Ben (21) ve (eski) sevgilim (19) dün'e kadar 2 yıl ve 3 ay çıktık. Ben yurtdışındayım yılda 1 ya da 2 kez Türkiyeye gelebiliyorum ve ben sadık kaldım. Ben elimden geldiğince ekmeğimi aşımı onunla paylaştım, onun aldığı burs 800tl ve ben o ne zaman paraya sıkıştığında bin'er bin'er verdim malum euro baya yüksek ve enflasyon var Türkiyede. Herneyse öğrenmem şöyle oldu, bi kaç gün önce bir kızla konuştum ve eski sevgilimi ona sordum hali nasıl, psikolojisi iyi mi malum bir kaç sıkıntısı vardı sonra kız dedi ki "bilmiyom kanka iyi herhalde sevgilisi var" dedi ben şoka girdim. Sonra o kız davayı anladı karışmak istemedi ama ben ise dedim 4500TL vercem ispatlarsan diye sağolsun hemen ispatladı fotoğraf attı dün selfie ikisi yakın oğlanın eli onun eli üstünde falan çıldırdım. Dünyam başıma yıkıldı sanmıştım, ya insan neden böyle bişey yapar? Benim tipim iyi hafif kiloluyum, param da var yeteri kadar. Ben sadece sadık kalmasını istemiştim ona yıl dönümüzde altınlar çikolatalar mı almadım aldım, gezmeye çıktığımızda en az 500TL harcıyordum bir gunde onunla birlikte ve makyaj malzemesini alırdım arasıra oda bi tane kucuk şey 200TL'ye yakin. Ben tamı tamına dün 1 saat boyunca ağladım ki ben asla ağlamam. Biçak darbesi yedim yine ağlamadım ama bu acı çok farklıydı. Sinirden babasıyla konuştum o zaten beni istemiyordu sonra kapattım foto yazdım ve mesaj attım aldatılıyorum diye adam da tamamen delirdi. Bir baba beni istemiyor kızı da beni birakmiyor sonra istenmeyen oğlanı, kızı aldatıyor ne kadar yıkıcı bir durum bir baba için. Kız beni ağlayarak aradı yaktın beni diye, elini ayağını öpeyim. Kurbanın olayım istediğin ne varsa yapim. Içinde Allah korkusu varsa nolur başka bişey atma dedi (nude). Ben ise dedim Allah korkusu bende var dedim, sende yok dedim. Olsaydı aldatmazdın. Kız ağlayarak dedi ki" vallahi hiç bisey yapmadik sadece ayni siniftaydik 2 haftadir konuştuk dedi." Ben "neden yaptın neyin eksikti !" O "biliyorum haklisin." Dedi. Yorumlarda devam edicem
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Direkt yol ver kardeşim bu kız seni kullanmış belli
Ha burada devam edeyim:
Kızdan intikam almak istiyorum ve ona şu cümleleri kurdum "Ben sana olan 2 sene ve 3 ayın sadakatını, maddi ve manevi veya her türlü yardımımın, sevgimin ve göz yaşlarımı senden çıkaracağım, senin ruhundan parça parça koparıcam sonra kendi benliğini kaybettiğinde yaşayan ölü gibi olucaksın."
Kalbimden koparamıyom kızı. Benim çocukluğumda annem ve babam hapise düştüydu ve onları senelerce görmedim. Kim dost kim düşman hepsi belli oldu kan bağlarımız bile. Hollanda hükümeti bizlere (ben ve kiz kardeşim) el koyup başka ailelere yerleştirceklerdi. Ablalarım zamaninda 18 ve 16 idi okadar acı çektiydik ama bu daha da yıktı beni bildiğin. Offf
Bak senin için stediğin kadar intikam ateşiyle dolsun ama karşındaki kız seni yok saymış aldatmış sen ne yaparsan yap onun umrunda olmayacak maddi olarak gereksiz yardımlarda bulunmuşsun keşke yapmasaydın ama başının gözünün sadakası olsun tek yapman gereken görmezden gelmek içinde bitirmek çünkü başka bir şey yapamazsın kız seni gözden çıkarmış başkasına gitmiş ne yapabilirsin ki
Babası hasta tek bir ağır haber ile kalpten gotururum, ortalığı karıştırıp ellere senelerce konuşma konusu olarak veririm ama yapamıyom kiyamiyom bi yandan off
Emin ol para önemli değil, para var hatta olmazsa bile para ne ki kazanilir ama ben inancimi kaybediyorum herşeye
E sen 1 ay önce soru açmışsın demişsin ki biri beni aldatsa şunları şunları yaparım bak yapabilecek misin hayır senin yoluna bakmaktan başka çaren yok bir süre kendi kafanı dinleyeceksin onu kalbinden çıkartana kadar da kimseyle konuşmayacaksın ilişki olarak
Aynen öyle herneyse sabredelim derdimi dinlediğin içim çok sağol
Bekara karı boşamak kolay derler ayni o duruma dustum
Haklısın herkes farklı şeyler yaşıyor ama sen hatayı en baştan yapmışsın
Ney ki
Sal onu sen daha iyilerine layıksın
Ha burada devam edeyim:
Kızdan intikam almak istiyorum ve ona şu cümleleri kurdum "Ben sana olan 2 sene ve 3 ayın sadakatını, maddi ve manevi veya her türlü yardımımın, sevgimin ve göz yaşlarımı senden çıkaracağım, senin ruhundan parça parça koparıcam sonra kendi benliğini kaybettiğinde yaşayan ölü gibi olucaksın."
Kalbimden koparamıyom kızı. Benim çocukluğumda annem ve babam hapise düştüydu ve onları senelerce görmedim. Kim dost kim düşman hepsi belli oldu kan bağlarımız bile. Hollanda hükümeti bizlere (ben ve kiz kardeşim) el koyup başka ailelere yerleştirceklerdi. Ablalarım zamaninda 18 ve 16 idi okadar acı çektiydik ama bu daha da yıktı beni bildiğin. Offf
Kimseye güvenemiyorsun maalesef
Sence nasıl davranmalıyım aklim bildiğin durdu. Ben bu psikoloji bitiremezsem üniversitemi dondurup gidicem çunku ben tıp okuyum ve kafama silah dayasalar bile yapamam okulu
Yeni biriyle tanışırsan onu unutursun
Valla bu bir yeni travma tanişsam bile seveceğime inanamiyorum. Ha sordum neden aldattın diye ilgisi hoşuna gitmiş düsunebiliyormusun ben ise hollandada tatilimde çalişirken gunde 1 2 kez konusabiliyom malum gizli yapiyoz ailesinden oda max 5dk hep ilgi verme peşindeyim ama yetmedi
Mesafe uzak olduğu için düşünmeliydin bunları
ben dedim ona zamaninda baska birine gonlun kayarsa soyle adam gibi ayrilirim diye ama işte yapmadı ve bana ağır darbe vurdu durduk yere
Karaktersizmiş işte
Herneyse çok sağol dinlediğin için yine aklima bisey gelirse yazarim sana seninde başini agrittim
Sıkıntı yok))