Buna katılmıyorum, tercih ettiğimiz kişiler bilinçaltında aradığımız kişilerdir. Mesela bir bir tanıdığımın tüm arkadaş çevresi ıyuşturucu bağımlısıydı kendisi kullanmıyordu sanırım fakat biraz serseri ve sorunlu bir gençti. Bana şey demişti tesadüf işte tüm arkadaşlarım uyuşturu bağımlısı. Hayır, bilinçaltında kendine yakın olanı seçiyorsun. Yani bir alın devamlı onu aldatan bir adamı seçiyorsa aileden herngagi bir erkek profili büyük ihtimal baba partnerini aldatmıştır. Bu da çocukta tramvaya sebebiyet vermiştir. Ya da uzun mesafe ilişkileri. Çok uzattım demek istediğim kadın veya erkek tercihlerini yanlış yapıyorsa orada kendisiyle alakalı sağlıklı olmayan psikoloji gerçeği vardır. Travmalara özellikle travmalarına ebeveyn bağlarına bakılmalı. Türk toplum kültürüne değinirsek %90 travmatik aile yapılarımız olduğunu görürüz.
Buna katılmıyorum, tercih ettiğimiz kişiler bilinçaltında aradığımız kişilerdir. Mesela bir bir tanıdığımın tüm arkadaş çevresi uyuşturucu bağımlısıydı. kendisi kullanmıyordu sanırım, fakat biraz serseri ve sorunlu bir gençti. Bana şey demişti tesadüf işte tüm arkadaşlarım uyuşturu bağımlısı. Hayır, bilinçaltında kendine yakın olanı seçiyorsun. Yani bir kadın devamlı onu aldatan bir adamı seçiyorsa, aileden herhangi bir erkek profili (büyük ihtimal baba ) partnerini aldatmıştır. Bu da çocukta tramvaya sebebiyet vermiştir. Ya da uzun mesafe ilişkileri. Çok uzattım demek istediğim kadın veya erkek tercihlerini yanlış yapıyorsa orada kendisiyle alakalı sağlıklı olmayan psikoloji gerçeği vardır. Travmalara özellikle çocukluk travmalarına, ebeveyn bağlarına bakılmalı. Türk toplum kültürüne değinirsek %90 travmatik aile yapılarımız olduğunu görürüz.