Sevgiliyi aile ile tanıştırma?

Merhabalar 21 yaşında üni 1. Sınıfı daha yeni bitirmiş bir kadınım. Erkek arkadaşım da 22 yaşında ve biz 1 yıldır birlikteyiz. ailem muhafazakâr ve onun ailesi seküler. Onun ailesi beni biliyor tanıştırdı kendileriyle ama ben ailemle hala tanıştıramadım kendisi tanışmak istiyorum ama ailemin verecekleri tepkiyi kestiremiyorum (hoş karşılamazlar orası kesin) bundan dolayı seneye tanıştırayım en azından üni 3 geçmiş olurum üniyi bitirmeme az kalmış olur ciddi ilişkimi kabul ederler hem de birbirimizi daha çok tanırız 2 yıl az bir zaman değil sonuçta başta tamam dedi ama son zamanlarda ailemden dolayı aşırı sık konuşamama wp den bile konuşamıyoruz aramak için dışarı çıkmam gerekiyor akşamları buluşunca aradıklarında geriliyorum ister istemez ona da yansıyor bundan rahatsız olduğunu açıkca söyledi ve artık çözümün ailemle tanışmak olduğunu söylüyor ben bunu nasıl yapacağımı ve nasıl nabız yoklayacağımı dahi bilmiyorum (bu durumlardan dolayı son zamanlarda morali bozuk haliyle bu durum ilişkimize de yansıyor normal olarak. Onu çok seviyorum ve benim için çok değerli elimden geldiğince zor şartlarda bile çabalıyorum bana kızmadığını durumumu bildiğini sorunun ben değil ailem olduğunu söylüyor haklı da. Biraz bu konularda yobazlar ve sorun çıkarıyorlar. Ve ailemden korktuğum içün seneye ertelediğimi ama seneye de bir şey değişmeyeceni söylüyor bunda haklı gerçekten korkuyorum küçükken yaşattıklarından dolayı ve ekonomik bağımsızlığımın olmaması da bunun tuzu biberi diyebiliriz) sizce nasıl aileme anlatmalıyım ya da anlatmalı mıyım yapıcaksam da bunu nasık yapmalıyım tavsiye verebilir misiniz?

Sevgiliyi aile ile tanıştırma?