Onunla yan yana olduğum her yer benim için değerlidir, bir cennet bahçesi gibidir. Ama illaki bir yerde olmak gerekir ise sahilde gün batımında bir bankta yan yana oturup denize bakıp dalmayı bazen masum masum onun gözlerine bakmayı, arada bir öpmeyi koklamayi isterdim😇😇🌺🌺. Artık olur mu bilemem ama 😅, hayal kurması benden doğru kişi ile doğru mekan hayattan djdkdkdk😂😇
Şu an aklimdakiyla böyle sahil kenarında. Boyle başımı omzuna koymuşum denizi izliyoruz. Boyle el eleyiz, yan yanayız. Hani bir şarkı var ya bir yer bulalım dünyadan uzak. Oyle bir-birimize bakarken tüm her şeyi unutalim.
Değil mi :) Dalga seslerinin eşliğinde, güneşin gül gibi kıpkırmızı ışığı yüzlerimizi aydınlatırken birbirimizin gözlerine bakışımız ve tenimizi hissedişimiz.. Tarifsiz olsa gerek :)
@Güneşparıltısı727 i Yani öyle benim yorumumu tamamlayınca bende taniyormuyuz bir birimizi sorayım dedim. Yani ben onu aklımdaki için yazdım bence tamamlama benim yazımı. Git kendi duygularını başka yere yaz😄
@Güneşparıltısı727 şu cümleyi bana yalnızca bir adam söyler. Bir-birimizin gözlerine bakışımız ve tenimizi hiss edisimiz tarifisiz olsa gerek cümlesi. o yüzden senin o cümleyi yazman biraz bana dokundu. Bence neyse yani sil gitsin
@Güneşparıltısı727 sen gormuyormusun ben orada sevdiğim adamla hayalimi yazıyorum sende gelmiş benim cümlelerime yorum yapiyonki tanışalım? Her önünüze gelene tanışalım öyle çok tanışmak isdiyorsaniz gidin çıkın dışarısı kızla dolu. Şu sitedeki kızları bir rahat bırakın arkadas
E madem öyle o mis gibi cümlelerini ulu orta yazma o bir kişiye yaz sende :) Bir de seninle tanışmak isteyen birisini hangi gerekçeyle reddederki bir insan? Neyse senin seçimin yine de :)