Sevgilim ya da ilişkim mevzusu olduğunda hemen karşı tarafa umut verme gibi bir şey olduğundan, bence kimse bir şey söylemek istemiyor ve haklılarda.
Mesela bir kadına sevgili olmayı teklif etsen, ya da hoşlanıyorum aşığım felan desen, hemen ben ilişki kaldıracak durumda değilime geliyor. ya da , ama ben sana karşı böyle hissetmemiştim vs gibi şeyler devreye giriyor. Flört bencede en cazip olanı.
Umut yok, plan yok, aile tanışması şu bu yok. Kafa mis. Adını koymaya kalkıldığı vakit bence işin bütün büyüsü bozuluyor.
Daha sorumsuzluk içeren bir kelam sanki. Gençlik kendi sorumluluğunu alamazken, başka birininkini almak istemiyor. Ama özgür de ya bunlar, bir şeyler yaşamadan olmaz! Eee flört öyle bir şey işte, duygusu noksan ilişki durumu gibi.
Birçok sebebi olabilir. Bana göre en büyük sebebi, artık kimse başka birini yürekten sevmiyor ya da o sorumluluğu almak istemiyor. İkincisi, bir kişiye bağlanıp; diğer ihtimalleri gözardı etmek istemiyorlardır. Kısacası her çiçekten bal alma derdinde olanlar sevgilim var demekten kaçınıyor..
Açık kapı bırakan ve kendini ucuza satan biridir, ondan. Hani , " ben flörtümle ilişkiyi bitirebilirim, sen yine de benden öyle hemen vazgeçme yakışıklım/güzelim. " gibi düşün..
İki taraf birbirini seviyorsa ve bunu birbirine açıklamışsa sevgilidirler. Açıklamadılarsa değillerdir ve sadece konuşuyorlardır. Flört evresini kim çıkardı ya?
Flört diye bir kavram çıktı. Sevgili desen değil, arkadaş desen hiç değil. İnsanlar garip bir ilişki içinde. Ben sevgilim var diyorum. Yani bunu saklayacak, gizleyecek ne var anlamıyorum.
Herkese mavi boncuk dağıtma meselesi.. neden diğer seçeneklerin önünü keseyim ki zihniyeti. Sevgili olunca başı bağlı, flörr olunca
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben birine çok çok çok aşığım. 10 aydır onu tanıyorum ama sorun beni kardeşi gibi görmesi. Her dakika her saniye o aklıma geliyor. Bı sey görüp beğeniyorum hemen o aklıma geliyor. Sonra akşam uyumaya çalışırken bir bakıyorum onu düşünüyorum onunla ve benimle hayaller kuruyorum. Hiç aşka inanmazdım. Şimdi mahvoldum. Her gün ağlıyorum. Şarkı dinliyorum direkt o aklıma geliyor. Herşeyde o aklıma geliyor. Dayanamıyorum. Çok istiyorum onu. Çok kıskanıyorum. Onu görünce yüzümde güller açıyor. Ona sarılmak istiyorum. Sarılıp hiç bırakmamak istiyorum. Keşke o da bana aşık olsa diye dua ediyorum. Onsuz yaşamak istemiyorum. Geleceğim de onunla olsun istiyorum. Hayatım da onunla olsun istiyorum. Çok aşığım çok. Ondan başkasını gözüm görmüyor kör olmuşum ona ben. Çok aşığım sana. Ah ah keşke...
Ben yüz yüze görüşmeyi beklerim sonra baktım geri çekilme var direkt niyetini sorarım kem küm ederse herkes kendi yoluna arkadaşım hadi güle güle der yoluma bakarım. Yüz yüze görüşmeden sonra her şey kendini az çok belli ediyor. Sadece olmayacaksa bile yürekli olup bunu karşı tarafa zahmet olmazsa söylesinler. Hiç sevmediğim nokta budur. Herkesin vakti kendince kıymetlidir. Kimse kimsenin oyalanacağı oyuncağı değildir. Saygı bilmek değer vermek bir kültürdür.
Çünkü flört diye bir kavram çıktı. Sanırsın yazı tura. Yazı çıkarsa sevgilimsin, tura çıkarsa flörtüm. Yazı tura atılınca da hep tura gelir bilirsiniz. Sonu olmayan bir kısır döngü. Açıkçası kimseyle de tanışasım gelmiyor bu yüzden. Adını koymayacaksak ne yapayım ben ilişkiyi.
Herkesin sayısız flörtü var ve kimse onları kaybetmek istemiyor. Sevgili olsa biriyle digerleri gidecek.. Eldekinden olmayalım hesabı..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler iliskinin adını asla koydurtmuyor da ondan. Flört/ fb takılıp sonra anlaşamıyoruz hadi eyvallah diyip gidiyolar. Tabi bu her kiza sökmez ama yapabildiklerine yapiyolar işte. Genelde küçük kizlar kabul ediyo zaten yaşları gereği ciddi iliskiyi pek onemsemedikleri icin.
Ne zaman "sevgilim" demek istesek karşı taraf sevgilisi olduğunu gizliyor. Sorduğumuzda ise biz tam sevgili sayılmayız flört ediyoruz oluyor. Sende mecburen flört kelimesini kullanıyorsun. Allah aşkına flört nedir ya🙄 sevgilidir o😂
Bence sebebi sevgili olunca başka bir insana bakamamak. Flört daha ciddi bir şey olmamış manasına geliyor. ya da en azından öyle algılanıyor. Mesela flörtün varken gidip başka biriyle ilgilenirsen gelipte sana nasıl böyle yaparsın falan diyemez. Adama derler ki sevgilim bile olmadan ne ayaksın. Bence bu yüzden yani.
flört ciddi bir şeye giden yol işte kimse başkasına bakmiyim diye böyle yapmaz ki önce arkadaş olursun sonra hoşlanmaya başlarsın flört olursun eğer her şey yolunda giderde açılırsan sevgili olursun yani böyle olmaşı gerekmiyoy mu
ay harika böyle düşünen kaldı mı artık ben sırf bu ciddiyetsizlik yüzden ilişkiden kaçıyorum gerçekten oyuna çevirdiler 2 güne bi sevgili değiştirenleri gördükce üzülüyorum :( bence sevgili olabildiğin biri evlenmeyi kabul edeceğin biri olmalı sevmekle eğlenmek karıştırılmamalı
flörtün basitleştiymekle alakası yok ki aksine önce flört olup zorlaştırıyorlar yakınlaşıyorlar birbirlerini daha iyi tanıyorlar daha sonra sevgililik aşamasına çıkıyorlar tabi her şey yolunda devam ederşe
o flört değildir ya flörtsede karaktersizdir yani başka açıklaması yok :p ama tabi sevdiğin değer verdiğin karşı cinsden arkadaşlarınıda hemen flört diye nitelendirmemek lazım