Monotonlaşmaktan korkuyorum eskiden saatlerce konuşurduk şimdi tıkanıp kalıyoruz sizce ne yapmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnsanlar kendini mantıksız saçma komik göstericek şeyleri sergilemek istemezler erkek arkadaşına veya kız arkadaşına yani sevgililerine normal arkadaşlarının yanında olduğu gibi davranmazlar göstermezler bu yüzden bir süre geçtikten sonra ilerleyen zamanlarda ilişkiler normalleşir düşündüğü herşeyi dışarı yansıtamadığı için söylüyceği şeyleri çok dikkatli seçerek söylediği için normale göre konuşmakta daha çok zorluk çeker sıkılmalar başlar kötü duygularını daha yoğun gösterirler her şey normalleşmeye başladığı için buda aslında kişinin kendine eğitim verememesinden kaynaklıdır bunun örneğini çok gördüğüm için ezberledim yani neyse devam ediyim neyi nerde söylemesi gerektiğini bilmediği için sessiz kalmayı gerçek kişiliğini saklamayı tercih eder şimdi bu söylediklerin ne alaka diyceksin konuşulacak konuda bitmez yapılacak aktiviteler de bitmez kardeşim birbirini benimsediyse siz benimseyememişsiniz diye düşünüyorum ben aslında daha uzun yazıcaktım ama daha fazla kafa bulandırmak istemediğim umarım söylediklerimi anlarsın bana küfür etmiyorsundur ne diyo bu a*** diye sjdj
Ha bu arada burdan ne çıkartmalıyım diyosan kendin ol mantıklı veya mantıksız güzel veya kötü yani herşeyinle kabul etsin sende öyle herşeyiyle kabul et derim ben böyle düşünüyorum yorumu okuyanlar mantıklı bulunuyorsa beğenebilir mi kimin düşünceme katıldığını benimle aynı düşündüğünü bilmek istiyorum o yüzden31 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirlikte hayat muhasebesi yapın, geçmişteki güzel ya da kötü anlarınızı yorumlayın, cevrebizde karşılaştığınız durumları bir birinizle paylaşın. Kısa vadeli küçük güzel planlar yapın. Bir birinizden başka ugraşacak şeyler bulun. Bu aktivitelerdeki deneyimlerinizi paylaşın... gibi gibi...
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekkuler
+1 yılMonotonlaşmak kader, önemli olan öyleyken de sevmek.
20 Yorumla
İlişkilerin başında merak duygusunun yoğunluğundan dolayı konuşulacak fazlasıyla konu olur. Tanıdıkça sohbet edecek konu bulunmaması doğaldır. Onu artık fazlasıyla tanıyorsundur merak duygunu gidermişsindir. İlişkinin bu evresinde konuşulacak konular gündemsellikle sınırlandırılmamalıdır. Hayaller gelecek planları veya kendi sosyalleşmen üzerinden sohbet konusu açılabilir. Okuduğun bir kitap olabilir. Yeni farkındalık kazandığın her şey olabilir. Kendini her daim geliştirmeye çabalayan insanların karşılıklı konuşmak için zaman yetmez herzaman. 🤷♀️
31 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
42Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sürekli konuşuyorsanız tıkanmanız normal..
Ara verin biraz özleyin, anlatacaklarınız biriksin..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sürekli konuşmak zorunda olmadığınızın farkına varın. İnsan arkadaşlarıyla ailesiyle de sürekli konuşacak şeyler bulamaz. Sevgiliyle bu duruma düşünce çok olağan dışı bir şey gibi algılamaya gerek yok. Birlikte bir şeyler yapın o zaman. Sürekli konuşacak bir şeyler bulmak, monoton bir ilişki yaşamadığınız anlamına gelmez zaten.
40 Yorumla
+1 yılEğer sürekli konuşuyosanız konu bulamamanız gayet normal biraz birbirinizi özleseniz her dakika konuşmasanız aslında konuşcak konu daha çok bulursunuz birbirinizi o zaman daha çok özlersiniz her dakika konuşuyosanız insan bir müddet sonra konuşcak konu bulamaz sıkılır birde her gün biraz birbirinizden ayrı kalın öyle sık konuşmayın bak nasılda konuşcak konu buluyosunuz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbiri ile konuşabilmek için ortak ilgi alanı olan konular hakkında bilgi sahibi olunması gerekir. en azından başlangıç için ortak ilgi alanları bulmak ve bu konular da bilgi sahibi olabilirsiniz. bilginiz artıkça konuşacak yeni konularınız olacaktır.
bir diğer husus ise ayrı ayrı sosyal hayatınız olması gerekiyor. Ayrı yaptığınız aktiviteler konuşacak yeni konular demektir10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 880 cevap paylaştı. Yorumlara baktım da erkekler yüzeysel yazmış genelde, kadınlardan bazılarıysa tecrübesini ve aklını konuşturmuş. İki yıllık bir ilişkiymiş, ben daha yeni bir ilişki sanmıştım. Gayet doğal bir süreçtesiniz. Sürekli uzun uzun konuşacak konu bulmak zor, bunu kabullenmek ve doğal karşılamak lazım. Birlikte oyun oynayabilirsiniz, etkinlikler yapabilirsiniz, dizi-film (birlikte film izlemek için online imkanlar var) izleyebilirsiniz belki. Hem üstüne konuşacak konu da çıkar.
10 YorumlaMerhaba,
Burada anladığım kadarıyla korkan taraf sizsiniz. Ama ilişki dediğin tek taraflı değil karşılıklı olmalı. Bu durumu tek başınıza değil, karşı tarafında sizin gibi düşünmesi ve çözüm bulması lazım.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. aynı meslekten olursanız :) ilginizi çekecek çok konu olur :D
11 Yorumla
Soran+1 yılRent a car işletiyor ama
+1 yılSık sık 7/24 konuşmsyın mesafeyi açın yoksa bıksrsınız ve ufak tefek heyecanlı cinsel çekimler girsin araya
30 Yorumla
+1 yılEskiden saatlerce konuştuğunuz için şu an monotonlaştınız 😀 bundan sonrası emmoğlu gibi takılmak olur geçmiş olsun
30 YorumlaGelecekteki hayalerinden bahset sorna en cok nereleri gezmek istediginden ona sor ya da dogruluk cesaretlik oynayin
20 YorumlaBirbirinizin Aile ya da arkadaşlarınızla tanışın o zaman onlarla ilgili dedikodular çıkıyor zamanla eğlenceli oluyor sevgiliyle bunları konuşmak veya geçmişteki anılarını anlat eski fotoğraflarını göster ondan eski fotoğraflarını iste o zamanlardaki hayatını sor anlatsın konu konuyu açar zaten
23 Yorumla
Soran+1 yılBu söylediklerinin hepsi oldu ya 2 yıllık ilişkimiz olduğu için başlarda hep böyle şeyler konusuldu
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim öyle yapacağım
Birlikte fazla Zaman geçiriyorsunuzdur veya telefonla fazla konuşuyorsunuzdur bunlardan birine ara verin
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsanız illa ki bişe bulursunuz ya çok kasmayın.. Konu bulamama korkusu olursa aklınıza gelen şeyleri de unutursunuz..
10 Yorumla
+1 yılBireysel olarak yaşam alanı bırakın kendinize. Herkes kendi hobisiyle ilgilensin mesela. Sonra yine sohbet konusu artar.
10 YorumlaOrtak hobi bulmanız lazım. Anı biriktirin buluşarak...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılkonularınızı bir düşün ortak olduğunuz olmadığınız ve hani farklı konular aç fikrin nedir gibi sor aşarsınız ama işte havadan sudan bitiyor hepsi kısa kısa
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yaparım tesekkurler
- +1 yıl
alternatifler gelecek hakkında olsun hani beklentilerini vs
İkinizin ya da ikinizden birinin kafası o an orada olmadığı için tıkanıyor. Kesinlikle başka bir sebebi yok. Kafanızın orada olmama sebebi ise birbirinizden sıkılmış olmanız olabilir. Her iki durumda da ilişkinizin devamı çok mümkün görünmüyor.
00 Yorumla
+1 yılKonuşacak konu yoksa sevişin kardeşim konuşmak zorunda değilsiniz.
10 Yorumla
+1 yılYeni konular bul. Bellı bir dönemden sonra konu cinsellige kacar zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBil kitap okuyun , bol haber okuyun, bol tartışma programları izleyin konu bulursunuz
10 Yorumla
+1 yılOndan ayrı başka bir hayatın olsun.. Anlatacak çok şey birikir.
10 Yorumlasaatlerce konuşmamayı kendi özel alanlarınızda da daha fazla vakit geçirmeyi deneyebilirsn
10 YorumlaBeraber aktivitelere katılın, farklı şehirler görün.
Diğer türlüsü naber - iyi sen - iyi - tamam. Bundan öteye geçmez12 Yorumla
Soran+1 yılEvet mantıklı tesekkurler
+1 yılMonotonlaşma kaçınılmaz sondur. Evlendikten sonra da aynı heyecanın ve muhabbetin süreceğini mi zannediyorsun. Aynı eve girince her şey sıradanlaşacak. Önemli olan sevdiğin insanla sıradan geçen anları da sevmek.
10 YorumlaUzak mesafeyse daha kötü yakında olunca cilve falan yaparsın piknik yapabilirsin mesela
11 Yorumla
Soran+1 yılAynı şehirdeyiz çoğu aktiviteyi yaptık aslinda
+1 yılBelki ki de yalnız sen konuşuyorsun dinlenmeyi öğrenmelisin!
12 Yorumla
Soran+1 yılO konuşurken dinliyorum ama
- +1 yıl
Evlenme zamanınız geldi o zaman ⏱😃
Demekki çok sıradan bir olayınız var sürekli konuşmak mesajlaşmak nedir yani
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmamızı onerirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılUyum varsa konustukca daha da artar konusacaklar. Uyum yoksa boyle tikanir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli 7/24 konuşursanız tıkanır tabi hatta sıkılıp bıkmaya başlarsınız artık az konuşun
20 Yorumla
+1 yılBilgi birikimi ve ilgi alanınızla ilgilidir. Bunlar bir tarafta dar olunca kaçınılmaz son gerçekleşiyor
00 Yorumla
+1 yılBende sen gbiyim ckk konuskan
Degilim sohbetim iyi değil
Ama suda bisey var sevdiginle yan yanaysan yanindaysa konusmasan bile olur hep konuscaksiniz diye bisey yokki10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Konuşacak konu bitmez sevenler arasında, dikkat edin.
10 YorumlaBu böyle olunca ortak bişeyiniz yok demektir. Bunun 1 adım ötesi ayrılık..
00 Yorumla
+1 yılNe bilelim biz sen bulacaksın konuyu.
16 Yorumla
Soran+1 yılSürekli sürekli tıkanıp kaliyorum
- +1 yıl
İletişim becerin yok gibi kendini geliştir.
Soran+1 yılNe yapmaliyim
- +1 yıl
Yeni insanlar tanı, kitap oku, mantıklı ol. Kişisel gelişim kitapları oku.
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılGelecekten bahsedin bugün bittiyse o sana milyon tane konu acar merak etme
20 YorumlaDenk getirirsen sevişmene bak, onda da bi ortak noktanız yoksa yol ver gitsin 😏
10 Yorumla
+1 yılMillet sevgili bulamıyor, siz konuşacak konu bulamıyorsunuz...
Allah başka dert vermesin 😂10 Yorumla
+1 yılAra verin surekli konusmak zorunda degilsiniz
20 Yorumla
+1 yılAynı evde yaşıyorsanız eğer artık sohbetler bitiyor aynı anı yaşıyorsunuz. Hayatı böyle paylaşıyorsunuz.
00 YorumlaPsikolojik bir durum istersen yardımcı olabilirim konu hakkında kesin çözüm 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılNasi yani
Bir süre sonra oluyor bundan kaçamıyorsun maalesef
10 Yorumla
+1 yılKonuşmayın sevişin bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün uzun uzun konuşursan böyle olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki konuşacak herşeyi bitirmişsiniz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. az buluşun az yazışın bir haftalık konu biriksin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Çok konuşursan biter
21 Yorumla
Soran+1 yılHer gece telefonda konuşuyoruz ama
Saatlerce konuşmayın
23 Yorumla
Soran+1 yılOzluyorum
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. İllaki oluyor her ilişkide
10 Yorumla
+1 yılyeni yerler keşfedin..
20 Yorumla
+1 yılGörüşün zaman geçirin gezin tozun
115 Yorumla
Soran+1 yılOnuda yapıyoruz
- +1 yıl
Ozaman monoton bir ilişki heves kalmamış, istek arzu kalmamış özlem yok
Soran+1 yılÖzlüyoruz birbirimizide istiyoruz bilmiyorum
- +1 yıl
İhtiyaç ilişkisi olmuş da olabilir ot gibi yani
- +1 yıl
Sıradanlaşmis
Soran+1 yılAma evlenmeyi düşünüyoruz
- +1 yıl
Bence tekrar bu düşünün.. oturup iki çift sohbet edemiyorsanız aynı evi paylaşınca ne olacak
Soran+1 yılHaklısın galiba belkide konuşacak hherseyi tükettik
- +1 yıl
Tüketmek değil de pek bir şey yaşamamışsiniz bence zaman ayırmamıssiniz birbirinize yeterince
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz çokta kaliteli zaman geçiririz ama şu sıra cinselligi abartti bununla ilgisi olabilirmi bende bu durumdan hoslanmadigimi belirttim
- +1 yıl
Olabilir tabi diyorum ya ihtiyaç ilişkisine dönmüş olabilir
Soran+1 yılYa çok üzülürüm oyleyse
- +1 yıl
Tabi ki üzücü bı durum kötü hisseder insan
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
Özelden konuşalım mi
Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. normaldir standart hayatlarınız varsa
010 Yorumla
Soran+1 yılYani evet ama farkli şeyler olsun istiyorum
Soran+1 yılHayir iş adamı diyebilirim
Soran+1 yılYok öğrenci değilim çalışmıyorum hep evdeyim
Soran+1 yılAra sıra oluyor aslında
Soran+1 yılYa bazen çok abartıyor ama ben sıkılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. ikinci seansa geçin...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCunku kendinizi kasiyorsunuz kasmayin rahat olun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
s +1 yılDaha az mesajlaşın
20 Yorumla tikanmak iyidir su iç açılırsın
10 Yorumla
+1 yılDesene konu bitti
10 Yorumla
+1 yılUzaktan ilişki mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir aynı sehirdeyiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk yapın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılEğlence bul kendine
10 Yorumla Boş insanların hayatıda boş olur idare edin
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle konuşacak konu bulamıyoruz. Monotonlaşmaktan korkuyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne