Hani bazen olur insan kendisine ait olmayanı bile kıskanır nefesi kesilir. Sizin başınıza geldi mi? 😃

Hani bazen olur insan kendisine ait olmayanı bile kıskanır nefesi kesilir. Sizin başınıza geldi mi? 😃

Oldu öyle şeyler.. Delilik dedin ben işte.. 😅 Seven insan kıskanır.. Benim olan benimdir.. Etrafında dişi sinek bile dolaşmasına tahammül edemem.. 😅
Hoşlandığım bir kişi vardı , unide sadece bakıyordum arada bakıyormu diye, bakıyordu oda aramızda bir şey yoktu. Bir gün ben ona bakarken , onun başka kıza bakdığını gördüm. Sonra yüzünü çevirince beni gördü, bende surat asdım saçımı arkaya atıp baya baya gözlerimi devirmişdim o gün ona çok kıskançmışım.❤️🔥😂
Hayır çünkü hiç aşık olmadım. ama aşık olursam da tabi ki de dozunda kıskançlık olacak sevdiğim kadını her zaman sahiplenirim.. ama on da güvenirim onunla konuşma bunula konuşma demem kendisi zaten bilir sınırlarını. veya onu kısıtlamam hiç bir şekilde.. o arkadaşını çıkart da demem
Nefesim kesilmiyor benim burnumdan soluyorum daha hızlı nefes almaya başlıyorum, beynime kan sıçrıyor bir anlık yakıcı yıkıcı yüksek bir enerji kaplıyor içimi çok tuhaf bir duygu nefret edilesi türden. Uçlarda gezdiriyor adamı
Cevap
11Cevap
Evet olmaz mı normal şeyler de kıskançlık yapmam tabiki ama ikili ilişkiler de kıskançlık oda yerine göre öyle yerli yersiz değil eften puften şeyler için herşeyin yeri var tabiki de herşeyin fazlası zarar.
Bana ait olmayanı neden kıskanayım, cehennemin dibine direk bana uzak.
Bana ait olmayanı neden kıskanayım ki..
Kıskancım ama dozunda o da.
Kıskanılmak hoşuma gider altında bisey aranmayacaksa sevdiğimi kıskanırım olduğu zaman
Gençken oluyordu artık olmuyor..
Ben hiç kıskanç bir kadın değilimdir kıskançlıktan nefesim kesilmez, ama çok pis nefes keserim ✌️😂
He he taam inandım he 😃
Kes be 😂
Ne kesiyim kuzu, tavuk, seni?
🐈
Ait olmayanı kıskandığımız oluyor tabii ki.. Bir şeyler hissediyoruzdur ama bizim değildir.. Yine de kıskanabiliyoruz..
En berbat his 😂
Bu hisse parmak batırılır.. 😄
Zehir olsa yut, bal olsa unut demişler 😂😂
hiç öyle bi durumum olmadı ama. sevgilimi her seyden herkesten cok kiskanirim. bunun için kavga cikarmisligim bile var. ama bende olmayan hicbi seyi suana kadar kimsede kiskanmadim. varsa var yoksa yok.
İkili ilişkilerde kıskandırırsalar kıskanç , kıskandırmazlarsa kıskanç değilim.
Diğer konuda da başkasının sahip olduklarına maşallah Allah daha çok versin der geçerim. Herkesin nasibine düşen ayrıdır.
Kıskançlıktan nefesim kesildiği değilde nefes kestiğim oldu hdjdkdj Kıskandırmak yürek ister... Yani kıskandırılmak ya da kıskandırmak hoşuma gitmiyor... Kıskandırılıyorsam orada durmam...
Bana ait olmayanı kıskanmam.
Nefesimi kesecek kadar kıskanç değilim azıcık kıskancım 😅
Madem kimse kıskanmıyor bu ortada kıskançlıktan delirenler kim genel olarak 😂😂
Sen ve sen
Sonra yine sen 😂
Ben kıskancım asla inkar etmem karabasan gibi çökerim karşı tarafa 😂😂😂
Çok kıskanacağım şekilde davranıyorsa ben soğuyorum.
İlişkinin sorumluluklarını yerine getirmiyorsa silerim kendime zarar veremem 😂
Evet.
Bende olmayan başkasında olan için keşke benim de olsa demişliğim var ama öyle büyük derecede değil. Sadece ufak bir iç çekme.
Bu denli yoğun bir kıskançlık yaşamadım ama küçük küçük kıskançlıklar yaşadığım hafiften boynuzlarımın göründüğü oldu.
Bana ait olmayan biriyse bu raddede kıskanmam mümkün değil çoğu şeyi takmam hani doğama aykırı Ama sinirden belki elim titreyebilir o kadarcık 😂😂
Aptal olmayın, kıskançlıktan nefesinizin kesileceği hale gelmeyin. Aşırı kıskançlıkla kadının g.. tünü kaldırmayın.
Kıskançlık ve kısıtlama ile gelen sadakat, sadakat değildir. Özgür bırakın, bakalım o size bağlı mı, yoksa "amaaan benimki nasıl olsa beni kıskanmıyor, hadi içelim, sonra da senin evine gideriz" mi diyor. Ben bunu 17 yıllık karımda gördüm. 4 yılda 4 farklı sevgilisi olmuş.
Uzun yılar önce, bir kez yaşamıştım. Berbat bir his, insan kendini kontrol etmekte zorlanıyor.
Bana ait değilse zerre kıskanmam. Bana ait bir şeyi bu kadar kıskanmak da soğutur kendimden korkarım
Yok benlik değil
Yok kanka daha o kadar delirmedim
Asla kiskanc biri degilimdir onu baskasiyla gordugumde bile kiskanmam ama eve gidince onu dusunmeye baslayinca nefesim kesiliyor
Çok şükür gelmedi 🤣
Evet. Çok kıskanç biriyim jdjdjdjd ama bazen kıskandığımı göstermiyorum
Kıskançlık aşağılık bir duygudur, ben kıskanmam kimseyi. Sadece ona imrenirim belki
Hiç kıskançlık duygusu nedır bilmem
Gelmedi geleceğini de zannetmiyorum.
Bir iki kere kıskanmışımdır ya😅
Ben, benim olmayanı kıskanmam.
Hiç olmadı kıskanç insanları da anlamıyorum
Kıskanç biri olunca normal 🙄
Minik ataklar olmuştu tabi jxnd
Olduu maalesef
Olmadı çünkü beb kıskanmam kıskanılırım cnnm 😉 😎
Para djkdkdkdkd yapicak bir şey yok
Kıskancım
Olmadı