Eğlendiğimiz insanlar yerine başka eğlenebileceğimiz bir sürü insan bulabiliriz ama bana göre duygular kişilere özel yaşanıyor. Bir kişiyle kahve içmek diğer bir kişiyle kahve içmeye benzemiyor; birisiyle gülmek başkasıyla gülmeye benzemiyor. Bu yüzden kötünün yeri bile dolamaz benim nazarımda. Herkes karakterine özeldir ve iki insan arasındaki ilişki de sadece yaşayanlara özel ve tektir.
1
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiç kimse kimsenin yerini dolduramaz bu dünyada, çünkü herkesin bir diğerinden farklı bir özelliği vardır. Sırf sana benziyor diye bir şarkı ne güzel cevaplamış sorunuzu Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil :)
1
8 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Daima güzel insanlarla karşılaşmak ve karşılaşmanız dileğiyle...
kendi hayatımda ki duamı profilinizde görmek çok iyi geldi bana.. Sayılarınızın artması dileklerimle, bu karanlık dünyayı aydınlatan manevi güneştir sevgi.. Saygılarımla güzel yürek insan
Teşekkür ederim, bir şeyler tamamen bundan ibaret aslında. Çok zor olsa da olunca hayat bir nebze dahi olsa güzelleşiyor. İyi akşamlar diliyorum.💫
Cevap sahibi
+1 yıl
bende iyi akşamlar diliyorum siz ve sizlere :) aynen bir varmış bir yokmuş hikayelerinin özüdür insan sevgisi. Rabbimiz dahi Peygamberine (Musa a. s.) benim için ne yaptın diyor namaz kıldım ibadetler ettim diyor ertesi gün aynı soru farklı cevap en son bulamıyor cevabı peygamber ve cevaben " benim için bir kardeşinin gönlünü aldın mı?" diyor (c. c.) işte dünyanın özü ve Rabbimizin bizlerden beklediği. Başlangıç bu gerisi bildirdiklerini yapmak.. Saygılarımla
Öyle insanlar çıkıyor ki karşımıza kendince diyorsun kaşmış mı böylesi diye. Bazen biri gelir biri gider düşüncesi tutmuyor gideni mumla arar oluyor. Yerini doldurmak gibi düşüncede olan ise menfaatçidir.
Boş insanların yerini doldurmaya anlamsız bir şekilde düşünmeye bile değmez. Ama hayatımıza dokunan hiç kimsenin yeri dolmaz. Yerine başka birini koymak ise yapılacak büyük bir hata olur.
Bana göre hayır. Her insanın farklı bir yeri olur insanda, bir insanı kaybedipte olsun kimse yok mu demek olmuyor maalesef. O insanın yeri çoğu zaman dolmaz, hele ki uzun süredir hayatında olan biriyse
Dolduruluyor. Gitmek isteyene her zaman kapıyı açık bırakmak şart. Arkasından üzülmek bomboş iş. Sen insanlara daha fazla anlam yükledikçe üzülüyorsun genelde.
Herkesin yeri ayrıdır. İnsanlar kendi yerini de kendi belirler, bazen davranışlarından ötürü kendileri giderler o kalpten.. Şu bir gerçek ki bazı insanların yeri asla dolmaz
Aileden biri veya bir arkadaşın farketmiyor. Ona verdiğin değere göre yeri dolan da olur dolması zor olan veya imkansız olan da. Bu tamamıyla verilen değere göre değişiyor bence.
Her insan başkadır. Ve bana göre her insanın yeri bir başkadır. Kimse kimsenin yerini dolduramaz. Ya eksik kalır ya da fazla. Önemli olan şey ne istediğim.
Kesinlikle doldurulamaz. Geçmişteki insnalari çok özlüyorum samimi olmadiklarimi bile. Ben çok safım biliyorum ama bana kötülüğü fokunan insanları bile özlüyorum