Birbirimize kanka diye hitap etmeyiz ama aynı arkadaş grubundanız beraber aynı ortamda bulunuyoruz ve bu yıl başlayan bir arkadaşlık. Aynı ortamda moralim bozuk olduğunda daha yakın olduğum kız arkadaşlarım anlamasa bile o anlar hep sorar senin moralin mi bozuk neye bozuk falan diye. Bugun beni sinirlendirdiğinde ona biraz çıkıştım.
Senin bu tavırlarına ani çıkışlarına hayranım dedi. Aslında bu cümlesini duymamış olsam hiç böyle bişey düşünmicektim ama bundan dolayı aklıma böyle bişey gelmeye başladı yeni. Bide bi kalem vardı kaybettim bana hediyeydi o dedim o da kim hediye etti dedi. Hangi şanslı erkek o falan dedi. Üniversite birkaç haftaya da bitiyor hepimiz farklı sehirlerdeniz. Seni özlicem ya dedi laf arasında. Bide bişey oldu bugun arkadaşına yanımda şey dedi bu kızı üzerler dedi saf biri olduğumu düşünüyor sanirim. İlgisi falan olabilir mi ben mi yanlış düşündüm acaba.
Senin bu tavırlarına ani çıkışlarına hayranım dedi. Aslında bu cümlesini duymamış olsam hiç böyle bişey düşünmicektim ama bundan dolayı aklıma böyle bişey gelmeye başladı yeni. Bide bi kalem vardı kaybettim bana hediyeydi o dedim o da kim hediye etti dedi. Hangi şanslı erkek o falan dedi. Üniversite birkaç haftaya da bitiyor hepimiz farklı sehirlerdeniz. Seni özlicem ya dedi laf arasında. Bide bişey oldu bugun arkadaşına yanımda şey dedi bu kızı üzerler dedi saf biri olduğumu düşünüyor sanirim. İlgisi falan olabilir mi ben mi yanlış düşündüm acaba.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kamu spotu niteliğinde. Erkek kankası olan herkes izlesin
bence senden çok hoşlanıyor
ben sana anlatasam yorumlar mısın. bu kız beni arkadaşıolarak mı görüyor yoksa başka mı diye. ama seninkinden 2 kat uzun ve çok tuhaf bir durum
Anlat bakalım
Bizim sınıfta bir kız var ben buna 1 aydır ufak ufak yürüyordum. Melek gibi çıkmışsın, bu ne güzellik gibi şeylerle. bir de ateş bıraktım seksi göründüğü bir fotoğrafa
Beni yakın arkadaş listesine eklemiş 4 gün önce hastanede EKG fotosu atmış yakın arkadaşlar storisine. Kalbinde ağrı olmuş gitmiş tek başına. Evi bana yakın. Ben de tatlı sert azarladım neden tek gidiyorsun bana haber verseydin ya diye. o da tamam bir daha böyle bir şey olursa ilk sen aklıma geleceksin dedi.
Ertesi gün kırtahsiyeye not çıkarmaya gidecektim ona da sordum lazımsa sana getireyim evde dinlen dedim. O kırtahsiyeye benle gelmek istedi. Kırtahsiyeden sonra kfc de burger yedik sonra kütüphaneye gidip çalışalım mı dedim kabul etti. 2 saat çalıştık sonra sahilde yürüyüşe çıktık 3saat kadar yürüdük bana sıcak çikolata ısmarladı. Sonra onu evine bıraktım akşam 9 gibi
bu bir gündü diğer 2 günü yazacam kaçma sakın anlat dedin :DD
Benim notlar onun çantasında kalmış yarın gelip alayım dedim giderken de pastaneden ona ve kendime ekler aldım. ayrı ayrı paketlere koydurdum kapıda paketi verip dönmek için.
Tokalaştık notları aldım paketi verdim döndüm. Ben apartmandan çıktıktan sonra mesaj attı. Çok özür dilerim eve davet etmek isterdim ama arkadaşım kaza geçirmiş hastaneye gitmem lazım dedi
Ben de yardımcı olabilceğim bişey var mı dedim teşekkür etti
Akşam mesaj attı bana hiç ders çalışamadım diye. Ben de yine kütüphaneye davet ettim tamam dedi
kahvaltıda ne yiyeceksin bana gel ben bir şeyler hazırlayacam birlikte yapalım sonra çıkalım dedim teşekkürler diyerek reddetti
bu da 2. gündü son 1 gün kaldı. asıl olay son günde
3. gün buluştuk 3 saat ders çalıştık. sonra ona kafede bir şey ısmarladım 1 saat oturduk. otururken birisi aradı kızı isim soy isimle kayıtlıydı bizim fakülteden birisi. Hiç ders çalışamadığını söylemiş kız da kütüphaneye davet etti onu. Biz derse döndük o da geldi. Ben kızla bir masada oturuyorum o gelen arkadaşı sandığım da yer olmadığı için yakında başka masaya geçti
sonra kız acıktı kahvaltı yapmamış. Ben yemeğe götürüyorum kızı. Arkadaşını da çağırıyorum gel yemek yiyecez diye ısrar ettim hatta ama gelmedi
Gün sonunda kafede çay içerken o gelen arkadaşına sordum sende sevgili falan var mı diye ve o bahsettiğim kızı gösterdi. Kıza baktım o da başını sallayarak onayladı
Ne yaşadım ne oldu dünden beri anlayamadım
olay bu. bu kız beni arkadaş olarak görüyor olabilir mi
Sevgilisini veya flörtünü senin yanına çağırdığına göre seni arkadaşı olarak görüyor arkadaş olduğunuzu düşünüyor belli ki
o kadar mı zararsız görünüyorum acaba 😅 benim ilgimi anlamıştır diye düşünüyordum
O kankalar içinde mutlaka biri ya önceden seviyor ya da sonradan girişiyor o işe
Çogunluk varken neden tekiyle idare edim kafasinda
Nerden anladın
Neyi erkekler genel olarak öyle senin kankan olur kız kankalarınla ilk oynaşır sonra en son seninle biter ve ilişkiniz biter ve srnin kankalarından biri ile devamlı görüşmeye başlar kural bu
Olmaz bu
Ne olmaz
Olamazzz
Olmaması daha iyi olur aslinda. Sana hayranım dememis olsa aklıma böyle bisey de gelmezdi acıkcası
Aşık sana
Ben de sana
knka ayağı popiş ayağı, kimse kimseyi kandırmasın
@CaseWhenException oy yerim
@engnnnnlyda aynen
Gel yiyelim
E yok artık o kadar da değildir. Ama bi ilgisi olabilir biraz hoşlanma falan
Aynen çocuk falan da yapmak isteyebilir
@CaseWhenException geliyorum
Hızlı gel bari
Sana cosmosun harikalarını anlatayım