Bir ilişkiniz var ve deli gibi aşıksınız karşı tarafta size aşık, o çok belli edemiyor bunu ama siz size ne kadar aşık olduğunu biliyorsunuz. Bu kişiyle uzun bir ilişkiniz oldu bu süre boyunca çok güzel şeyler de yaşadınız ama size çok büyük haksızlıklar da yaptı. Sonra ayrıldınız. Ama o kişi hala sizi sevmeye devam ediyor arada konuşuyorsunuz öyle hal hatır sormak için. Sonra bi gece uzun bir mesaj geliyor hiçbir şeyin böyle olmasını istemediğini ve sizi hala sevdiğini ama bunu yapamadığını engeller olduğunu söylüyor. Size haksızlık yaptığını onu affetmenizi ama elinden bir şey gelmediğini söylüyor. Onun hala umudu var ileride kendi hayatında bir şeyler düzelirse sizinle yeniden olabileceğine dair. Ama "sana sitem etmiyorum her şeyin en iyisini hak ediyorsun hayatına başkası da girebilir beni beklemek zorunda değilsin" de diyor. Bu durumda karşınıza birisi çıktığında hayatınıza alır mıydınız yoksa onu mu beklerdiniz? Bazen siz de onu özlüyorsunuz ama yaptıkları aklınıza gelince üzülüyorsunuz yeniden bunları yaşamak istemiyorsunuz. Ne yapardınız? Ya da onun hala size aşık olduğunu bildiğiniz halde başkasıyla konuşmanız ona haksızlık olur mu?
Birbirinizi seviyorsanız bir yol bulmaya çalışın sonuna kadar çözüm arayın. Birlikte mutlu olabileceğinize inanıyorsanız tekrar ağırdan alarak deneyin. Bir şeyler düzelmiş mi yoksa eskisi gibi mi öğrenmeye çalışın. Karşılıklı sevgi kolay bulunan bir şey değil maalesef. Onu hala seviyorsan değer veriyorsan bir şans vermelisin böylece seni ne kadar sevdiğini düzelip düzenlemesinden de anlayabilirsin.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arada görüşüyoruz tabii ki değişmiş biraz düzelmeler var ama bana önceden çok haksızlıklar yaptı ve ben bunu silemiyorum. O kadar yaşantımız var bazen özlüyorum ama tekrar bir ilişki yaşasak benim aklıma eski şeyler gelicek ve bu sorun olucak. Ve bi insan değişse bile ne kadar değişebilir illaki eskiden kalan şeyler vardır değişmeyen şeyler. Güven konusunda da biraz sorun var artık. Ama yaşadığımız güzel şeyler de aklıma gelince acaba tekrar olsa daha iyi olur mu falan diye düşünüyorum. Az önce bana bi gece attığı mesaja denk geldim o yüzden acaba başkasıyla konuşsam ona haksızlık etmiş olur muyum diye düşündüm. Şu an birisi var öyle konuşuyoruz. Kafamız da uyuşuyor o mesajı görünce haksızlık mı ediyorum dediim
Hala seviyorum, aşığım diyorsun haksızlığı ona değil kendine yapmış olursun. Aklında soru işaretleri var acaba güzel mi olur aynı mı olur diye, bunu öğrenmenin en iyi yolu dediğim gibi ağırdan alarak ilişkinize bir şans vermek. İnsan mutlaka değişir özellikle de üzülünce acı çekince. O da seni kaybedince bir şekilde değişmiş olabilir. Ne kadar süre sevgili olmuştunuz?
2 buçuk yıl sürdü. Ben bu ilişkiye defalarca şans verdim o zaman sadece aşıktım ve hiçbir hatasını görmüyordum şimdi geriye bakınca deliriyorum ben nasıl bütün bu olanlara sessiz kalabilmişim diyorum. Yaptığı şeyler çok saçma şeyler. Haksız yere benden defalarca ayrıldı her gidişinde gelmesi için her şeyi yaptım ve her gelişinde kaldığı yerden devam ettirmeye çalıştım. Ben bunları atlatamıyorum.
Yani işin detaylarını sen biliyorsun. Ben her zaman bir konuda aklımda soru işareti kalmayana kadar ileri giderim, soru ilerlerlermiş gidermek adına uğraşırım çünkü ilerleyen zamanda geri dönüp keşke demek istemem, yaptığım şeyden pişman olmak istemem. Hala ona aşığım diyebiliyorsan bir şeyler olur gibi geliyor bana ve onun da aşkını hissedebiliyorsan..
O yüzden ağırdan al diyorum ya zaten. Şans verden kastım git barış değil yanlış anlama. Kendini göstermesi için, düzelip düzelmediğini göstermesi için şans ver. Onun haricinde değişmiş görüp sevgili olduktan sonra tekrar aynı şeyi yaparsa da dönüşü olmayan bir ayrılık olur. Yani bu sonuç yeni konuşmaya başladığın kişide veya yeni bir sevgilinde de aynı olabilir. Kesinlikle iyi olacak diye bir kural yok çünkü hiçbir şey için. Benim demek istediğim ikiniz de aşıksanız bu kadar tekrar şans vermeyi deneyin. Aklında sorular var sonuç iyi de olsa kötü de olsa en azından aklında bir şüphe kalmaz. Sonucu kötü olursa keşke vermeseydim şans demezsin. En azından denedim aşkıma sahip çıktım aklımdan bir soru işareti kalmadı dersin ve başkasıyla konuşsam ona haksızlık olur mu gibi kafanda dolaşan sorular da kalmaz artık rahat olur için..
En İyi Cevaplar