1 buçuk aydr sosyal medyadan biriyle konuşyrm. Çocuk benim evime gel, yemeğimi yap. Temizliğimi yap dedi. Ben de tek yaşıyorum evine misafir ister misin dedi. Evlenmeden istersen ilişki olur dedi. Seni annemin evine götürcem dedi. Daha buluşmadan diyor. Bende reddettim. Maddiyat yüzunden evlenemeyz, paramz yok dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yine de açık sözlüymüş, takdir ettim.
Ama ben olsam önce belediyeden randevu alıp imzayı atar oradan işi yatağa götürürdüm. Hoop ilk atışta çocuk sonrası Allah Kerim...
Hızlıyımdır! Tanıştıktan sonra 72 saat içinde evlenme teklif ederim. Çok hızlı yüzük çekebilirim.
Yani çekerdim bir zamanlar... O hakkı bir kere kullandım.01 Yorumla- +1 yıl
Bu ne hiz aslanim sakin cita misin bee
En İyi Cevaplar
+1 yılLan bu kacinci kapanan acilan hesabim kim bilir sivri dilim ve argolarim yuzunden seni bir evlendiremedik gitti aylardir sen su sey gonderen kizsin erkegin birine sana iyi sovmustum sonra dogru yolu bulup kapanmistin gerci de beynin hala degismemis tabiki de niyeti kotu bir de soruyor cattik ya
05 Yorumla- +1 yıl
Benim de eski hesabım kapandı nedenini anlayamadım
- +1 yıl
Hatrlamadm seni
- +1 yıl
Mesaj olarak geliyor zaten neden kapanacagi KS sistemden
- +1 yıl
Hatirlamazsin her seferinde farkli hesap adi ile kaydoldum ondan normal
- +1 yıl
Mesaj atar msn
Bariz kandırmaya çalışıyor işte gönlünü hoş etmeye çalışıyor aynı zamanda bir sürü laf kalacağı yaparak. Yani cinsel ilişkidir odur budur yaşanır hepsi eyvallahta bu kadar yapmacık olmaya gerek yok bence ya hiç buluşmadan bir de ilk eve çağırmak
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani temiz düşünmüyor bunu biliyoruz
20 Yorumla Kötü olan adamın niyeti değil, kötü olan adamın bunu bile becerememesi 😄
Niyeti apaçık ortada da, hani çok acemice. Fazla ap*talca, tamam amacın belli de yani böyle de istenmez ki. Bari sadece yatacağız deseydi, temizlik yemek ne lan. Kırk yıllık yollu kaşmer olsam da erkeksizlikten çalılara dadansam yine buna vermem, acemi bi defa.10 Yorumla
+1 yılSapık konuştuğun çocuk bildiğin senden faydalanmak kullanmak istiyor bu açık ve net yani bu kelimeler sapık bir erkeğe ayit sen bilirsin ama bence yol vermenin zamanı gelmiş kendini bir şey sanıyor konusmasina fırsat verdikçe seni basit sanacak ve aptal yerine koyuyor gibi kandırmaya çalışacak devam edecek böyle konuştuğun kişi saygısız ve terbiyesiz onun egosunu besleme onun egosu tavan sanırım havalara girmiş
10 YorumlaBana kötü gibi geldi. Hem duygusal hem fiziksel seni kullanmayı düşünüyor bence. Gel yemeğimi yap nedir hem? Komik 😂
00 Yorumla
+1 yılahahaah tövbe yarabbim güldüm kusura bakma çok garip ama yani ne demek evime gel yemeğimi yap temizliğimi yap beraber yaşalım para yok evlenemyiz ayrıl mk mlmısın kız
20 Yorumla
+1 yılSonra diyoruz ki Müge Anlı nerden buluyor bu insanları
Güzel kardeşim kim olduğu belli olmayan o insan evladı kötü. BAk KÖTÜ...
Yok anası yok evi yemeği
Deli misin elalemin evine hizmetçi mi olucan... ahahahha şaka gibi00 YorumlaBoşversene önce bı dışarda buluş tanış akıllı mı delimi bı bak bakalım neyin nesi öyle hemen eve gidilir mi üstüne cullanirsa ne yapacaksın
04 Yorumla- +1 yıl
Dışarda bulusulur mu
- +1 yıl
Tek yaşıyor bunu misal laf arasında dedi. ben çok yemek yaparım. bana da buraya gelince yap dedi. sevgilinn evini temizler msn dedi. bnde Nisan olunca olur dedim. hiç seks muhabbeti etmedik
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kişi İzmir’de mi? Bana da benzeri oldu. Yalnız yaşıyorum dedi. Buraya taşınıyorum. Evime gelir yemeğimi işimi yaparsın sevgili olunca dedi. Evlilik yok. Çok erken dedim. Sürekli eve çağırdı daha ilk buluşmadan amaç yemek temizlik ve karılık yaptırmak. Reddettim. Ayrıldık. Fırsatçı pislikler. Mesleği neydi senşn çocuğun?
17 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm kader ortağım. görüştün mu peki. fabrikada iş güvenliği uzman yardımcısı
Cevap sahibi+1 yılGörüştük. Meslek tutmuyo da yalan da söylemiştir bunlar. Şehir neresi?
Cevap sahibi+1 yılİlk görüşmeden hemen sonra akşamına başladı. Hemeğimi temizliğimi hallet demeler
- +1 yıl
Valla çok üzüldüm. kac yasindasin
Cevap sahibi+1 yılBen üzülmedim. güzel kardeşim. i şehir neresi
- +1 yıl
Tabiki en azından yolun başında gormüssun . Gebze sen
Cevap sahibi+1 yılAynı şehirde değiliz puşdlae r heryerde demek ki
+1 yılCiddiysen kusucam. Kiminle ilişki kurup kuramayacağınızı nasıl anlamıyorsunuz ln. Seviye aynı ondan sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın doğru mu? Adeta 12 yaşındaki bir kız çocuğu zihin yapısıyla kurulmuş cümleler ve soru gibi görünüyor bu paragraf.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazık ya belki ev yemeği yemek istiyordur. Ne fesatsınız
11 Yorumla- +1 yıl
Tek yaşıyor bunun için der mj
Onun niyeti ne sevgi ne bel altı. Tamamen sevgilim adı altında bedava hizmetçi tutmak. Uzak dur.
20 Yorumla
+1 yılbaşka bir şey daha demesine izin vermesen mi acaba jasjskshs
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle uzak durmanız gereken bir erkekle karşı karşıyasınız.. Keyifli geceler..
20 Yorumla Bilinmez, sadece yemekle kalacaksa bir sıkıntı olmaz ama niyeti nedir bilinmez. Sen daha iyi tanırsın kişiyi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın atasözü der ki: Eline nikah defterini almadan hiç bir erkeğin koynuna girme. Girersen eğer, birden fazla kocan olur ama evlenemezsin
00 Yorumla Yok canım niyeti tertemiz sana sırılsıklam aşık Dkşsşskdmaşdşdkaösj
10 YorumlaHayırlı işler de uza ablacım uza arkana bakmadan kaç
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllahım ben ne okudum aklıma mukayyet ol yarabbel alemin yavrucum sen saf mısın
10 Yorumla
+1 yılBunu sormuştun boşanmış demiştin o seni kullanmak istiyor temizlik için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. cocugun kafa gitmiş gitmiş :D hangi sehirdesin sen böyle saf saf geziyorsun
00 Yorumla
+1 yılTövbe tövbe kafayı yemiş bu. Daha 1,5 ay...
Sosyal medya ilişkilerine pek güven olmaz!00 YorumlaTavsiyem kanma o tür insana ve burdan asla kimseye güvenme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılYemek mi ooooovvv çok kötü niyetli savcılığa ver hemen
00 Yorumla Evine davet edecek varsa açız kızlar, karrılar, bayanlar ve kadınlar alın bu yavruça evinize 😃
02 Yorumla
+1 yılBir buçuk ayda bu lar oldukça erken ve iddialı sözler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle seks yapmak istiyorum sen de istiyorsan git ya da çağır
00 Yorumla Vala bulasalim normalde eve gel yemek yap bunuda ilkdefa duydum
00 YorumlaTabii canım bütün ihtiyaçlarını gör ne güzel sev ne isterse ver bedavasın çünkü
00 Yorumla
+1 yılHer seyinle seni kullanayım demiş. Etinden sütünden yününden gücünden yararlanmak istiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce yemek temizlik birkaç gün böyle gider, ondan sonrası kötü şeyler... 😅😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın niyeti belli illa ki açık açık belirtmesi mi lazım kullanacak işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem bedava cinsellik yaşayacak hem de ev temizliği yemek yaptıracak bahanesi dr para aç köpek yA yaşlar kaç nerden tanıştınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara olmadigi icin evlenmiyorsa ozaman devam sürdürmeyecek Para yok hizmetcim ol demek istemis herhalde gitme beleşci biseymiş bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGitsin kendine köle bulsun ne demek yemeğimi yap temizliğimi yap aaa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak dur seni eve çağırandan
Kafeye yoksa sahil de bankta oturup simit yiyip sahile seyrederek konuşursunuz01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya da bir banka konuşursunuz para yok muhabbet ini sev miyorum
+1 yılKullanmaya çalışıyor bunu da mı biz diyelim bacım baştan belli kullanmak istediği yemeğimi yap temizliğimi yap arada da canım çekerse... anladın sen uzak dur aman diyeyim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sabah sabah iyi güldüm sjdndjdkdjfjfjxjdjcjxjdkcjxkxkckfsk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılReddetmekten vazgeçmeyin ve aynen devam edin. Sonu belli zira.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiyet farklı görünüyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Onun amacı belli de senin ne istediğin önemli bu konuda
00 Yorumla
+1 yılKadına yönelik onca kötü olaydan sonra gitmeyi düşünüyorsan bence aklını başına al. Ben bile erkek olduğum hâlde çekiniyorum bazı durumlarda.
00 YorumlaBence güven olmaz gitme ilk dışarda buluş hemen evine çağırması garip
10 Yorumla
+1 yılpardon da canım misin sen evime gel yemegimi temizligimi yap ne demek ya belese hizmetci ariyor pi c
00 Yorumla
+1 yılAdam şey: alçak pu.. ş. t
30 YorumlaAz ye de usak tut deseydin
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılGit işte sevişirsiniz mis
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. E heralde kötü ayol bu da soru mu
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ne yaşıyorsunuz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne manyak dialog lan
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılbedava hizmetçilik ve aşk hizmeti😂
20 Yorumlaek iş mi arıyordun sosyal medyada?
02 Yorumla- +1 yıl
Hayir
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Öyle olur mu hiç gidilmez başına iş alırsın valla
020 Yorumla- +1 yıl
Buluşmaya da mı gidilmz peki. bunlar hiç buluşmdn denecek şeyler mi
- +1 yıl
Niyet kötü mu
- +1 yıl
Bu hiç buluşmadan denmez deme
- +1 yıl
Hiç buluşmadan denmek kötü deme. birde diyor ki seni çok istyrm. her gece seni yaptığımı düşünüyorum
- +1 yıl
Benim önyargm değil o zaman. zaten baksana 120 yorum geldi hepsi senin gibi düşünüyor
- +1 yıl
Sosyal medya tehlikeli o zaman
- +1 yıl
Evet bu dışardan da olabilir ysni
- +1 yıl
23 yasundayim
- +1 yıl
Niyet en başından seks deme 35 yasinda , boşanmş tüm eşyalarını satmış. evinde sadece bir yatağı var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSapık a q anlamadın mı
02 Yorumla- +1 yıl
Niyet belli deme
- +1 yıl
Hem slak hem de sapık bu. Tek derdi *
+1 yılSakat bir durumla karşı karşıyasın.
01 Yorumla- +1 yıl
Niyet belli deme
+1 yılSaçma sapan biri yani beğenmedim konuşmasını
10 Yorumla
+1 yılÇok mu arıyorsunuz bunları
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. #bisiktirolgit deseydin
10 Yorumla
+1 yılEn iyi ihtimalle giber
10 Yorumla
+1 yılNe anlatıyorsun abisi deseydin sjsjs
13 Yorumla- +1 yıl
Abi demesin lazım olur belki
- +1 yıl
@CanArslan3333 😂 ikinci anne arıyor gibi.. pek lazım olmaz o
- +1 yıl
Yok onun altında bi tilkilik var ya da tamamen kurgu bu yoksa gel yemek yap diye boşuna demez bir erkek çok masum olması lazım 😂
- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sosyal medyadan tanıştık, evime gel yemeğimi yap dedi. Sizce niyeti kötü mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım