Bu soru kızlara erkekleri biliyoruz zaten 😃
Tanımıyorsunuz bu arada söyleyen kişiyi
Tanımıyorsunuz bu arada söyleyen kişiyi
xebnxndns sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Biz kızlar genelde fiziğe değilde yüzümüze ya da gülüşümüze yapilan iltifatları severiz
Açıkçası fiziğe iltifat ederken çok dikkatli olunmalıdır çünkü malum mesele Turkiyede çok fazla sapık var ve sosyal medyada her turlu insanla karşılaşırsın illa konuyu cinselliğe getirenler falan da olucaktir bu yüzden fiziğe iltifat edilmesini pek tercih etmem muhtemelen o sizin iyi niyetle mi yoksa kötü niyetle mi böyle söylediğinizi düşünecektir
Muhtemelen ben bu tur söyleyen bir insandan hemen uzaklaşırdım arkadaş grubunda yapsaniz bile yinede hoş bir şey değil sevgililer dışında yapılmaması gerekiyor bunun
Ayrıca fiziğe kotu amaçlı olmayan iltifatlarda yapılıyor
şimdi görüyorum geç cevap verdim üzgünüm
Tabikide ornek verebilirim: "vucudun şu X unluye ne kadarda benziyor cok guzel" ya da "kadin olsam desired body'im (ulasmak istedigim vucut /istedigim vucut) senin vucudun olurdu" gibi
Ayrica vucuduyla ilgili ozguvensizlik ceken kadinlara iltifat etmek daha guzel ve iltifat ederken pek ayrinti vermeyin genel olarak vucudunu ovun vucudundaki her hangi bir uzvu ovmek gercekten yanlis bir sey
bana iltifat ediyor lar
Kullanılan dile Göre değişir heralde
Argo veya çirkin imalar olmadan güzel hoş denebilir bunda bir sorun yok bence
Güzel hoş muhteşem enfes zarif atletik ince incecik fidan gibi
İltifat ve teşekkür ederim edene
Oha yani yol ortasında olur mu hiç taş devrindemı yaşıyoruz. Bir ortamda arkadaş grubunda olursa olur
Cinsel iltifat kimse edemez bana o derece yaklaşmam kimseye sadece sevgilim diyebilir
Cevabı verdim Junior
Yardımcı olmaya çalıştım sana. yüzmeye gidiyorum sitemizin kapalı havuzuna su ılık. Beni gören erkekler fiziğime bayılır.
İltifat ama duymak istemem. Kibre kapılmamak için
Yep bro
Söylenen söze bağlı
Örneğin?
İltifattır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?