Ben kendimden örnek vereyim 24 yasındayım istanbuld yasıyorum ,, 15-16 yaslarında iken cok sevgilim olsun istedim gezeyim tozayım eğleneyim özellikle yazlığı gittiğim zamanlar gençleri el ele gezerken gördüğümde ama olmadı... E tabi zamanda bu böyle ilerleyince artık Kadınlar senin için bi anlam ifade etmemeye başlıyor ben mesela muhtemelen 26 gibi evlenirim veya 25 ama işte ulan niye evleniyorumki? bi kadının bakımını sorumluluğunu neden üstleniyorum? bu zamana kadar olmamıs e bu saatten sonrada ciddi ağır başlı olmamı isticek kız tarafı yani heyecan değilde akıl ön planda olacak ,,, yani anlıcan bu zamana kadar olmadı bu saaatten sonra ne yapıcam en fazla bayramda seyranda yalnız olurum
Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. 23-24 yaşlarımda ilişki hevesim vardı. Biriyle olsun diye çok uğraştım ve bir türlü olmadı. Sonra saldım ve artık tamamen soğudum ve tiksindim bu işlerden. Baktım ki her biri saçmalıktan ibaret. Bir yerden sonra insanın hevesi sönüyor.
Heves bırakmadılar ki. İnsanları tanıdıkça her iki cinsten de soğumaya başladım. Karşı cins içinse sırf biraz cinsellik yaşamak adına hemcinslerimin çoğu gibi şaklabanlık yapasım yok. Olursa ekime olmazsa kasıma moduna girdim artık.