Bu kafa yapımdan kurtulamıyorum (büyük ilişkiler)?

Kendim 18 yaşımdayım ve ailemden ötürü sevgisiz büyüdüm ve içimde hep bir sevgi boşluğu oldu çok değiş tokuş ilişki yapan biri değilim uzun süreli ve bir kişiye bağlı yaşayabilen bir yapım var ne derler bilirsiniz o bana sahip olsun gibi ailem hariç herkes beni sevdi sanırım Buda sırf güzelliğim için:( asıl konu şu ki kendi yaşıtım kişileri erkek adam vasfına sokamıyorum çocukken de böyleydim gerçi şuanda pek büyük sayılmam belki ama hep kendime 25+30 yaş arası büyük adamları çekiyorum ve baby faceler ilgimi çekmiyor hem bu dediğim büyük adamları sevgi babında baba konumuna ve cinsel anlamda da küçük kızıyım bana sahip rolüne sokuyorum ve bu herkese karşı olmuyor şurasından etkilendiğim kişilere oluyor ki onlar bakıp konuşmak istediği için beni de çekiyorlar asla birlikte olamam gereken biri benden hoşlandı 1 sene geçti geldi konuşmaya ama evliymiş bunu duyunca kabul etmesemde içim içimi yiyordu evli olsa bile takıntı yapmıştım kafama tam istediğim biriydi yakışıklılığı olsun yaşı olsun konuşması Zeki olması pasif biri değildi erkek rolüne koyabiliyordum karşılaşınca hala o bana ben ona bakarım mesela ama bu böyle nereye kadar sonumun kötü olmasını istemiyorum dalga geçmeden yazacak varsa buyursun.
Bu kafa yapımdan kurtulamıyorum (büyük ilişkiler)?