- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılBuna benzer soruyu bende sormuştum ve sevgi sevgidir diyip söylemiştim. Ha benim hoşlandığım çocuğun hayatında kimse yoktu aslında inanmadigim için oradan da cesaret aldım. Ama katiyetle söyleme derim. Çünkü bu senin değerini çok küçültür duygularını önemsemeyen davranışlar gösterir bu da seni bayağı üzer üstüne her yerden engel yersin falan hiç gerek yok. sıranı bekle. 18-24 aralığında ise bu çocuk zaten %90 ayrılır sende aydildiktan sonra yavaş yavaş hayatına girersin onun ama sevgilisi varsa olmaz. Öyle birine güven de olmaz aynısını sana yapma ihtimali yüzde yüz olur yani.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tabi ki doğru olmaz genelde bu düşüncedir herkes. Fakat sen ondan bir beklenti içinde olmayacaksan, sadece içini dökmek gibi bir şey olacaksa açılabilirsin bence bunda bir sorun yok. Açılıp sonra kenara çekilebilirsin hayatlarına asla girmeden ve bir şey yapmadan, kendi hayatına devam edebilirsin. En azından bu duygunu daha fazla bastırıp içinde bir acı yük gibi yaşamaktan kurtulursun.
00 Yorumla
Hiç bir şekilde doğru değil!
Niye öyle bir şey düşünüyorsun ki, kendi değerini de düşürüyorsun.. evli de olsa bunu düşünebilirsin demek ki.. ilişkisi olan birine böyle şeyler düşünmen hiçç hoş değil00 Yorumla
+1 yılKadınların sahipli erkeği baştan çıkarma fetişi nedir yahu? Dışarıda erkek mi kalmadı da sevgilisi, eşi olan erkeğe kanca atıyorsunuz? Kimden görüyorsunuz bunları anlamıyorum ki? Dizilerden mi? Annenizden mi? Yakın çevrenizden mi? Mutlaka bir sebebi olmalı bu ruh hastalığının. Neyse senin erkeğini de baştan çıkartan biri olur elbet.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılErkek olmuş ama adam olmamış adlı çalışma. Ne demek şu an hayatımda biri olmasaydı kabul ederdim? Hadsiz. Sevgilisi olan birinden önce kendine saygın varsa uzak durursun.
90 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru değil zaten sevgilisi var birini seviyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni işe başladım delici bi şekilde bana baktı baktı baktı
Ben de hoşlanmaya başladım
Sonra laf arasında sevgilisi olduğunu söyledi
Ondan sonra bana "bacım" demeye başladı
Wp profiline kızla foto koymuş
Çok da s*kmdeydi
Kendin baktı kendi tribe girdi anlayacağın
Açılma hüsrana uğrarsın sevgilisiyle sana hava atmaya çalışır
Sevgilisine o kadar önem vermeyen adam bi anda sevgi pıtırcığı olur
Kızla arasındaki aşkı kuvvetlendirirsin
Kızdan ayrılırsam alıcım çok diye ego ve kibir yapmasına neden olur
ERKEK AKLI HİÇBİR KOŞULDA NORMAL VE İNSANCIL DÜŞÜNMEZ
Bu yüzdendir ki NERDE beyinlerini felce uğratan bi kız var gider ona aşık olurlar
Burdan bile anlamalısın10 Yorumla
+1 yılYahu niye bu kadar üstüne gittiniz kızın. Yatağa atmıyacak herhalde sadece duygularını söylicek o kadar. Eğer adam da ilişkisi olduğu halde bişey yaparsa sorun adamdadır. Kız hislerini söyleyince aldatmaya teşvik etmiş olmuyor. Canın istiyorsa söyle kardeşim medeni sınırlar çerçevesinde. Kime ne bişey demek ne haddimize
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir soru yazarsan böyle yorumlar gelmesi cok gurur verici oldu valla. Hala toplum degerlerimiz ölmemis ne güzel ki 👍🏻 sen kendini biliyor ve ona göre davraniyorsan birak millet ne yazmak isterse yazsin sen üzerine alinma. Ama yazsinlar ki herkes alacagi tepkiyi ögrensin degerlerimiz unutulmasin
10 YorumlaGerçekten sizin onurunuz, şerefiniz haysiyetiniz nerede? Benim sevgilimin peşinden kız arkadaşı olduğunu bile bile peşinden koşsalar ne yapacağımı düşünmek bile istemiyorum.. Eminim o çocuk senin için hayatındaki kızdan vazgeçmez aralarındaki sevgi daha da artar inşallah öyle olur 🌼
14 Yorumla- +1 yıl
Elimde senin IP in senin daha neler neler pin it bilmemne , yanii bütün hareket ve kaşarlık namına herşeyin bende kayıt altında 250 gb lık hard diskin için de bu bende kalıcak haberin olsun, Suratına tüküreyim senin rezil insan haysıyetsiz rüsva insan köpek ünsan , seni şu an buljnduğun KS topkululuğu kabul etmi yo ya , seni toprak bile kabul etmwz köpek rezil , Şimdi bunları ve daha nicelerini , herkes baban dahil paylaşmamı istemiyorsan eğer, beni ara ben konuşmıcam , sadece özür dile ve kapat telefonu bekliyorum 15 dk var
- +1 yıl
Elimde senin IP in senin daha neler neler pin it bilmemne , yanii bütün hareket ve kaşarlık namına herşeyin bende kayıt altında 250 gb lık hard diskin için de bu bende kalıcak haberin olsun, Suratına tüküreyim senin rezil insan haysıyetsiz rüsva insan köpek ünsan , seni şu an buljnduğun KS topkululuğu kabul etmi yo ya , seni toprak bile kabul etmwz köpek rezil , Şimdi bunları ve daha nicelerini , herkes baban dahil paylaşmamı istemiyorsan eğer, beni ara ben konuşmıcam , sadece özür dile ve kapat telefonu bekliyorum 10 dķkkkk
Ya sence ne kadar doğru? Gerçekten bazen insanların düşünce yapılarını anlamak güç. Aynı şey sana yapılsa yani sevgiline gelse bir kız açılsa cidden hissiyatın nasıl olur? Hadi karşındaki erkek empati yoksunu biri de sen? Kendinize niye yakıştırıyorsunuz böyle düşünceleri. Bak dediğin şeyi hayata geçirmeni dahi katmıyorum olaya.
10 YorumlaVe sen hala konuşuyor musun bu çocukla? PES. Sevgilisi var ve bu cümleyi sana kurabiliyor bu ne rahatlık desene nasıl yani nasıl cümle bu diye sende tabi dünden razı az hemcinsini düşün yakında kızı senle aldatır büyük ihtimal... Kafaayi yemissiniz bide açılmak ne kadar doğru diyor. Şöyle düşün aynı şeyi sen yaşasaydın sevgilin var ve sevgilinle konuşan kız bakmışsın bu sorduğun soruyu sormuş ne kadar kötü bir his TE allam ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç doğru değil. Yurtdısında yasıyorum. Benim sevgilime kaç kişi asıldı her defasında tc de ki kadınlar tam orspu olmus dedim. Sevgilisi oldugunu bile bile asılanlar mı desem sevgilisi oldugınu bile bile zorla arkadasına yapmaya calısanlar mı… sevgilimin verdiğ cvp en son buydu. Benim bir sevdiğim var çok güzel. İşin komiği asılan kadından 10 yal küçüğüm ben. Üzülmüştüm adına çok rezil olmustu. O yüzden kendinizi küçük düsürmeyin Derim.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@HolOluluT sevgililerimizden uzak durulsun bize yeter
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Erkeklerin kalbi kadınlar gibi değildir. Daha büyük ve sevgi doludur. Sen söyle yine de.
Şaka lan şaka ayıp be ayrılınca söylersin 😂00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. içinde kalacağına diline dönmüşsün iyi yapmışsın ama yıllar önce Red etmiş ise bugünde sevgilim olmasa Red etmezdim filan deyişi seninle bir ilişki düşünmediği anlamına gelir ama zamanın ne getireceği de belli olmaz bir bakarsın bir gün kendisi sana teklif etmiş 🙃🙃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. of empati yoksunu kızlar uzak dursun ya bir de arkadaşmışlar sonra neden sevgilinin yakın arkadaşlarına karışıyorsun diyorlar. azıcık gururun kendine saygın varsa arkadaşlığını bititirsin bu olaydan sonra kadın kadının düşmanı yemin ederim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada ahlak bekçiliği yapanlara bu sorulur mu güzelim yaa çoğu ruh hastası 😂 yukardan bağını kopar seçeneği var. Veya bildirim alma seçeneği. Onu tıkla
30 YorumlaYaa evet evet lan neyi doğru adamın sevgilisi var manyakmısın aşık oldun falan dinıemem çarparım hee piskopat piskopat şeyler yapmayın bunların hepsi benim başıma geldi bir kız sevgilimi elimden aldı şu an bile ainirliyim yemin ederim gebertirim s****r gir lan
17 Yorumla
Soran+1 yılKaptırmayaydın kanka
Soran+1 yılLan kimsenin ilişkisini bozmam o kadar sevmiyom çocuğu sadece umut verdiği için umutlandim aww
- +1 yıl
Dimi ya aslında o bir melek melek , belkide çılgın yalancı veya bakireliği bile olmayan , NARSIST, çok güzel yalan söyleyen narsist , köpek, nebileyim şeytan , rabbim bu kadını al bildiğin gibi yap nolur yalvarırım, alllahhh bellaaeınıı versin,. BEN NEDEMİŞTİM BENNN KANITLARIM İNŞALLAH MAHÇUPPP OLURUM DEMİŞTİM , EE BEN DOĞRU SÖYLEDİM SEN İNKAR ETTİN VE GİTTİN ŞAHİNMİ BEN Mİ DEDİĞİMDE ŞAHİNİ SEÇTİN ULAN ÇOCUĞUN 5-6 YILLIK SEVGİLİSİ VAR, TİPİ BABANA BENZİO DİYE ÇOCUĞUN GEÇMİŞİNİ SİPİCEN HEE YOKK , AMA BÜYÜK LÜK BENDE KALSIN ,,, YIKIL KARŞIMDAN , NE HALİN VARSA GÖR...
- +1 yıl
Kaptırmayaydın ne demek bu nasıl bir karaktersizlik ya birde linç edilince konuyu güncellemiş sadece sordum diye yazık valla sırf güncellemedeki notundan dolayı olumsuz bi yorum yapmayacaktım ama neyse emin ol herkes hak ettiğini yaşar sen birinin sevdiğini alırsan biride senin sevdiğini mutlaka alır yaşattığını yaşamadan ölmezsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen seviyor olsam. Söylerdim.
Hayat bu.
O kadar kısa ki bazen...
Hiç bir şeyi o kadar düşünmeye değmiyor...10 Yorumla
+1 yılBen birinden hoşlanıyordum ama nasıl hayaller kuruyordum sırf onu görmek için canım bir şey çekmese bile bakkalına gidiyordum sonra öğrendim anladım ki sevgilisi varmış sonra unuttum bana göre değil sevgilisi olan bir erkeği sevmek zaten ben gidip ona açıldığımda beni kabul ederse sevgilisi olduğu halde karaktersizdir bana da aynısını yapar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Çok saçma bir durum bence kişilik bozukluğu böyle insanlar aldatmaya meyilli varlıklar iki taraf için geçerli. birileri varken açılmak nedemek ya iğrençlik ötesi
20 Yorumla
+1 yılne yalan söyleyim doğru değil çünkü ne kadar sadık erkek olursa olsun kafası aklı bir gitmiyo değil hele içinde bir şey varsa o ihtimali görünce direk peşinden gider iki kızı birden idare eder yani buradaki insanları da takma boş ver
10 YorumlaBaştan çıkarmaya çalışanlardan daha iyi bir yaklaşım :) Seni hoş yakışıklı eğlenceli vs buluyorum demek ile hadi ordan et o kızı benle takıl farklı. Hangi yoldan niyet nedir...
10 Yorumla
+1 yılSevgilisi olan veya evli olan erkek ya da kadın fark etmez hiç bi şekilde hislerinden ötürü açılman doğru değil mutlu olamazsın olamazsınız👍🏻 vazgeç..
10 Yorumla
+1 yılŞimdi linç edileceğim ama bende evli birinden hoşlanıyorum, cinsel bir çekim var aramızda çok belli ama nauu nauu
20 Yorumla
+1 yılO kadar doğru degil bence vahşi yaşam hayvanlarını düşün tek başına yaşam mücadelesi veriyor erkeksiz sende öyle devam edebilirsin. ya da savaş olsun diyorsanda adil bir savaş isteyin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayat senin eğer birşeyi istiyor isen peşinden git yok sevgilisi var yok evli umrunda olmasın hayatın tekrarı Yok yaşa ve tadını çıkarmak için elinden geleni yap
02 Yorumla- +1 yıl
Sende potansiyel bir gvtlık seziyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani ufaktan ona olan ilgini belli etmeye deva. Arada sırada şakayla karışık şeyler söyle sevgilim olsan üzmezdim seni vs ilişkilerin çoğu bitici zaten ayrılacağı tutarsa sana yanaşabilir.
00 Yorumla
+1 yılsence bu kadar aciz misin? herkes herkese bi duygu besleyebilir ama senin tutkuyla aşık olduğun kişiye gelip bi kız açılsa ne hissedersin? ya da aldığı cevaptan sonra seninle ilgilense nasıl güven duymaya devam edeceksin? tabi açık ilişki görüşündeysen hiçbi şey diyemem ama etik kuralları da bu kadar ciğnenemez bence
00 Yorumla
+1 yılBunu bence kıza söyleyin bunu bir yapan birdaha yapar başkasıyla aldatıp kızın vaktini çalacağına bitsin. En iyisi söyleyin kıza sizde konusmayın o çocukla.
00 YorumlaBana da oldu öyle hatta kız arkadaşın arkadaşı yürüdü bana bi gün bana geldi ikisi ve tabi dogal olarak sevgilim olan kişiyle ben duramadım zaten tavan neyse bu bizi dinlemiş etmiş falan bişeyler yapmış manita gitmek zorunda kaldı öncesinde diğer kız benim işim çıktı gidiyorum dedi saklanmış manita gitti evde tek sanıyorum o kızda varmış ben yattım uyurken üstüme cıkmış benim ki sandım arada yapardı anahtar vardı faln devam falan çok sey yani arkadaşının sevgilisiyle olmaya çalıştı yani kısaca
00 Yorumla
+1 yılHeh işte bunu diyen adamdan uzak duracaksın.
Bir adam gerçekten seviyorsa dünyadaki geriye kalan tüm kadınlar kardeşidir. Başka bir kadının oluru hayali bile olmazlar arasında olmalıdır.00 YorumlaŞimdi onun sevgilisi var ve sana bunu dedi. 😀 Cidden ikimizde de akıldan eser yok. Aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz diyeceğim de ona da enflasyon zammı geldi. Hiç olmazsa değerli oldular. 🤣🤣🤣
00 YorumlaErkeğin karakteri varsa reddeder kabul ederse iki karaktersiz yaşamaya devam eder
31 Yorumla- +1 yıl
ayn öyle
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hoslanabilirsin insanız ama sen adım atma hoş olmaz karşı taraf net olsun kimi seviyosa ona yogunlassin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Dunyada baska erkekmi yok neden sevgilisi oldugunu bile bile gidiosun biri senin sevgiline boyle yapsa hosuna gidermi
11 Yorumla- +1 yıl
yuva yıkanın yuvası olmaz zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaksana hayatındaki kadına saygısı yok sana bu cümleyi rahat kurabilecek g*şeklikte ondan ne sana hayır gelir ne sevgilisine.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olan biri asla benim ilgi alanımda olamaz. Karakterime ters bir durum.. Benim olacak olan sadece bana ait olmalıdır.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılOnu bırakan, seni de bir başkası için bırakır. Empati ve gurur yoksa bile en azından "mantık" olsun ya.
10 Yorumla
+1 yılNeden suçu olmayan başka birini üzmeye bu kadar meyillisiniz sen açıldım diyelim o kızın ne suçu var acaba
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılGayri ahlaki, etik değil. Kendine yakıştırıyorsan buyur yap.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılAynısını başkasına yapmam diyorsan soruyu niye soruyorsun? Çok bencilsiniz ya
22 Yorumla- +1 yıl
merak etmiş sormasın mı
- +1 yıl
@engnnnnlyda bundaki merak değil istek. Millet tepki göstermeseydi yapardı. Yazık
+1 yılSana yorum yapmıyorum 'konuşurdum' demesine daha çok takıldım. Bunu mu buldun bula bula?
21 Yorumla- +1 yıl
kaç peki
+1 yılDoğruyu yanlışı bırak, sen ne istiyorsun? Ben de benzer bir durum yaşadım ve günün sonunda o kızı istiyordum, bu yüzden açıldım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olan biriyle konuşmam bile çünkü ben sevgilimin karşı cinsle konuşmasını kıskanırım o da kiskanmasin diye 😅😏
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle kısıtlamaların karşılıklı yapılması empati kurulması harika bir şey şahsen ben sevgilim olduğunda en yakın kız arkadaşlarımla bile muhabbeti kesiyorum bunun en doğrusu olduğunu düşündüğüm için kendi isteğimle yapıyorum sevdiğim kişiyle bu tarz sorunları hiç yaşamıyorum ama yinede kıymet bilinmiyor :p
- +1 yıl
Haklısınız hayırlısı diyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizce doğru mu Allah için nasıl bir tepki bekliyorsunuz adı üzerinde sevgilisi var yani bir çeşitsiniz ha
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil elbette ama içinden gelmiş, açılmışsın işte.. boş ver olmaz o iş, onu görmemeye ve görüşmemeye çalış..
02 Yorumla
+1 yılSevgilisi olan erkek namussuzdur adam olan gorustugum biri var der uygunlarsa nisanlanir dugun yapar evlenir o yuzden acilmamak en iyisi
03 Yorumla- +1 yıl
Dimi ya aslında o bir melek melek , belkide çılgın yalancı veya bakireliği bile olmayan , NARSIST, çok güzel yalan söyleyen narsist , köpek, nebileyim şeytan , rabbim bu kadını al bildiğin gibi yap nolur yalvarırım, alllahhh bellaaeınıı versin,. BEN NEDEMİŞTİM BENNN KANITLARIM İNŞALLAH MAHÇUPPP OLURUM DEMİŞTİM , EE BEN DOĞRU SÖYLEDİM SEN İNKAR ETTİN VE GİTTİN… [+]
- +1 yıl
Kardesim o kadehi derhal birak elinden kadinlari o hale getiren de bizleriz sonra onlari elestiriyoruz erkegin nefsi daha sikintili oldugu icin iradesinin de daha fazla olmasi gerekiyor kim ve ne sekilde olursa olsun erkekler olarak asil uzak durmasi gereken bizleriz biz bu sekilde oldugumuz surece zaten bir sorun cikmayacak hepimizin en azindan kiz kardesi esi olmasa bile bizi karninda tasiyan bir annesi var
- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılevli olmadığı sürece bence gidip bi konuşabilirsin kimsenin ne dediğini umursama bu hayat senin ve mutlu olabilirsin bu kararın sonucunda
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Böyle bişeyi hiç yapmayın derim içinizdeki arzuyu silin atın
10 Yorumla
+1 yılİçinde kalmasından iyidir. Açılmak kötü şey değil. Önemli olan sarkıntılık yapmamak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtik olarak yanlış ve doğru diyemeyiz elbette. Ama bazen yanlış zamanda tanışırız doğru insanla.. o yüzden o zaten biliyorsa ve seviyorsan hiç bir şey yapma o ayrılıp sana gelebilir
10 YorumlaDogru veya yanlis degil ama sonucu uzucu olabilir. Olmaya da bilir. Dene sansini.
10 Yorumla
+1 yılBunu düşünmen bile son derece yanlış olduğunu söylemeye gerek yok sanırım
10 Yorumla
+1 yılBildiğin ergenlik zamanlarında olan bir olaymış. Sizin zamanlarda normal böyle şeyler
10 YorumlaBence hiç doğru değil. Keşke ayrıldıktan sonra acilsaydin. Doğru zaman olmamış bence
10 Yorumla
+1 yılbu soruyu soracak kadar beynin gelişmemiş, gelmiş burada insanlara laf sokmaya çalışıyor bide, soruyu sil daha fazla rezil etme kendini diyecem de zaten daha fazla rezil olamazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bi sg
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış sevgilisi olan erkekle arkadas olmakta yanlış
00 Yorumla Bence hıc o toplara girme cunku eden bulur sakin diyim yanı aynısı basına gelir
00 Yorumla
+1 yılBende spor salonundaki hocamdan hoşlanıyorum sanırım ve sevgilisi var. Gel söyle hadi 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimle mesajlasirken aziyorum ama mastürbasyon yapmıyorum gusül almama gerek var mı namaz kılıyorum her gün duş alamıyorum yani şu şekil mastürbasyon yapmiom sadece seni yerim falan dio buda hoşuma gidio karnım kelebeklendi his almama gerk var mı lütfen bilen yazsin
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bilmiyorum ki nasıl açılıyor konu sırf bu soruyu sormak için indirdim namaz abdesti alsam yeterli dimi
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim bastım ona seviye falan dedi ondan yapamadim
Cevap sahibi+1 yılAnladım tekrar çok teşekkür ederm
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mısın ya da trol musun sen kızım senin bu soruyu sorman ne kadar doğru önce onu bi tartışalım?
00 Yorumla Gönül işleri böyle işte kardeşim korkuyorum artık birini sevmekten
00 Yorumla
+1 yılBen böyle işlere hiç sıcak bakmıyorum.
Çünkü yaktığın yerden yanarsın.00 Yorumla- Devamını Gör (157)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar