Sevgilim beni aldattı ne yapmaliyim?

Bizim mutlu bir ilişkimiz vardi ailelerimiz tanışıyormuş hep birlikteydik bi anda bisey oldu bi kizla fotoraf paylaştı kim diye sordum arkadaşım dedi ve gerçekten de arkadasiymis biz bi gun onlara aksam yemeğine gittik o zmnlar cok soğuk yapıyordu bunun nedenini bilmiyordum annemle konustular biraz sonra biz onla konustuk ve bana dediki bugun bi arkadasim vardi annesi yatalakti babası olmustu anneleriyle beraber sobalı evde yaşıyorlardı gittim kalim defter aldim ona bugun defi ama aldattığı kiz çıktı ve artık bana telefonunu da vermiyordu biyle bir sey yapcahini tahmin etmezdim onun bir tane de üvey kardeşi var ondan telefonunu kurcalamasini istedim bana ss atti 3 tane kızla konuşuyormuş daha sonra biz ayrıldık sonra bende kna inat en yakin arkadadiyla ciktim bunu yapma sebebim de vok mantikiydi ben o gün İstanbula gidiyordum ve gerçekten cokta kotu bir durumdayım onun yazmasını cok bekledim fakat o bana hiç yazmadi onun yerine en yakin arkadasi yazdı bana bende inat olsun diye onla sevgili oldum 3 gun ya sürmüştür ya da sürmemistir üstünden baya bi gecti ben onu aradim sonra tekrardan konustuk sonra tekrardan konusmayi kestik ben onu engelledim heryerden tiktok hariç sonra beni aradı dedi ki ben düzeldi lutfen bana geri dön şimdiki sevgilini bırak bana gel dedi bende ona söyle dedim beni seven birini bırakıp beni kullanan birine beni uzan birine niye tekrardan doniyim ki sonra o beni engelledi dunde benjm üvey kardesim aradi onu dedi hic mi aklına gelmiyo her insanın aklının bi kısmında kalır benimde kaldi tabiki dedi ve ben onu hala unutamıyorum bisey yaptığımda aklima geliyor ne yapmalıyım sizce bana yardım edin unutmak istiyorum sevgilim de var ona ihanet etmek istemiyorum
Sevgilim beni aldattı ne yapmaliyim?