Aşk İlişkileri Arkadaşlar taze reddedildim önerimiz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün birine açıldım kırmadan reddetti. Canım sıkkın biraz kafamı nasıl dağıtabilirim? Güncellemeler+1 yıl Ya başkasını bul ve hemen takılalım yazanlar neyin kafasını yaşıyor. Sevgi gözünüzde bu kadar mı basit bir şey hemen birine git diyorsunuz Arkadaşlar taze reddedildim önerimiz var mı? Cevapla Öneri Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendini üzme biraz zaman tani kendine düşün olmayınca olmuyor belki böyle daha iyi olacak sonra yoluna devam et 😎 1 0 Yorumla
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı. Kafanı duvara vur dağılır ama iyi vurursan kendini bile hatırlamazsın daha 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne vurması Yorumla Soran +1 yıl Ben diyorum ki kafamı dağıtmak için öneri istiyoruj Yorumla Aşil_Han +1 yıl Sen sormuşsun nasıl dağılır diye Yorumla Aşil_Han +1 yıl Sert vur karpuz gibi dağılır Yorumla Aşil_Han +1 yıl ya da şu reddedenin mekanını ver kafasını dağıtayım Yorumla Soran +1 yıl Hajaja Yorumla Soran +1 yıl Bana karşı bu duyguları beslememiş ama farkında olmadan hoşlanma belirtilerini veriyordu Yorumla Soran +1 yıl Yok ya gerek yok Yorumla Aşil_Han +1 yıl Demekki kişiliği öyleymiş hoşlanma belirtisi veriyormuş herkese Yorumla Aşil_Han +1 yıl Hajaja ya gidip soruyorum hesabını hemen Yorumla Soran +1 yıl Yok aslında belki de hoşlanıyor ama farkında değil Yorumla Soran +1 yıl Hayır öyle değil kişiliği de aslında tam olarak öyle değil ben öyle anlamışım Yorumla Aşil_Han +1 yıl Hoşlansa nasıl anlamaz çocuk belki seviyordur ama Yorumla Soran +1 yıl Birazdan burası beni gaza getirdi hoşlandığını düşündüm Yorumla Soran +1 yıl Bazı insanlar geç anlıyor Yorumla Aşil_Han +1 yıl Burası hep öyle boş gaz Yorumla Aşil_Han +1 yıl Zaman ver çocuğa belki o gelir sana Yorumla Soran +1 yıl İşte bende inandım bunlara Yorumla Soran +1 yıl Bilmem belki gelir belki gelmez ona kalmış Yorumla Aşil_Han +1 yıl Sen kendini ümitlendirmede kendi yoluna bak Yorumla Soran +1 yıl Yok ümitlendirmiyorum Yorumla Aşil_Han +1 yıl İyi ozaman çık bu siteden bi nefes al gez dolaş kendini geliştir aklına gelmez daha k Yorumla Soran +1 yıl Sileceğim burayı zaten Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim ☺️ Yorumla Aşil_Han +1 yıl Sil zaman kaybı ☺️ Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkekler kadınlardan cok daha fazla reddedildigi için biz daha iyi biliriz bu duyguyu... lakin kafani dagitacak bisey yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hemen erkekleri öne çıkar zaten Yorumla Be_smart +1 yıl Kafan iyi mi... gercek hayat bu... reddedildigin iyi olmuş Yorumla
Anonimbebe Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eğlenceli şarkılar kafanı dağıtacaktır , o kaybetti sen degil rahatla 0 0 Yorumla
vitalife Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Ic bira. Sonra salla gitsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bira falan içmem Yorumla vitalife +1 yıl sarap? Yorumla Soran +1 yıl O tarz şeyler içmem Yorumla vitalife +1 yıl daha pahali icki mi seviyorsun? Yorumla Soran +1 yıl İçmiyorum o tarz şeyler diyorum anlamıyorsun Yorumla vitalife +1 yıl Yoo anladim :)) uzatiyorum sadece, can sikintisi Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Azer bülbül- duygularım... 1 3 Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Arkadaşa katılıyorum 👍🏻 çivi çiviyi söker jdkd Yorumla Soran +1 yıl Yok ya üzücü şeyler olmasın Yorumla Xenopeltisx +1 yıl At kendini diskolara dinle yemin ederim iyi gelir 😂😂 tak kulaklığı Yorumla
eaglekadir1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kalan sağlar bizimdir nasipte yokmuş de geç 0 0 Yorumla
StromAnqel Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Film izle Kitap okuVideo izleUyu 0 0 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. call pranks izle baya eğlenceli 0 0 Yorumla
MrJimi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstanbul'daysan gel çıkalım iki tek atalım 0 0 Yorumla
Haki-yineyeniden Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yeni mi tanışmıştınız? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır 1 yıl oldu Yorumla Haki-yineyeniden +1 yıl Üzdü☹️ Yorumla
bymemonunlife Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl takilalim yalniz sıkılıyorum 0 10 Yorumla bymemonunlife +1 yıl önyargılı aptal insanlar bitmez Yorumla Soran +1 yıl Bana mı diyorsun Yorumla bymemonunlife +1 yıl senden cok var kiz milleti hepiniz aynisiniz Yorumla Soran +1 yıl Ne saçmalıyorsun ya güncellememi okuyup bir şey anlamamışsın belli Yorumla bymemonunlife +1 yıl anladim anlicagimi.. Yorumla Soran +1 yıl Belli Yorumla Soran +1 yıl Kafan az çalışıyor Yorumla bymemonunlife +1 yıl sana kafa dagitalim dedim sen ne yasiyosan ben ugrasamicam Yorumla Soran +1 yıl Takılalım diyorsun sonra önyargılı diyorsun niye takılayım seninle sen bunu düşünemiyorsun Yorumla bymemonunlife +1 yıl iki muhabbet edemicenmi cahil gerizek Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. sana platonik yok mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl Olsa ne olacak hoşlanmıyorum ki Yorumla armada +1 yıl reddedip rahatla. intikaaam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kendini üzme biraz zaman tani kendine düşün olmayınca olmuyor belki böyle daha iyi olacak sonra yoluna devam et 😎
Kafanı duvara vur dağılır ama iyi vurursan kendini bile hatırlamazsın daha
Ya ne vurması
Ben diyorum ki kafamı dağıtmak için öneri istiyoruj
Sen sormuşsun nasıl dağılır diye
Sert vur karpuz gibi dağılır
ya da şu reddedenin mekanını ver kafasını dağıtayım
Hajaja
Bana karşı bu duyguları beslememiş ama farkında olmadan hoşlanma belirtilerini veriyordu
Yok ya gerek yok
Demekki kişiliği öyleymiş hoşlanma belirtisi veriyormuş herkese
Hajaja ya gidip soruyorum hesabını hemen
Yok aslında belki de hoşlanıyor ama farkında değil
Hayır öyle değil kişiliği de aslında tam olarak öyle değil ben öyle anlamışım
Hoşlansa nasıl anlamaz çocuk belki seviyordur ama
Birazdan burası beni gaza getirdi hoşlandığını düşündüm
Bazı insanlar geç anlıyor
Burası hep öyle boş gaz
Zaman ver çocuğa belki o gelir sana
İşte bende inandım bunlara
Bilmem belki gelir belki gelmez ona kalmış
Sen kendini ümitlendirmede kendi yoluna bak
Yok ümitlendirmiyorum
İyi ozaman çık bu siteden bi nefes al gez dolaş kendini geliştir aklına gelmez daha k
Sileceğim burayı zaten
Tamam teşekkür ederim ☺️
Sil zaman kaybı ☺️
Erkekler kadınlardan cok daha fazla reddedildigi için biz daha iyi biliriz bu duyguyu... lakin kafani dagitacak bisey yok
Hemen erkekleri öne çıkar zaten
Kafan iyi mi... gercek hayat bu... reddedildigin iyi olmuş
Eğlenceli şarkılar kafanı dağıtacaktır , o kaybetti sen degil rahatla
Ic bira. Sonra salla gitsin
Bira falan içmem
sarap?
O tarz şeyler içmem
daha pahali icki mi seviyorsun?
İçmiyorum o tarz şeyler diyorum anlamıyorsun
Yoo anladim :)) uzatiyorum sadece, can sikintisi
Azer bülbül- duygularım...
Arkadaşa katılıyorum 👍🏻 çivi çiviyi söker jdkd
Yok ya üzücü şeyler olmasın
At kendini diskolara dinle yemin ederim iyi gelir 😂😂 tak kulaklığı
Kalan sağlar bizimdir nasipte yokmuş de geç
Film izle
Kitap oku
Video izle
Uyu
daha çok taze ne yapsan geçmez
call pranks izle baya eğlenceli
İstanbul'daysan gel çıkalım iki tek atalım
Yeni mi tanışmıştınız?
Hayır 1 yıl oldu
Üzdü☹️
takilalim yalniz sıkılıyorum
önyargılı aptal insanlar bitmez
Bana mı diyorsun
senden cok var kiz milleti hepiniz aynisiniz
Ne saçmalıyorsun ya güncellememi okuyup bir şey anlamamışsın belli
anladim anlicagimi..
Belli
Kafan az çalışıyor
sana kafa dagitalim dedim sen ne yasiyosan ben ugrasamicam
Takılalım diyorsun sonra önyargılı diyorsun niye takılayım seninle sen bunu düşünemiyorsun
iki muhabbet edemicenmi cahil gerizek
Aşk doktorunu izle.
Başkasını bul
Yeni birine açil kanka civi çiviyi soker
sana platonik yok mu
Yok
Olsa ne olacak hoşlanmıyorum ki
reddedip rahatla. intikaaam
Müzik dinle