Sözlüme geri dönmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar lütfen okuduktan sonra ve beni yargılamadan önce bana yardımcı olun
1 senedir bi ilişkşm vardı bi kaç aydır da sözlüydük ama ilişki başından beri uzaktan devam etti benim okulum yüzünden 1 ay önce olduğum şehirde bir işe girdim biriyle tanıştım ve sebepsiz hep aklıma geliyordu onu düşünmeden duramıyordum 4 gün önce birlikte dışarı çıktık içtik sarhoş oldum öpüştüğümüzü hatırlıyorum ne yapacağımı bilemedim sözlüme ihanet ettim son aylarda sevgimi onun sevgisini sürekli sorguluyordum bu yaptığım hatadan sonra ayrılma kararı aldım gerçkten sevseydim değil öpüşmek o kişiyi düşünmezdim bile diye düşündüm 2 gün önce sözlümden ayrılmak istediğimi söyledim seni bırakmam dedi whatsappte ikşmizşn fotoğrafını geri koymam için zorladı beni bi kaç şeyle tehdit etti onların ailesinden birinin gözyaşı akarsa bizim ailemizden birirnin canını yakacağını söyledi sözlümle yatmıştık beni bunu aileme söylemekle tehdit etti hakaret etti daha sonra ailemi arayıp ağlamış ikili mi oynuyor bilmiyorum bana demediğini bırakmadı çünkü
bitti ilişkimiz ve dün ben o öpüştüğüm çocukla buluştum onunla yattım içimde garip bir his var ne yapıyorum ben böyle kendime inanamıyorum ve ne kadar kötü biri olduğumu düşünüyorum bencil ve sorumsuzun tekiyim şimdi sözlümle beni geri barıştırmaya çalışıyolar ama ben büyük bir hata yapmışken istesem de dönemem artık ona sizce ne yapmalıyım kafam karmakarışık
Sözlüme geri dönmeli miyim?