İlişkinin adının koyulması için sevgilinizi ailenizle tanıştırır mısınız?

İsim koymak zorunluluğu mu var? Son derece gereksiz bir eylem bana göre... kimse kimseyle ciddi olmak zorunda da değil. Üstelik bu ciddi kelimesi dillere pelesenk ama ne saçma bir sözdür.. Her sevgiliyle evlilik düşünülme zorunluluğu mu var? Bu çağda bu nesilde bu arabesk yaklaşımlar düşündürücü..
Ne zaman tanıştırmak istediğine bağlı olarak değişir bu durum. İlişkinin daha çok başındayken tanışmak istemem çünkü aileler işin içine girerse ciddi gözüyle bakılır. Evet ben bir ilişkiye girdiysem ciddi gözüyle bakarım ama aileler müdahale olmadan tanımak isterim karşımdakini. Fakat artık ikimiz de emin olduktan sonra tanıştırmak istiyorsa sorun olmaz.
Şimdi bu tanışma faslı olması için ciddi olması gerekir. Hani gerçekten ben güveniyorum bu kişiye, hayatımda bu kişi olsun istiyorum vesaire diye. Her şey ciddiyse, tamamsa ve hazırsak neden olmasın? Tanıştırırım.
Ne demek.. :)
Sevgilimi ailemle tanıştırdığım zaman ilişkimiz ciddi olmuş sayılmaz ki. Ben ilişkimize emin olursam eğer o zaman sevgilimi ailem ile tanıştırırım veya onun tanıştırmasını isterim
Cevap
4Cevap
Yok ben eğer ilişki içindeysem kesin ikinci kadınımdır😂birinciliğe terfi edemiyom ndnfn
Hayır buna birlikte karar veririz
Ailemle tanışması için önce benim tanıyıp, emin olmam lazım. O mertebeye erişen olmadı 😏
Niye biz adını koyamıyor muyuz? Bence adı mahmut olsun 🤪
Sen zaten adını mahmut koymuşsun, aileleler de mahmutu bilsin istiyor. Öyle düşün 😂
Mahmut da iyi ha..
Öyle güzel biri olsa güle oynaya getiririm ailemin yanına. 😏
Hayır ne zaman evlenirsek ona yakın bi zaman da olur
kız olursa nil, erkek olursa ali olsun. sağlıklı olsun da der, tanıştırmam
Sadece bir kere yaptım ama pişmanım. Evlilik teklifi almadan tanıştırmam bir daha :)
Ciddiyetim varsa tanıştırırım yoksa hiç başıma gürültü edemem
Çok güvendiysem olabilir.
Tanıştırılması gereken zaman geldiyse tanıştırırım
hayır. kimse bir bok bilmek zorunda değil.
Once o tanışırsın sonra ben tanistirayim
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?