Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Normal kıskanmayı anlarım. "Şu kızı niye takip ettin?", "O kızla niye konuştun" bunlar tuzu biberi, müsamaha gösteririm. Lakin şuna göstermem "Kesin o kıza yürüdün sen" vb. Ben kendimi biliyorum ve beni bilen kadın ihanet etmeyeceği mi bilir. Bilmiyormuş gibi davranıp, ithamlarda bulunursa benim için biter.
Evet, maalesef.. Tam bir hastaydı. Kıskançlık, birisinin seni kıskanması güzeldir ama uzatıp sürekli aynı sorunu konuşup konuşup sürekli kıskançlık gösterileri yapması gerçekten çok bunaltıcı.. insanı soğutuyorlar bunaltiyorlar ve baskiliyor hayır işin komiği birde oturup iki saat konuşuyorsun sonunda hıc bir şey yok yine aynı.. buna Takıntılı hasta denilir ve söyle düşünüyorum bi tür kıskançlıklar özgüven eksikliğinden gelir 😒
Aşırı kıskanılmaya asla tolerans göstermem bunu bildikleri için kimse o sınırı aşmadı. Aşmaya çalışanı da hemencecik uzaklaştırdım hayatımdan. Kimsenin hastalıklı düşünceleriyle ve kısıtlamalarıyla uğraşacak yaşta değilim.
bu olaya gelmek zaten inanılmaz bir sabır ister, insanı sıkarsın ve itmiş olursun. mesela bu foto daki insanda güven eksikliği var bu paranoya değil güvenmiyor :D güvenmediğin biriylede beraber olmanın hiçbir mantığı yok ancak cinsel açıdan tatmin olmak için mış gibi yapanlar da olabiliyor.
Çok geçmişte böyle biri oldu. Hala bile bulduğu, gördüğü yerde muhatap olmanın yerini arıyor. Bi insan “ya benimsin ya kara toprağın” sözünü kuracak kadar sıyırmamalı. Hastalık derecesinde kıskançlığa karşıyım. Seven sevdiğini kıskanır eyvallah ama herkes bi kendine dur diyeceği yeri bilmeli.
Evet ben de hastalık derecesinde kıskanıldım dönemler oldu. Fakat bu beni aşırı derecede rahatsız ettiği için hemen çizgimi çektim. İkili ilişkilerde adı ne olursa olsun aşırı derecede kıskançlığa hiç gelemiyorum.
Bu ne ki eski sevgilim babamla telefonda konuştuğumu bilmesine rağmen telefonu kapatana kadar çaldırıyordu wp'ye girsem hangi erkekle yazışıyorsun diyordu manyağın tekiydi iyi ki kurtulmuşum