Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle karı koca ilişkimiz bitme noktasına geldi. Ben sitem edip istemesem aylarca olmuyor. Her seferinde benim mi söylemem gerek. Bir erkek eşi ile beraber olmayı kendiliğinden hiç mi istemez? 10 yıllık evliyiz. Çocuğumuz yok. Doktor normal olur diyor ama adam denemiyor. Tüp bebek yaptıralım istiyor. Bende tüp bebek filan yaptırmam, önce sen bu işi çöz, yıllardır oyaladın beni , tayin hakkım var, o zamana kadar çözmezsen gidicem burdan dedim, git dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu ara işleri çok yoğunmuş, bir de ben darlıyormuşum. Paçasını bırakacakmışım. İnsanın yoğun çalışması eşi ile beraberlik yaşamasına, aynı yatakta yatmasına engel mi? Bu evlilik ilişkisi ayrı bir mesai mi? İşlerinin yoğun olmadığı zaman mı olmalı? Bende aşırı yoğun çalışıyorum , ev hanımı değilim ki.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
10 yıllık misafirlerimize çeyiz yardımı durduğunda bize yardım edildiğinde ve evlendiğimizde bu sorunun cevabını verebilirim.
Kötü günümde yanimda olduğunu hissetmemek, beni degersiz hissettirmesi
Kötü günden kasıt maddiyat mı , sağlık mı
Ikiside. Benden cok baskalarinin söylemlerini onemsemesi, Kendi aile olduğunun farkinda olmaması,
Peki bunları zaten aştıysanız ama eşiniz sizle beraber olmak istemiyorsa , karı koca ilişkisi anlamında
Iste bu da bana deger vermemesi. Cocuk istiyor ama normal yoldan cocuk olacakken bile iliskiye girmiyor. Bence harcadığın zamana bile yazik. Sorgulamaya bile gerek yok. Bosan ve kurtul
Ailesinin artık ben olduğumu unutup sürekli kendi ailesiyle vakit geçirip onları koruyorsa, benim bir değerim kalmadıysa, çocuğuma bile vakit ayırmıyorsa boşanırdım herhalde
Aldatılmak, cinsel ilişkinin istediğim gibi olmaması, anlaşamamak, saygısızlık
Ailesinden kopamsyan ailesini evliliğe karışırsa
Kişisel kararlara sürekli müdahale gibi mi
Aynen eşimle yaşantına 3. Kişinin devreye girmesi etkilemedi
Güncel konuyu okudum. eşiniz ilgisiz olma sebepleri çok basit yoğunluk.. eşin hiç de gitti mi hormon ve sperm testi normal mi
Herşeyi normal çıktı. Yoğunluğu sadece bu 1 aydır var biz 10 yıllık evliyiz.
Benimde eşimde aynı sorum var ayda 1,2 en fazja 3 bu benide çok isteksiz ilgisiz hske getirdi
Saygı önemli benim için
Bu çok yuvarlak bir cevap değil mi? Mesela saygıdan tam olarak neyi kasdediyorsunuz?
Bana karşı hareketlerinde, evdeki hal ve hareketlerinde ilişkiye ve bana karşı saygısızlık oluşmaya başlarsa arıza çıkarırım. Bazen erkekler bazen kadınlar zamanla çok saçma hal ve hareketler yapmaya başlıyolar. Sevmiyorum böyle gevşeklikleri saygısızlıkları
Cıvıklık istemiyorsunuz anladım sanırım
Bi sürenin üstüne çıkan ilişkiler özellikle iyice saygısızlaşıyo çoğunlukla, insanlar bunu normalleştiriyo ve bu bence hiç doğru değil
Bir işe yaramazsa boşanırım
Bir sorunumuz olduğunda araya 3. kişi sokması
Yardım istemek için mi dedikodunuzu yapmak için mi
Yardım veya dedikodu birilerinden akıl alması
Peki siz iletişim konusunda kapalıysanız , kendi aklıyla size asla ulaşamıyorsa
Saydığın sebepler ve cinsellik olmayışından
Hicbir sebeple
Çocuğunuz olmuyor, eşiniz çocuk istiyor ama sizle beraber olmak da istemiyor , çocuk için sizi tüp bebeğe zorluyor. Doktorlar normal yoldan çocuk olur diyor ama denemiyor , siz bu konuda sitem etmediğiniz sürece asla sizle beraber olmuyor