Merhabalar, sevgili KScanlar. Şu an sevdiğiniz kişi ile bir yere ışınlanabilme şansınız olsa, onunla nerede ne yapıyor olurdunuz?

Merhabalar, sevgili KScanlar. Şu an sevdiğiniz kişi ile bir yere ışınlanabilme şansınız olsa, onunla nerede ne yapıyor olurdunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şu an sevgilim yok.. olmayan şeyin de hayalini kurmam
Herkesten uzak bir sessiz bir yerde baş başa
Sevgilim yok ama sevdiğim bi arkadaşımla Amerika da new york usulü kırmızı şaraplı steak yemek isterdim merak ediyorum
@Sweetdreams1950
Ve baskın idrar kokusu.
@Tontiq neeeeee
@Sweetdreams1950
Afro Amerikan olarak yaşadığım 18 yıl boyunca 5 eyalette uzun süreli yaşadım, Amerika, Kanada, Avrupa'nın bir çok yerini gezdiğim biri olduğum için söyleye bilirim dünyada bilinen pek çok ünlü şehir idrar kokar, yerlerde prezervatifler, evsiz insanlar maddeleye bileceğim çok şey var.
Türkiye'de gezilecek ve görülmesi gereken bir sürü yer var, Kara deniz Balkan ülkeleri ve İskandinav ülkelerin birleşimi gibi sadece bakımsız insanları sıcak kanlı fakat yine de kabalar.
Uzun zamandır Türkiye'de bulunuyorum 8 ayın üzerinde 3 ay durmam gerekiyordu ama siyahi olduğum için buradaki insanlar ile çok iyi ilişkiler kurdum (kızlar sürekli benim tatlı olduğumu söylüyor erkekler ise kavruk oğlan olduğumu iddia ediyorlar Ya da sürekli yemek yemem gerektiğini düşünüyorlar ve her seferinde yemeğe davet ediyorlar, Türkiye'de siyahi oranı az olduğu için bu durum böyle her neyse hoşuma gidiyor. ) ben dünyayı gezmek isterdim ama Orta doğu her zaman ki şakasını yaptı.
Özür dilerim,
Söylemeyi unuttum.
Yukarıdaki bahsettiğim ülkelerde güzeldir.
Öyle biri yok ama…
Sonbahar yaprakları üzerinde yürümek o hışırtı eşliğinde hoşuma giderdi…
şu an canım sevgilim yastığımla yatağımda sarmaş dolaş olmaktan çok mutluyum ahdh
ıvırımızı zıvırımızı , şarabımızı almışız salonunda film izlemeyi isterdim o olsa yeterdi ♥
sevgilimle olsaydım da yeterdi kendisi yok çünkü djxjsjw
Dogal tenha tatillerde yeşilligin bol olduğu yerlerde off hayalimde canlandı
Sevgilim olmadı
Deniz kıyısında bi yazlıkta 😔
Lunaparkta olmak isterim.
Olmak istedigim yerde. Yanımda.
Miami de
Kamp olabilirdi.
Hiçbir yerde çünkü ben sevgili işleriyle uğraşmam
Onun evinde
Tatilde
Suriyede