Birincisi bu olayı sen ondan mı öğrendin başkası mı söyledi
İkincisi sen varken başka bir kızla konuşması çok yanlış bir davranış. Bir ilişkide karşı taraftan gizlenen şeyler ihanettir. Kız konuşmaya devam etse o da yazmaya devam ederdi ( senin dediklerinden yola çıkarak söylüyorum bunu). Sana ilişkinize saygısı olsaydı konuşmazdı hadi konuştu sevgilim var deyip konuşmayı bitirebilirdi.0128 Yorumla
Soran+1 yılYanı fotolara yorum atıyor. Öyle nasılsın muhabbeti için hiç yazmadı.
5 yaşındaki çocukla b foto paylaşmış kıza 🦋 atmış. Kız cevap vermemiş. Benimki de bir sonraki konuşmadı sana ne diyebilirsin tesekkur ederim diyebilirsjb canın istememiş yazmis
Soran+1 yılGecmiste kizdan hoslandigini baskasindan duydum. Kizla mesajlasmalarini da gordum.
Soran+1 yılBiraz önce kız bir kopek paylaşmış altına da oldum olası severim yazmış. Sevgilim de köpeği mi yazmış. Kız evet çok tatlılar demiş. Sevgilim bende çok severim demiş. Kız daa cevap vermedi
Soran+1 yılKız şu an Öyle mi yazdi
Soran+1 yılAyy köpek değil bu inekmis. Sevgilim öyle sizin var mı yazdı Kiz da yok bizim, komşunun bunlar , skin var mı yazdı.
Sevgilim de yok bizimde, evlenirsen bak, al bi kaç tane yazdiiii
Soran+1 yılNasıl yani.
Soran+1 yılKız au an bulamıyorum ki hahahah tam benlik inek bakmak yazıp emoji attı sonrada bulamıyorum kj Birini evleneyim yazdj
Soran+1 yılYa ne diyeyim ki arkadaşca denir mi mesela bu konusmalara
Soran+1 yılBakalım sevgilim ne dicek kızın bulursam evleneceğim demesine
Soran+1 yılNiye kimse yokmu yazdi8
Soran+1 yılNiye yok mu kimse yazdı Sevgilim.
Kız cevap vermedi daha
Soran+1 yılKız 4 yıldır yalnızlığına sevgili olmuşuz şiddetli bir bagimliligimiz var ayrılamıyoruz deyip emoji atti
Soran+1 yılSevgilim de ben senin pesinden koşmuştum dedi. Kız cevap vermedi henuz
Soran+1 yılAhhh yoruma ihtiyacım var yoksa aharsız etmezdim kusura bakmayin
Soran+1 yıl4 yıldır yalnızlığına sevgili olmuşuz şiddetli bir bagimliligimiz var ayrılamıyoruz deyip emoji attı kiz2 sevgilim de ben senin pesinden koşmuştum yazdi
Soran+1 yılKız cevap verdi.
Evet coj eskiden istemiştin. Ya karşıma düzgün biri çıkmıyor. 4 yıl önce de birini sevmiştim yürümedi. Ondan sonrada kimse oadi zaten yazmis
Soran+1 yılSevgilim cevap vermeden de gece 2 de ben densizlik derken seni kastetmedim, kabalık etmek istemedim yani yazıp yollamış sevgilime. Pekala yazmış sevgilim. Kiz da sende durum farklıydı
Eee sen anlat ne zamandır sevgilin var. Özel oldu biraz ama olsun yazmış.
Sevgilim de var işte devam ediyoruz demiş.
Soran+1 yılSonrada nasıl yani durum farklıydı derken yazmış. Kiz da aşırı ısrarcı olduğun için seni reddettim demiş. Sevgilim de iyi oldu mu , bak ayrı olduk yazmış. kiz da sonuçta senin hayatında biri var yalniz değilsin, ben de zaten uzun süredir yalnızım yazmış. Sevgilim de ama canım yalnız olmuyor demiş. Kız da niye sevgilin var demedim ki ne güzel , bulmuşsun iste bulmuşsun ki car yazmış. Sevgilim elbette güzel dedi. Kiz da yalniz böylede ayıp oluyor. Sevgilisi olmayana nispet yapılmaz demiş. Sevgilim daha cevap vermedi
Soran+1 yılSence sevgilim peki
Soran+1 yılKız zaten farkli
Soran+1 yılKıza ilgisi mi var acaba hala
Soran+1 yılHayır ben takip rogramı hikmettim yazılımcı bi arkadaşa mesajlar bana düşüyor direkt. Onun haberi yok yani
Soran+1 yılHoşlanma falan mi var acaba ya. Güzel, günah sen foto atma, hala güzel bir kadınsın, hayatında biri yok mu falan bilemiyorum yani. Kızı da anlamadim
Soran+1 yılSence sevgilimde biseyler var mı. Bi de niye soruyor ki ne zamandır var. benim ki de tarih söylemiyor. Var iste devam ediyoruz nedir yami
Soran+1 yılSevgilim bu pişmanlığın farkında mi acaba
Soran+1 yılKız buna yalnız hava atma ayıp oluyor yazıp emoji atmış. Sevgilim de senin sevgilin olabilirdim yazdı. Kız belki de , ama geldi geri getiremeyiz yazdı Sevgilim bilmem yazdi
Soran+1 yılKız cvp vermedi bir kaç saat sonra x ne yapiyosun yazdı konuştular normal olarak. Sonra bnmkinin mesleği için seviyorsun yazdı. Sevgilim da seni mi yazdı. Hayır ya niye öyle bisey diyeyim meslek anlamın da kastettim yazdı. sevgilimde bilmem yazdı. Kız sevgilisine olan birine bu tarz bisey söylemem bn dedi. Sonra normal konuştular. Kız öğretmen. Çocuklar zor falan dedi
Bnmki de bn çocuk sevmem yazdı. Kız hımm iyiymiş dedi. Sevgilim güzel kızları severim deyip emoji attı. Kiz da sarışın dalgalı ve kıvırcık saçlı olanlar güzel oluyor yazdı. Sevgilim mesela sen dedi.
Soran+1 yılSonra sevgilime küçüklük fotolarını attı kız tatlı cocukmussun yazdı Sevgilim. Kız tsk dedi. Sevgilim de şimdide öylesin dedi.
Sonra kızdan foto istedi Kiz da atti
Soran+1 yılFazla yazd im sebi de aharsız ettim ama yardıma ihtiyacım var da
Soran+1 yılIşte güzel bir kadın yazdi2
- +1 yıl
Hani biriyle yeni tanışırsın flört dönemine girersin ya şu an flört ediyorlar gibiler. Kız çok yakın olmak istemiyor çünkü sen varsın ama sevgilin birşeyler olsun istiyor. Bende onca yıl birinin peşinden koşşam o kişi bana geldiğinde isterim ama sevgilime olan saygımdan sevgimden konuşmam o kişiyle
- +1 yıl
Senin sevgilin yanlış yapıyor. Erkek milleti genelde aynı hepsi basit varlıklar. Konuyu ayrılığa getirmeyelim sizinde bi birlikteliğiniz var sonuçta. Yukarda da dediğim gibi ağzını ara. Sana olan ilgisine sevgisine bak önceki günlerle karşılaştır. Gidicek olan erkek karşısındakini bezdirmeden hayattan soğutmadan gitmiyor. Ne olursa olsun kendini üzme
Soran+1 yılHoş bir kadın yazmıştı ya sevgilim. Kız tamam mı oldu mu yazdı Sevgilim de tamam dedi. Kız emoji attı.
Sevgilim de yanımda olsan yüzüne derdim yazdı.
Kiz fotoğraf takıntin var galiba yazdı bnmki de yok fotoğraftaki önemli deyip melek emojisi yolladı şu an
Soran+1 yılHaklısın erkekler farkli
Soran+1 yılYıllar geçmiş ya aradan geçen sene bana bir daha mesaj atma rahatsız oluyorum numaramı sil demiş kız sevgilime. omdan da biraz şaşırdım.
Kıza elbette sevgilinin olması çok güzel, olmadan da olmaz yazdi
Soran+1 yılHahasffdha
- +1 yıl
Kız düşünceli birine benziyor bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam, o da öyle düşünüyor olabilir ama sen varsın biliyor ve yazıyor. Sevgiline sorsana bana söylemek istediğin bir şey var mı diye yok ya da ne alaka diycek sana tekrar sor aynı soruyu bir daha sormiycam de üstüne git biraz söyliycek tir mutlaka ama bi kaç gün daha geçsin sen sana düşen mesajları kaydet lazım olabilir. Bu konudan yani mesajları takip etmenden seni suçlayabilir haklı ama onun yaptığı daha büyük bir suç kendini ezdirme
Soran+1 yılFotoğrafa yorumu için ne diyosun. Işte güzel bi kadın yazmış ya
Soran+1 yılOff ya. Şimdi de kız bisey demedi. Yazmis ki çok güzel bir kadınsın. Dersi ne bunun
Soran+1 yılArkadaşca değil değil mu
Soran+1 yılKız biraz yakın davransa üstüne atlicsk
Soran+1 yılSanki
Soran+1 yılKız iltifatın için teşekkürler dedi sevgilimde sağol canım yazdı. Ne alaka ya.
Cidden anlamiyorum
Soran+1 yılKız zaten yüz vermiyor mu
Soran+1 yılSevgilim ciddi bir ilişki mi istiyor acaba yoksa gönül mu eylemek derdi
Soran+1 yılKızla peki sence yani
Soran+1 yılSabah zaman canım yazmıştım dedi kıza. Kiz da napim yani lafın gelisiydi, kavga mi edeyim yazdı.
Sevgilim de hımmm hoşuna gitmedi mu dedi
Soran+1 yılHani onlarınki yılların meselesi ya ondan sordum
Soran+1 yılKız fazla samimiyetten hoşlanmam yazdi
Soran+1 yılSence benim jibteklif edecek durumda mu. Yanı kıza tekrerdab deneyelim der mi.
Soran+1 yılYalniz ne zoruma gidiyor biliyor musun. Kız buna jopek gibibdavrandi. Şimdi geldi iki güzel laf ediyor benimkinin hallere bak
Sadece ilk konuşmalarında sen benim gençlik sevdamdın dedi. Ondan sonra geçmişte kaldık biz olmadı hiç.
Bu mudur yanu
Soran+1 yılOyu de niye ya, sanki ilişkileri olmuş da unutamamış, çok güzel şeyler yaşamışlar. Kız köpek gibi davranmış buna
Soran+1 yılSabah kız buna fazla samimi biri değilim yazmıştı. Sevgilim de benimle değil mısın dedi. Kiz da şu an müsait değilim akşam senin için uygunsa sıkıntı olmayacaksa akşam yazayım dedi. Sevgilimde olur canım yazdı.
Sonrada kız hoscakal deyince tamam canım akşama görüşürüz dedi
Soran+1 yılGün içinde giremediğim için yazamadim da kusura bakma
Soran+1 yılBilmiyorum ki benimkinin amacını da kızın amacını da çözemedim.
Soran+1 yılSabah söylediğim gibi kendisini defalarca reddeden numaramı sil diyen kız şu ab mesaj attı diye benim ki üstüne ağlıcam resmen. Yanı mesajlardan anladığım o benim.
3. Kızı olarak sen dışardan bakıyorsun tabi sen daha iyi bilirsun- +1 yıl
Benim gördüğüm kadarıyla sevgilinin kıza ilgisi var kızın da ona var ki konuşuyorlar. Sen seven tarafsın o kızsa sevilen. Sen yanında duruyorsun o kaçıyor. Sevgilinde kaçanı tercih etmiş ama sende kenarda dur diyor yani ceptesin şu an. Kızla bir şey olursa senden gidicek olmazsa kaldığınız yerden devam edicek senle. Bu güne kadar iyi sabrettin. Benden sakladığın bir şey var mı diye ben sorardım söylerse affetme şansı var ama söylemezse suçludur birşeyler hissetmiş ve devam etmek istemiştir
Soran+1 yılKızı seviyor diyosun yani
Soran+1 yılCanım falan doyor ya anlamıyorum. Yakında bebeğim de der
Soran+1 yılZoruma gidiyor. Bizim bir ilişkimiz var.
Köpek gibi davranan kız sevgilime mesaj atıyor. Sevgilim hala biz sevgili olabilirdik. Çok güzelsin çok hoşsun diyor.
Soran+1 yılBir de hani yanindaykiyle yaşlanır aklindakiyle olursun diye bisey varya. Öyle mi durum
Soran+1 yılKızın ki de ilgi değil de ego tatmini mi acava
Soran+1 yılKıza canım diyor.
Akşam konuşalım yazıyor kız. Tamam canım benim tamam canım arka arkaya yazmış.
Kız da hiç sinirlenmiyor yani öyle niye canım diyorsun falan demiyor
Soran+1 yılBu kızla dün gece konuştular. Kız nasılsın dedi benimki iyiyim sen nasılsın dedi. Kiz da yorgunum yazdı. Benimkide yorgunum hayrına bir masaj yap dedi kozda bulursan bana da yolla yazdı Ben sana yaparım dedi sevgilim.
Uyursam geçer yazdı Kiz. Sonra biraz konuştular bubsabahta tekrar konuştular. Kiz internetten mezuniyet icun birkaç bisey bakıyormuş sevgilimde bende geleyim dedi. Kiz da yalniz ailemi götürüyorum yazdı, benimki de gelsem ne olur dedi. Kiz da kan bağımız varda bn mi bilmiyorum dedi belki olur yazdı Sevgilim.
Kiz da olmaz dedi. Istemiyorsun yani dedi sevgilim. Kiz da evet istemiyorum yazdı. Sevgilim konuşmayalım o zaman dedi. Kiz da olur yazıp. Isareti yolladı. Sevgilim de aferim, yine sasirmadim dedi ve kızı sildi.
Soran+1 yılNe düşünmeliyim gerçekten bilmiyorum.
Sana masaj yapayım, mezuniyete geleyim, sonra da numara silmebfalab.
Bi akıl bi görüş ver. Kardeşim Allah rızası icin
Soran+1 yılBurdan çok açık yazamıyorum da bazı şeyler var
Soran+1 yılHemen silmesi normal mi
Soran+1 yılKiz bugün seni anlamıyorum neyin tribi yazdı. Sevgilim tamam dedi. Kiz ne tamam yazdı.
Sevgilim yok bisey demiyorum yazdi. Kiz peki sen bilirsin dedi. Sevgilim de aynen yazdu
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılSevgilik reddetmemid mi sence
Soran+1 yılSevgilik numarasını silmiş ama
Soran+1 yılAçıkca bisey konuşmamışlar.
Sevgilim sana masaj yapayım dedi acikca
Soran+1 yılErtesi gün konusurlarkende kız kan bağımız var da ben mi bilmiyorum dedi belki olur yazdı Sevgilim. Kiz da olmaz dedi. Anlamadım valla. Bunun üstüne bozuldular zaten. Sevgilim istemiyorsun yani, konuşmayalım o zaman yazdi
Soran+1 yılŞu an silmiş numarayı. Ama kız yazınca hemen tanıdı.
Sevgisibvar mi bilemedim
Bi de kız tekrar yazmış niye soğuk yapmış benimki tuhaf.
Kalkmış kıza aferim yine sasirmadim dedi- +1 yıl
Öyle de bunları senden saklaması da bir şey değil mi. Bir ilişkide karşındakinden saklı bir şey yapıyorsan ihanettir. Bunun açıklanacak bir yanı yok. Yazdı konuştum, aramda bir şey yok demesiyle affedilecek kapanacak şeyler değil. Bunu da geçtim sevgilin sana bu olayı söylemiyor bile. Sence suçlu değil mi
Soran+1 yılSuçlu tabi. Ama merakta ediyorum kıza sevgisi ne
Soran+1 yılŞey iyi akşamlar bisey itiraf etmek istiyorum
Ben o çocuğun sevgilisi değilim. Eskiden hoşlandığı kızım
Kimse cevap vermeyince soruma birde böyle denemek istedim. Kusura bakma.
Soran+1 yılAyıp olacak biliyorum ama şu an fikrin nedir bana ne söylemek istersin bu konuyla ilgili
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılAklı hâlâ onda. Seni bilerek görmezden gelmiş.
015 Yorumla
Soran+1 yıl5 yaşındaki çocukla sarılıp foto paylaşmış ona da kelebek emojisi atmış
Kız cevap vermemiş. Sana ne diyebilirsin teşekkür ederim diyebilirsin ama bor şey yaz, senin canın istememiş demiş kiza
Soran+1 yılKızın fotolara yazıyor ama normal muhabbet maksatlı attığı bor mesajı yok
- +1 yıl
Aşırıya kaçmasını mı bekliyeceksin?
Soran+1 yılYok da iste soruyorum sende erkeksin yani sonucta bilirsin. Kiza da sevgilum var demis
- +1 yıl
İstemem yan cebime koyluk bi durum gibi geldi.
Soran+1 yılKıza mi istemem yan cebime. Bana mu yoksa
Soran+1 yılSevip sevmediğini cozemedun2
Soran+1 yılKıza mi ilgisi var bilemiyorum
- +1 yıl
Bak sevgili zürafa hanım. Kıza tabii ki böyle bi tutum sergilemiş. Sevgilim var diyip ona iltifat etmesi bunu açıklıyor. 🦒
Soran+1 yılBiraz önce kız bir kopek paylaşmış. Oldum olası severim deyip emoji koymuş. Benimki de köpeği mi yazmış. Kiz da evet çok tatlılar demiş. Benim ki bende çok severim yazmış. Kız daha cevap vermedi
- +1 yıl
Yaa ablacım köpek gibi dolaşıyor kızın arkasında bu çok mu bulanık?
Soran+1 yılYa ne bilim net bisey yazmiyor
Soran+1 yılKız sorunca direkt sevgilim var demiş, yani yürümek için uygun bir durum değil mi
Soran+1 yılKız şu an Öyle mi yazdi
Soran+1 yılYa köpek değil inekmis. Sizin var mı yazdı Sevgilim. Kiz da bizim yok bunlar komşunun, sizin var mı yazdı.
Bizimde yok , evlenirsen bak bir kaç tane al yazdı Sevgilim.
Kız daha cvp vermedi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat