Selam KS Canlar şimdi size bir soru soracağım bu sorunun cevabını merak ediyorum aranızda bunu yaşayan var mı acaba?

Farzedin ki uzak mesafe bir ilişkiniz var Hep buluşma tarihi belirliyorsunuz sevgilinizle beraber çok hevesli görünüyor her seferinde sizinle buluşmak için fakat sonunda kıvırıyor aksilik çıkartıyor bahane uyduruyor hastayım diyor sürekli kaçıyor sizinle buluşmaktan ama buluşma tarihi belirlerken de inanılmaz derecede hevesli oluyor sizden daha hevesli buluşmaya ama tarih gelip çattımı adam kıvırıyor ve görüntülü konuşuyorsunuz sürekli dış görüşündende çekilmiyor Bu durumda ne düşünürsünüz inanır mısınız ona yoksa inanmaz mısınız acaba sizinle oyun mu oynuyor ya da oyalıyor mu diye düşünürmüsünüz konuşurken çok tatlı konuşur canım aşkım der sana çok değer veriyorum der ileriye dönük planlar yapar sizinle beraber yaşamak için fakat buluşma günü gelip çattımı bahaneler öne sürer
Selam KS Canlar şimdi size bir soru soracağım bu sorunun cevabını merak ediyorum aranızda bunu yaşayan var mı acaba?