Aşk İlişkileri Eğer bir sene içinde aniden öleceğini bilsen yaşam tarzını değiştirir miydin? Neden? dianabitkin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eğer bir sene içinde aniden öleceğini bilsen yaşam tarzını değiştirir miydin? Neden? Eğer bir sene içinde aniden öleceğini bilsen yaşam tarzını değiştirir miydin? Neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl İstediğim hayatı yaşıyorum, değiştirmezdim. 1 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yarına senedimiz yok ama yaşam tarzımızı hiç değiştirmiyoruz.. 1 0 Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Yakın zaman da geberip gideceğim için düşünmeye gerek yok 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hemen sağlık sigortası yaptırırdım. Benden sonrakilere iyi tazminat kalacağı için şu anki mal mülkü satıp gezip tozardim. 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı. Değiştirmeye başladım bile artık kendime daha fazla zaman ayırıyorum. 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. nasıl yaşadıysam öyle ölmek isterdim.. son ana kadar yapabildiğimi yapıyorum değişmeyi düşünmezdim 0 0 Yorumla
juicyyY Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl sorumluluklari bir kenara hatta hic goremeyecegim bir yere kaldirip 7 24 eglenirdim 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Ertelediğim şeyleri yaşayabilmek için değiştirdim dicem ama ertelemiyorum artık. 0 0 Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Hayır geldiğim gibi giderdim sadece1 değişiklik yapmak isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kızz sende Algida Carte Dor Dondurma veya Magnum şifresi var mı ya da Nutella şifresi 🥳 0 1 Yorumla dianabitkin +1 yıl Nasıl yani? Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sevdiklerimle daha çok vakit geçirirdim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İstediğim hayatı yaşıyorum, değiştirmezdim.
Yarına senedimiz yok ama yaşam tarzımızı hiç değiştirmiyoruz..
Yakın zaman da geberip gideceğim için düşünmeye gerek yok
Hemen sağlık sigortası yaptırırdım. Benden sonrakilere iyi tazminat kalacağı için şu anki mal mülkü satıp gezip tozardim.
Değiştirmeye başladım bile artık kendime daha fazla zaman ayırıyorum.
nasıl yaşadıysam öyle ölmek isterdim.. son ana kadar yapabildiğimi yapıyorum değişmeyi düşünmezdim
sorumluluklari bir kenara hatta hic goremeyecegim bir yere kaldirip 7 24 eglenirdim
Ertelediğim şeyleri yaşayabilmek için değiştirdim dicem ama ertelemiyorum artık.
Hayır geldiğim gibi giderdim sadece1 değişiklik yapmak isterdim
Değiştirmezdim.
kızz sende Algida Carte Dor Dondurma veya Magnum şifresi var mı ya da Nutella şifresi 🥳
Nasıl yani?
dün birisi oldü
bir senelik ewliydi..
Sevdiklerimle daha çok vakit geçirirdim.
Sekse yönelirdim 😂😂
Aynı devam ederdim
sebep olabilir