Hata yapan aldatan ve pişman olan sevgilinize, eşinize tekrar bir şans verir misiniz?

Bu soruyu kendim için soruyorum aslında özellikle de kız arkadaşların görüşlerini önerilerini merak ediyorum 8 aylık güzel giden bir ilişkim var geçenlerde şehir dışına çıktım bir kaç haftalığına ve maalesef çalıştığım kurumdan uzun zamandır benden hoşlanan biriyle görüşmemiz oldu sonrasında beraber olduk hiç aklımda yoktu hiç böyle bir niyetim de yoktu ama anlık gelişti her şey o gece onun evinde kaldık kız arkadaşımın haberi yok hiç birşeyden ve o kızı engelledim her yerden dönünce o kadar pişman oldum ki vicdanım sızlıyor içim içimi yiyor büyük pişmanlık yaşıyorum hem haberi olmadığı için hem böyle bir şeyi yaptığım için eskiden çok çapkın bir adamdım ama uzun zamandır her şey o kadar iyi gidiyordu ki..
sizce bu durumda ne yapmalıyım söylemezsem içim içimi yiyecek söylersem ne olacak hiç bilmiyorum tek bildiğim şey çok pişmanım
Hata yapan aldatan ve pişman olan sevgilinize, eşinize tekrar bir şans verir misiniz?