Evlisiniz ve hangi sebeplerle eşinizden boşanırsınız?

Aldatmak , şiddet gibi klasik cevapları istemiyorum. Bunlar şüphe götürmez. Ama bunların dışında insanlar hangi konularda hassas olur ve boşanma kararı alabilir? Ben boşanmayı düşünüyorum ama fevri mi davranıyorum bir parça toplumu gözlemlemek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle karı koca ilişkimiz bitme noktasına geldi. Ben sitem edip istemesem aylarca olmuyor. Her seferinde benim mi söylemem gerek. Bir erkek eşi ile beraber olmayı kendiliğinden hiç mi istemez? 10 yıllık evliyiz. Çocuğumuz yok. Doktor normal olur diyor ama adam denemiyor. Tüp bebek yaptıralım istiyor. Bende tüp bebek filan yaptırmam, önce sen bu işi çöz, yıllardır oyaladın beni , tayin hakkım var, o zamana kadar çözmezsen gidicem burdan dedim, git dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu ara işleri çok yoğunmuş, bir de ben darlıyormuşum. Paçasını bırakacakmışım. İnsanın yoğun çalışması eşi ile beraberlik yaşamasına, aynı yatakta yatmasına engel mi? Bu evlilik ilişkisi ayrı bir mesai mi? İşlerinin yoğun olmadığı zaman mı olmalı? Bende aşırı yoğun çalışıyorum , ev hanımı değilim ki.
Evlisiniz ve hangi sebeplerle eşinizden boşanırsınız?