silmedim o da silmemiş. Hikayelerine bakmalı mıyım o atınca çok atmıyor böyle özel günler olmadıkça. Ben 2 haftadan sonra post attım kendimi ve hikaye de attım. Bakmış. Akşam o da atmış ama açıp bakmadım. Sizce ne yapmalıyım? Ruhum çok acıyo çok seviyordum. Stalkta yapmamaya çalışıyorum kalbim sızlıyo. Ne düşünür bakmazsam?
Eski sevgilinin storylerine bakmasam ne olur?