Bu soruyu kendim için soruyorum aslında özellikle de kız arkadaşların görüşlerini önerilerini merak ediyorum 8 aylık güzel giden bir ilişkim var geçenlerde şehir dışına çıktım bir kaç haftalığına ve maalesef çalıştığım kurumdan uzun zamandır benden hoşlanan biriyle görüşmemiz oldu sonrasında beraber olduk hiç aklımda yoktu hiç böyle bir niyetim de yoktu ama anlık gelişti her şey o gece onun evinde kaldık kız arkadaşımın haberi yok hiç birşeyden ve o kızı engelledim her yerden dönünce o kadar pişman oldum ki vicdanım sızlıyor içim içimi yiyor büyük pişmanlık yaşıyorum hem haberi olmadığı için hem böyle bir şeyi yaptığım için eskiden çok çapkın bir adamdım ama uzun zamandır her şey o kadar iyi gidiyordu ki..
sizce bu durumda ne yapmalıyım söylemezsem içim içimi yiyecek söylersem ne olacak hiç bilmiyorum tek bildiğim şey çok pişmanım
sizce bu durumda ne yapmalıyım söylemezsem içim içimi yiyecek söylersem ne olacak hiç bilmiyorum tek bildiğim şey çok pişmanım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Lütfen gerçeği söyler misin şu kadına.
ah keşke söylediğin kadar kolay olsa
İnşallah o anlar. Kadınların altıncı hissi kuvvetlidir.
Dost musun düşman mu curiosus?
aldatan bir insan affedilmez bu konuda çok netim
Ne diyeyim ki haklısın benim başıma gelse delirir çıldırırım gururumdan ölür biter yine de affetmem ama söylemeli miyim sence?
Vermem
peki sence nasıl bir yol izlemeliyim bu süreçte?
Bilmem ya her şeyi anlatır güvenini sarsarsın ilişkiniz biter, ya da söylemezsin devam eder ama vicdanın rahat eder mi bilemem..
aslında ilk söylediğin korkutuyor beni hani anlatırsam biliyorum ki her şey b. ka saracak aramızda ki her şey o büyü bozulacak ama vicdanım da rahat değil söylemek istemiyorum ama vicdanım fena zorluyor
O kadar korkuyorsan niye aldattın o zaman. Bazen yetinmeyi bilmiyorsunuz ve ayrılmayı hak ediyorsunuz gerçekten. Ne yapacağını kendin bilirsin söyle ya da söyleme diyemem. Sen olsaydın aldatıldığını öğrenmek ister miydin ya da bilmeyip güzel ilişkine devam etmek mi isterdin
Tamam yaptık bir hata pişmanız sende gelme üzerime üzerime zaten ayrılmayı göze alsam söylerim ama aynı durumda ben olsam duymak istemezdim sanırım aynı soruyu ben sana sorsam?
Yaptık bir hata pişmanım diyecek kadar basit değil işte.. Ben olsam çok üzülürüm, bunu kaldıramam, sindiremem, çok yıpranırım ama yine de öğrenmek isterdim çünkü bana ihanet eden bir adamla devam etmek istemem bir defa aldatan yine aldatır çünkü.
seni takip ettim bir dm ye gelir misin ben dm atamıyorum da
Ne oldu itiraf mı ettin yoksa :)) dm kullanmıyorum üzgünüm