Sevgiyi hissettirememek mümkün müdür?

Merhabalar,
Sizce insan "sevdiğini çok nadiren belli edip", sizinle sürekli iletişimde olsa bile, hatta bu sürece çok uzun zaman harcasa bile, duygusal anlamda o kadar da ilgili değilse, sizin ondan biraz uzaklaştığınızi hissettiğinde size karşı tutumu biraz daha açık olup gitmenizi istemediğini belli ediyorsa fakat siz bu durumda koşulları düşündüğünüzde kullanılmadığınizdan da eminseniz buradaki sorun ne olabilir? Felsefeye, gömülüp beyin secici davranışlardan kaynaklı olarak 20 li yaşlarınin ilk yarisinda, ilk kez bir kadina açıldığımi, hiçbir yaşanmışlık biriktirmedigimi de eklemek isterim... Burada deneyimsizliği mden pişman olmadığımi ama deneyim sahibi insanlardan bilgi almak istediğimi söylemeliyim.
Özetle,
O benim kendime koyduğum sınır çizgisini yok etmemi sağlayan kadın... Ona o nedenle açıldım... Hâlâ bir tür flört dönemindeyiz. Ve görüştüğümüzde sözleriyle yanımda olan ama duygusal anlamda pek hissettirmeyen bir birey. Bu durumun yaşadığı aile deneyimlerinden ve biraz da, fazla seviyeli bir iletişimimiz olduğu için benden cekindiginden kaynaklandigini düşünüyorum. Fakat mümkünse çözüm odaklı görüşlerinizi almayı çok isterim... Önerileriniz olursa da değerlendirmekte bir sakınca görmüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir güncelleme: kendisine açıldığımda gerçekten yeterince değer veremedigini dolaylı yoldan gördüm. Bitti...
Sevgiyi hissettirememek mümkün müdür?