Sevgilim özel anlarımızı videoya almak istedi. Ben istemedim. Neden bunu isteniş olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böyle bir isteğin altında illede bir şey aramak hak yemek olur. Nitekim özel anlarınızı bir ekrandan görmek dünyada çok kişinin yaptığı bir fantezi. Neden istediğinin cevabı sen yanımda yokken seyredip deşarj olacağım ise bu biraz sıkıntılı. Çünkü eline verdiğiniz görüntünün iyi günlerinizde hiçbir zararı olmasada kötü günlerinizde gardınızı düşürecek bir silaha dönmesi mümkün olabilir. Şayet ilişkimizi seyretmek istiyorum derse bunun sizin kontrolünüzde olmasını kabul edebilirsiniz. İkiniz yanyana iken o özel anınızı seyretmek çok güzel bir fantezi olacaktır sizin için. Hele ki detayları istişare etmek renkli bir sohbet ortamı sağlayacaktır.
Yalnız şöyle bir ayrıntı var. Öyle insanlar vardırki sevgiliniz nasıl biri bilmiyorum. Bilirsiniz ki delikanlıdır , gıybetten nefret eder , sözü senettir , ona adam gibi adamdır diyen çevresi vardır ve buna şahit olmuşsunuzdur , kul hakkı asla yiyemez. Ha böyle bir kişi zaten böyle bir şey talep etmez mahremiyetinize saygı duyar çünkü. Ama yinede böyle bir kişi ise bunu siz anlarsınız zaten gözünüz arkada kalmaz ve burada böyle bir soru sormazdınız bile.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşkından ve sevgisinden tekrar izlemek için çekmek istemmemişse, kesinlikle senden ayrıldıktan sonra ifşa etmek için istemiştir. Elinde koz bulunsun diye.. Bence reddetmeye devam et. Bunun ona olan güveninle bir alakası yok, özel an sonuçta. İnternet ortamında herhangi bir yere düşerse başın yanabilir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ileride şantaj yapmak için veya o anları birilerine göndermekle tehdit etmek içindir, hiç mi okumuyorsun böyle olayları hergün burada yazıyorlar özel foto ve videoları başkalarına gönderiyorlar diye
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldıktan sonra seni ilişki yaşamak için Tehtit etmek için olabilir
00 Yorumla Özel anlar derken seksi kast ettiğini düşünüyorum kesinlikle bu teklifi yaptıysa seninle ciddi düşünmüyor bana de söylemişti video cekelim diye ben kaç kere reddettim ikimizi izleyecekmis sonradan herkes yapıyor diyor kabul etme santaj yapar bence erkeklere güven olur mu
13 Yorumla- +1 yıl
Sen olda kayda gerek yok çünkü seni ben heryerime kaydederim
- +1 yıl
Yanlış olmuş 😀
Özel anılar özelde kalır akılda kalır. İlla bir yerde kalacaksa aklı var aklına kaydetsin daha çok anlam katar. Videoya almak da nedir? Saçmalamış sevgilin. Ya sana şantaj yapacak ya da sosyal ortamda ifsalayacak kardeşim. İyi yapmışsın istemeyerek bir daha da görüşme bu adamla hiç güvenilir değil başına iş açarsın dikkatli ol. Var böyle pzevkler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün izlemek, arkadaşlarına göndermek ve p*rno sitelere yayınlamak ve ilerde seni tehdit etmek için olabilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılİnternete yuklemek icin, ayrilirsan seni kolayca tehdit etmek icin, belki arkadaslarina gostermek icin belki kendisi izleyecek.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSonraları izleyip tatmin olmak için veya birlikte olurken nasıl gördüğünüzü merak ettiği için de olabilir. Ama şantaj olarak da kullanabilir videoyu. Sakın güvenme.
23 Yorumla- +1 yıl
abartma o kadar da kötü niyetli olamaz, seviyo kızı sonuçta
Cevap sahibi+1 yılSen nerden biliyorsun sevdiğini? Belki kullaniyor
- +1 yıl
insan sevdiğini skrmş derler bilmiyo musun bunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonrasında özel videolar izlemek yerine kendi videonuzla mutlu olmak istiyor. Biz de yapıyoruz her zaman videoya çekeriz. Güvenmiyorsan kendi telefonundan Çek sonrasında izlemek çok zevkli oluyor çünkü
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBence en iyisini yapmışsın kimseye güvenılmez bu devirde.
10 Yorumla Bırak bunların amaçlarını izleyip ne yapacak tövbe ya fgfghf
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTwitter’da ifşa sitelerine atar orada dolu böyle şeyler. Yorumlarda dayılarda şeyine bakıp asılırlar. Ya da mastürbasyon yaparken kendi izler.
25 Yorumla- +1 yıl
sen de baya takılıyosun galiba mst yaparken :) biliyosun bu işi 😅 vpnspor
Cevap sahibi+1 yılEyw reis
- +1 yıl
hangilerini tavsiye edersin gençlere, takip ettiğin kanallar hangisi 😅😅
- +1 yıl
ben tek birini takip ediyorum
+1 yılKesinlikle müsaade etme gün gelir seni ifşa eder tehdit eder
00 Yorumla
+1 yılSakın ama sakın kabul etmeyin böyle bir teklifi ileride şantaj ve iftira olarak geri döner.
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi bu kadar sorgulama. Kırmasaydın adamı. Yanlış yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılNormal ister.
Erkek için bir kadına sahip olmak büyük bir şey çünkü tatmin etme meselesi00 Yorumla
+1 yılSeni oturtmak icin nikah masasina kolaj yapcakmis hahahha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılŞantaj ya da cevresine gösterecek yaya bilirse ayrılmak gerekli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bunlar tamamen saçmalamanın göstergesi.. Ne yapacak sen yokken seyredip kendini tatmin edecek
00 YorumlaOlurda bir gün ayrılmak istersen seni tehtid etmek için.
00 YorumlaSapıklık başka bişey değil ilişkinin ciddiyetini bilmesi lazım
00 Yorumlaacaba neden , bilim dünyasına faydalı olabilmek için olabilir mi :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Wonra izlemek icin b3lki baskalarina da gosterir kabul etme tabi
00 Yorumla
+1 yılgizli gizli çekmeye kalkar dikkat et şüphe uyandırdı
00 Yorumlao istiyor sen istemiyon işte fikir ayrılıkları neyini anlamıyon?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Ayrildiginizda şantaj yapacak seni kullanmaya devam edecek amacı bu
04 Yorumla- +1 yıl
Klasik z Kuşagı dedigin sizden daha efendi cogu konuda. Sizin de aklınız fikriniz sekste
- +1 yıl
Z kusagıyla bir olamazsınız zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılKoynuna giren sensin şantajcı mi, fantezi mi yapacak, ortalığa mi saçacak sen bileceksin.
00 Yorumla
+1 yılBenimde sevgilimle ogle bir videomuz vardi tabi ikimizinde yuzu gozukmuyordu. Ve sadece bendeydi o video. Birlikte oldugumuz zaman acip acip izlerdik🤣🤣
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılFantezi olarak benimde var böyle bir şey. Hatta sonra birlikte izlemek vs.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de izleyebilir miyim?
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sakın kabul etme... ben bunlari cekip çekip etrafins izleten birini tanıdım... kızlarla bir süre çıkıyor, her seksin videosunu çekiyordu
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. neden isticek sonradan ya koz olarak kullanır ya da internete düşer görüntün görmeyen kalmaz sonra 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilimde istemisti bn kabul etmemiştim iyi ki etmemişim sonradan benim açık hallerimi aileme attı tehdid etti sakın sen sen ol güvenme asla
00 Yorumla
+1 yılBelki malum sitelere felan koymayı planlıyor olabilir ya da arkadaşlarına göstermeyi planlıyor olabilir ya da şantaj yapmak için olabilir sakın kabul etme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPrno izleyeceğine onu izler. Eşimden ben de istemiştim
00 YorumlaYani kişiden kişiye değişebilir bana göre farklı fantezidir hoşuna gidebilir sonradan beraber seyredince off be neymişiz biz dicez ama farklı insaları farklı düşünceleri vardır onu da bilemeyiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Olmazzaten.. Kayıt yaptırma asla... Paylaşacaktır. Şantaj yapar.
00 Yorumla
+1 yılAsla izin verme bence. İnsanoğlunun hayal gücü var zaten. Çok istediği anları hayal etsin, sen de güvende kal.
00 Yorumla
+1 yılFantezi olabilir belki ama ne olursa olsun doğru değil. Bence senin telefonun ile çeker ve sadece sende kalırsa ancak öyle kabul et
00 Yorumla
+1 yılya şantaj yapacaktı ya da arkadaşlarına hava atacaktı
00 Yorumla
+1 yılBakip bakip etmek icin iste
31 Yorumlaeğlenceli gayet kayıt altına alabilirsiniz
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Adam evde sak sak yapmaya devam edecek 😆😆😆
254 Yorumla- +1 yıl
Sapik kız
- +1 yıl
Seni gidi senj
- +1 yıl
Gülben sen varya
- +1 yıl
Tam benlik istekli bir hatunsun
- +1 yıl
Seninki nerde yerle bir inan şu an o olduğun yer yanıyor gulben
- +1 yıl
Biliyor Gülben beni bile burada yaktın
- +1 yıl
@97Kerim97 nerden biliyon çirkin
- +1 yıl
Yakın arkadas uuuu
- +1 yıl
Gülben yaptığın ayıp biz niye yakın arkadaş olamıyoruz
- +1 yıl
@97Kerim97 atmali
- +1 yıl
@97Kerim97 sen bir şey yaptın mi bunla cinsel
- +1 yıl
@97Kerim97 kanka sorun yok
- +1 yıl
@erennnnn4 şu an koynumda🤣
- +1 yıl
@erennnnn4 kıskandın mi zampara
- +1 yıl
@erennnnn4 gelir rahat ol
- +1 yıl
@97Kerim97 nereli bu kız
- +1 yıl
@97Kerim97 gelmedi
- +1 yıl
@97Kerim97 vallahi bekledikde boşa b ekledik gibi oldu keşke gelmicegini söleseydi
- +1 yıl
@erennnnn4 bir doktor bir galerici hal ederiz gül gibi yasatacaz onu
- +1 yıl
@97Kerim97 kanka localarda takılmıyorum ben yok büssürü kız var dışarda esc ye bile gittim ama artık hepsi kömür olmuş
- +1 yıl
@97Kerim97 kanka ben düşmedim farkındaysan aradan çekildim arkadaşa bıraktım ben kimseyi buzaman kadar 3 saat beklemedim kızlardan olarak
- +1 yıl
Sak sak ne ya 😂😂😂 yarıldım bari şak şak yazaydın 😂😂😂 bununki heralde şak lamayı da beceremiyor sak lıyor o yüzden 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi ki reddetmişsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılBende iyi ki diyorum yapışan yorumlara göre reddetmem en iyisi olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılaşkım daha sonra izliycem ondan çekiyorum
10 Yorumla
+1 yılHmm acaba neden istemiş olabilir?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. İleride şantaj yapmak için tabii ki de.
00 Yorumla
+1 yılİfşa sitelerine koyup seni meşhur etmek için.
00 Yorumla
+1 yılHavasını atmak için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarınamı gösterecek başarısını
00 Yorumla çekmeyen kalmadı artık
00 Yorumla
+1 yılÇeksin belki yıldız olursun 😏
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılÖzel hayat adı üstünde özel
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe özeli ya bırakın oda size kalsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yıltwitter da yayınlamak içindir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İyi yapmışsın. Aleyhine kullanabilirdi
01 Yorumla- +1 yıl
Aleyhine kim?
+1 yılOlabilir yaniii bende yaptimm var saklayabikir
00 Yorumla
+1 yılSeni daha rahat tehdit etmek içindir
00 Yorumla
+1 yılZevk meselesi sonra izler onları
00 Yorumla
+1 yıltwitter a atacak sevgilimle şey yaparken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl Özel anlarınızı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. ileride şantaj yapmak için ola bilir. kabul etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy rezil ya ayrıl ondan
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim özel anlarımızı video çekmek istedi. Reddettim. Neden istemiş olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler