Aşk İlişkileri Sevgilimle hiç nostaljik şeyler konuşamıyorum, ne yapabiliriz? Ubdertale Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çünkü aramızda 15 yaş var 🥲😂 Güncellemeler+1 yıl Düşünsenize benim çocukken izlediğim çizgi filmleri üniversitede izlemiş 🥲 Sevgilimle hiç nostaljik şeyler konuşamıyorum, ne yapabiliriz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl 15 sene önce olan şeyleri ve nostaljik konuları araştırıp, konu elde edebilirsin. 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. kocan konuşabilir ama sen o jenarasyona yetişemediğnden yabancı kalırsın :9 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Ahiretten konuşun mesela , sevgilinin ilgi alanı 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. :D :D yaş maşallah dgdf 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sende geleceği konuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
15 sene önce olan şeyleri ve nostaljik konuları araştırıp, konu elde edebilirsin.
kocan konuşabilir ama sen o jenarasyona yetişemediğnden yabancı kalırsın :9
Ahiretten konuşun mesela , sevgilinin ilgi alanı
:D :D yaş maşallah dgdf
Öyle biri değildir
Sende geleceği konuş
Yuh😅