Şimdi yanlıştan yanlışa büyük farklılıklar var. Tek yanlış nedir bana göre aldatmadır aldatmanın içeriği önemli değil ister cinsel aldatma olsun ister duygusal. Öyle her yanlışta da vazgeçmem insanlara bir şans vermekten yanayım misal ufak tefek yalanları olabilir kendi ile alakalı ya da ailesiyle alakalı onlar çok sorun değil benim için. Fakat asıl sorun olan bu yalanları kendime yaşam biçimi haline getirmesi. İşte o zaman benim için işin rengi değişir. Yani bakarsak da bu dünyada kimse de vazgeçilmez değil.
Beni bir çaydanlık gibi düşün😂 Karşı taraf yapar yapar affederim görmezden gelirim duymazdan gelirim hiç sorun değil ama artık yavaş yavaş uyarılar vermeye başlarım çünkü her yaptığı hata benim ondan aslında bir adım daha uzaklaşmam için bana yardımcı olur bir gün öyle bir vazgeçerim ki şaşırır hani der ne oldu ne oldu da birden böyle oldu genelde bütün kadınlar böyledir zaten biz mesela bir adamı sevince hiç sevmemiş gibi seversin ama bir kere bırakınca var ya daha önce sanki hiç karşılaşmamış gibi olur
Bütün kadınlar böyledir hani uyarı verir bak benimle ilgilenmiyorsun hadi bak biraz insan ol biraz adam ol gözümden düşmeye başlıyorsun lütfen kendini yükselt hani lütfen birazcık değiş birazcık vicdana gel uyarı verir sürekli bir kadın ama adam bunları dikkate almazsa bir bakar ki gitmiş dkkdkd
Benim açımdan yanlışın büyüklüğü, bendeki etkisine bağlı bu durum. Sayı veremiyorum. Bazen çok seversin bu şanslar 3 ü bile geçer. Bazen de çok sevdiğin için affedemezsin. Çünkü yapılan hata bir türlü eski güveni yerine koymaz
Birini gerçekten sevdiğinde kızsanda küssende konuşmasanda kavgalar vesaireler araya girmiş olsa bile haklı olup olmamaya bakmadan sevmeye devam edersin. Ama dediğim gibi gerçek sevgide bu böyle. Hani içten içe yanmaya devam edersin. Ama diyelim ki araya başkası girdi ya da artık o sevgili başka bir tende patinaj çekiyor yürekte nefes alıyor otomatik soğurum ve biter.
Bazı yanlışlar var ki telafisi yok işte. Yani tahmin esiyorsundur. Mesela hep efendiliğim yüzünden dışlanmışımdır. Sonra geri gel ek isterler pişman olup bu defa içimdeki sevhi sönmüş olur iş işten geçip gitmiştir.
Aldatma tamamen bitirir. Ama bazıları sanıyor ki aldatma sadece cinsellikle olur. Sevgilin varken karşı cinsten birileri ile mesajlaşıyor ya da konuşuyorsan ve bunu saklamayı tercih ediyorsan bu bir aldatmadır. Yalanlar birikiyorsa her seferinde o ilişkinin devam etmesine hiç gerek yok.
Aşka inancım yok İki kişiyi sevdim İkiside hayatımın içine etti ve hiç bi mik olmamış gibi başkasını seçip evlendi Sadece sevgiye inancım var Sevmek başka bir his ve sevilen insan her zaman şanslıdır Seni sevenin kıymetini bil Gerisi hikaye gibi
Ahahaah süper soru Şöyle; her büyük hatayı 1 kere yapma şansı veriyorum diyeyim. Aynı hatanın tekrarı olursa sevgiyi duman etmez o kadar kolay ama bir şeyler sarsılır elbette.
Sınırsız yanlis kredim var. Ama kisiye gore de degisir bi yandan.. Herkese sınırsız değil.. Ama değersiz hissettiğim yerde asla duramıyorum. Kalbim var benim. Değersizlik berbat bir his. Kimse durmasın
Büyük sebepler (aldatma vs) dışında Yanlışın kaçı maçı olmaz 😂 Hayat müşterektir, karşılıklı saygı, anlayış, dürüstlük önemlidir. Bu yitirildimi zaten ne sevgi ne aşk kalıyor.