Diğer Pp önerisi var mı arkadaşlar? yesilyarpak Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim ki sanki biraz boş. Bi Pp önerin ya hatta Pp için foto falan atın beya Güncellemeler1 yıl Nasıl olmuş Pp önerisi var mı arkadaşlar? Cevapla Fal Soruları Fotoğraf Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
klm55 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl bence şimdiki pp iyi kalsın ama değiştiriceksen googleden ara pp fotoraflarını yda kendi yüzünü koy ya da sevdiğin bir hayvanın fotosunu koy pp ye. kararasenin 0 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Al. Yeşil yaprak 0 10 Yorumla yesilyarpak 1 yıl Pardon da yaprak degilim ben yarpak ım Yorumla ßlueოoon 1 yıl Yarpak ne ya😂 Yorumla yesilyarpak 1 yıl O bende kalsın ya Yorumla yesilyarpak 1 yıl Aggssfa Yorumla ßlueოoon 1 yıl Attigim resim iyi ama Yorumla yesilyarpak 1 yıl Baya iyi nerden buldun Yorumla ßlueოoon 1 yıl Google dan Yorumla ßlueოoon 1 yıl 😂😂... Yorumla yesilyarpak 1 yıl Vay aq Yorumla yesilyarpak 1 yıl Benim aklıma hiç gelmedi ya Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 812 cevap paylaştı. Pinterestten bak güzel öneriler var. 0 30 Yorumla yesilyarpak 1 yıl Mesela işte ne yapmalıyım sence Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Yani neyi seviyorsan onu yapabilirsin. Sevdiğin bir oyuncu veya karakter olur ya da araba, manzara resmi gibi. Yorumla yesilyarpak 1 yıl Cok yapay zeka gibi konuşuyon yapay zekamasın Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Ben bir dost. Yorumla yesilyarpak 1 yıl Bana öneri yapmadan gitme bişi söyle git Yorumla yesilyarpak 1 yıl Bak bişi buldum rengarenk Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Bu ne be ahahahahaa Yorumla yesilyarpak 1 yıl Niye yaa Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Yaratıcı ol biraz 😌 Yorumla yesilyarpak 1 yıl Bence gayet iyi Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Ne demezsin Yorumla yesilyarpak 1 yıl Nasıl beğenmezsin ya hayatında en çok kullandıgığın şey degil mi Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Hayır ben chatgbt kullanıyorum Yorumla yesilyarpak 1 yıl Bende chat GBT kullanıyorum Yorumla yesilyarpak 1 yıl Gerçekten daha iyi Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Allah'ım ya profili napmış 😂😂 Yorumla yesilyarpak 1 yıl Ne zaten böyleydi Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl hee aynen 😂😂 Yorumla yesilyarpak 1 yıl Niye inanmadın ki belki ilgini çekmeye çalışıyom Yorumla yesilyarpak 1 yıl Noldu sustun yaa Yorumla yesilyarpak 1 yıl Aaa gitti yaaa Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl İlgimi çektin 😂 Yorumla yesilyarpak 1 yıl Heeee yazmayınca gittin sandım Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Arada bakıyom buraya😂 Yorumla yesilyarpak 1 yıl İlgini çektiysem Instagram alabilir miyim Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Sen ver bakalım Yorumla yesilyarpak 1 yıl Ne alaka ya ilk ben istedim Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl İyi kendin bilirsin Yorumla yesilyarpak 1 yıl tamam özele gel bari Yorumla yesilyarpak 1 yıl Takip attım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bence şimdiki pp iyi kalsın ama değiştiriceksen googleden ara pp fotoraflarını yda kendi yüzünü koy ya da sevdiğin bir hayvanın fotosunu koy pp ye. kararasenin
Al. Yeşil yaprak
Pardon da yaprak degilim ben yarpak ım
Yarpak ne ya😂
O bende kalsın ya
Aggssfa
Attigim resim iyi ama
Baya iyi nerden buldun
Google dan
😂😂...
Vay aq
Benim aklıma hiç gelmedi ya
Pinterestten bak güzel öneriler var.
Mesela işte ne yapmalıyım sence
Yani neyi seviyorsan onu yapabilirsin. Sevdiğin bir oyuncu veya karakter olur ya da araba, manzara resmi gibi.
Cok yapay zeka gibi konuşuyon yapay zekamasın
Ben bir dost.
Bana öneri yapmadan gitme bişi söyle git
Bak bişi buldum rengarenk
Bu ne be ahahahahaa
Niye yaa
Yaratıcı ol biraz 😌
Bence gayet iyi
Ne demezsin
Nasıl beğenmezsin ya hayatında en çok kullandıgığın şey degil mi
Hayır ben chatgbt kullanıyorum
Bende chat GBT kullanıyorum