(Ex) Sevgilim beni aldattı ne yapmalıyım?

Ben (21) ve (eski) sevgilim (19) dün'e kadar 2 yıl ve 3 ay çıktık. Ben yurtdışındayım yılda 1 ya da 2 kez Türkiyeye gelebiliyorum ve ben sadık kaldım. Ben elimden geldiğince ekmeğimi aşımı onunla paylaştım, onun aldığı burs 800tl ve ben o ne zaman paraya sıkıştığında bin'er bin'er verdim malum euro baya yüksek ve enflasyon var Türkiyede. Herneyse öğrenmem şöyle oldu, bi kaç gün önce bir kızla konuştum ve eski sevgilimi ona sordum hali nasıl, psikolojisi iyi mi malum bir kaç sıkıntısı vardı sonra kız dedi ki "bilmiyom kanka iyi herhalde sevgilisi var" dedi ben şoka girdim. Sonra o kız davayı anladı karışmak istemedi ama ben ise dedim 4500TL vercem ispatlarsan diye sağolsun hemen ispatladı fotoğraf attı dün selfie ikisi yakın oğlanın eli onun eli üstünde falan çıldırdım. Dünyam başıma yıkıldı sanmıştım, ya insan neden böyle bişey yapar? Benim tipim iyi hafif kiloluyum, param da var yeteri kadar. Ben sadece sadık kalmasını istemiştim ona yıl dönümüzde altınlar çikolatalar mı almadım aldım, gezmeye çıktığımızda en az 500TL harcıyordum bir gunde onunla birlikte ve makyaj malzemesini alırdım arasıra oda bi tane kucuk şey 200TL'ye yakin. Ben tamı tamına dün 1 saat boyunca ağladım ki ben asla ağlamam. Biçak darbesi yedim yine ağlamadım ama bu acı çok farklıydı. Sinirden babasıyla konuştum o zaten beni istemiyordu sonra kapattım foto yazdım ve mesaj attım aldatılıyorum diye adam da tamamen delirdi. Bir baba beni istemiyor kızı da beni birakmiyor sonra istenmeyen oğlanı, kızı aldatıyor ne kadar yıkıcı bir durum bir baba için. Kız beni ağlayarak aradı yaktın beni diye, elini ayağını öpeyim. Kurbanın olayım istediğin ne varsa yapim. Içinde Allah korkusu varsa nolur başka bişey atma dedi (nude). Ben ise dedim Allah korkusu bende var dedim, sende yok dedim. Olsaydı aldatmazdın. Kız ağlayarak dedi ki" vallahi hiç bisey yapmadik sadece ayni siniftaydik 2 haftadir konuştuk dedi." Ben "neden yaptın neyin eksikti !" O "biliyorum haklisin." Dedi. Yorumlarda devam edicem
(Ex) Sevgilim beni aldattı ne yapmalıyım?