Dışarda küçük çoğunu döven baba görseniz naparsiniz veya ne yapmak lazim?

Yeğenim ile markete gittim dondurma seciyordu yeğenim bir tane küçük kız çocuğu da yanımıza geldi o da babasina dedi baba dondurma al adam tinalmadi eşi ile birşeye bakıyordu sonra döndü çocuğa dediki yemek yemiyon hayır (beyinizz herif yemekten sonra yiyeceğini akıl edemedi galiba ) sonra çocuk biraz mızmızlandi çocgun yakasından tuttu bıktım lan yok dedik sana anlamiyon mu dedi (adam fakir değil bu arada çünkü iki sepet dolu erzak almıştılar giyinisten falan da gayet iyidiler ) eşi önden sinirli sinirli gitti bu da çocuğun saçından çekti adami çocuktan ayırdım dedim birader napiyon lan bana gelmiş diyorki sanane lan benim çocuğum bende dedimki alsın dondurma parasinu ben vereyim adam sanane lan dedi çocuğu aldi kucağına bir tane daha vurdu yüzüne sus aglama dedi hızlı hızlı çıktı marketnen şimdi ben adami dövsem çocuğa travma olucak babasini dövmus olurum senin kalıbına babalığına sıçayım diye bağırdım gelip bana bir bok diyemedi küçücük çocuğa gücü yetiyor yeminle çok sinirledinim yav
Dışarda küçük çoğunu döven baba görseniz naparsiniz veya ne yapmak lazim?