Benim erkek kankam var. Başka birini sevdiğimi biliyor. Fakat sevdiğim kişi beni sevmiyor. Arkadaşım da benim üzülmeme üzülüyor. Bırak bu çocuğu diyor. Hiç yakışıklı değil, seni hak etmiyor bilmem ne… Başta onu arkadaş olarak çok seviyordum. Ama daha sonra beni sahiplenmesi benimle ilgilenmesi yani kısaca hoşuma gitmeye başladı. Ona karşı ilgim oluşmaya başladı. Geçici mi, kalıcı mı bilmiyorum. Benden hoşlanıyor mu, hoşlanmıyor mu? İnanın bilmiyorum. Beni gördüğünde vay vay güzellik diyor. Mesajlaşıyoruz arada arıyor hep birbirimize kanka diyoruz. Sevdiğim çocuk hakkında konuştuğumda bırak artık şu çocuğu diyor. Başkasını sev, bir kızı sev o bile daha mantıklı diyor. Bir süre sonra ben ona benden hoşlanan biri olduğunu söyledim. Bana kim dedi. Söyledim, direkt olmaz kanka dedi. Sonraki gün aradım konuştuk ve benden hoşlanan kişiye şans vereceğimi söyledim, onunla konuşacağımı söyledim fakat arkadaşım sen başkasını seviyorsun nasıl olacak dedi. Sırf senden hoşlanıyor diye mi konuşacaksın senden başkaları da hoşlansa değerlendirecek misin dedi. O çocuk senden büyük, senle benim aramda bile 4-5 yaş filan, kısaca dedi de dedi. Beni kıskandı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılikinizi tanımıyorum olayı tam bilmiyorum ama yakın kankalık artkadaşlık bir süre sonra bazı şeylere evet dönüşebilir ama bunu en iyi anlamanın yolu karşılıklı otururken gözlerinin içine bak sana doğru bakıp gözleri gülümsüyorsa bilki seviyordur :D ama zor bir durum belki bunu yaparken utanabilirsin zor bir şey
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim bile öyle değil onun gözleri parlıyor özellikle son zamanlarda daha çok dikkatimi çekmeye başladı
- +1 yıl
seviyor olabilir bunun anlamanın en iyi yolu onunla birlikte fotolar çek olur mu fotolarda nasıl baktıgını çok iyi anlarsın birde güneşli ortamda yap bunu daha iyi anlarsın :D gözleri çok mutluysa tm dır zaten normal düşünen arkadaşlık boyutundaysa gözleri parlamaz
Soran+1 yılOnunla foto çekinmek çok mantıklı
- +1 yıl
Tabi mantıklı ben sevdiğimi böyle anlamıştım zamanında kendim için 😂
Soran+1 yılPeki sen kız kankalarının sevdiği kişilere konuşacağı kişilere karışır mısın
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKankanın senle kankayken hiç senden daha fazla sevdiği bir kız oldu mu?
086 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle 3 aylık bir arkadaşlığımız var aslında kuzenimle de çok yakın arkadaş onun sayesinde tanıştık kız arkadaşı yok. Kızlarla pek samimi olmuyor zaten
- +1 yıl
Tamam sana yazıyor çocuk alttan alttan. Senden hoşlanmış.
Soran+1 yılİnanamıyorum ki o bana kanka diyordu. Sen olsan kankanın kiminle sevgili olacağına kimi seveceğine karışır mıydın
- +1 yıl
Kıza aç olsam karışırdım ki açken karıştım da. Ben de o yollardan geçtim. Hep seninle konuşsun istersin, her erkekte bir kulp bulursun. İstisnasız bu ülkedeki her erkek o duruma düşer düşmedim diye ya hiçbir kız ile tanışıp arkadaş bile olamamıştır ya da yalan söylüyordur. Orta okuldayken bana da böyle olmuştu.
Soran+1 yılEvet kim olsa bana kötülüyor o erkeği
Soran+1 yılHiç tanımadığı kişileri bile yok olmaz diyor
Soran+1 yılBenimle konuşurken ben seni çok önemsiyorum dedi fakat bunu düz ve rahat bir şekilde demedi duraksayarak heyecanlanarak dedi
- +1 yıl
Bildiğin yazılıyor bu çocuk sana. Her kızın vardır bundan zaten. Tripli olurlar bir de bunlar. (Allah’tan benimki kısa sürmüştü de kendimi o duruma düşürmemiştim)
Soran+1 yılEvet trip de atıyor beni sinir ediyor
Soran+1 yılŞimdi bu benden hoşlanıyor ama diyemiyor mu
- +1 yıl
+ o çocuk kötü ya
- o kadar da kötü değil ya ben biraz konuşacağım.
+ bence konuşma. Bak sen benim için önemlisin değerlisin hiç başlama bence buna.
- yok yok ben kararımı verdim konuşacağım.
+ iyi peki zaten benim sözüm o kadar da kıymetli değil. Kusura bakma.
- yanlış anlı…..
+ yok ya bir şey iyiyim ben yatacağım sen çocukla konuş.
- iyi geceler ne diyeyim
(5 dk sonra)
+ cidden mi ya şuna bak umrunda bile değilim.
- yatacağım dedin ondan öyle de….
+ yatıyorum ben..
Soran+1 yılEvet buna benzer oldu konuşmamız hele başı aynı
- +1 yıl
Ben bilirim malımı. Al işte..
Soran+1 yılPeki ben şimdi ne yapacağım bilmezden mi geleceğim
- +1 yıl
Ben olsam yol verirdim. Yavaş yavaş ilgiyi kese kese.
Soran+1 yılAma ben onu çok seviyorum aramız bozulmasın
- +1 yıl
İlla bozulacak. Hea “ben hiç evlenmem kankamla otururum dizdize” diyorsan ona lafım yok.
Soran+1 yılBu bana itiraf eder mi
- +1 yıl
Cesaretini toplayınca eder sonra sen red edince “şakaydı” der ağlar zırlar kafanı şişirir.
Soran+1 yılşu an başkasını sevdiğimi biliyor ve bana çok kızıyor. O seni hak etmiyor diyor. Cidden etmiyor orası ayrı mesele
Soran+1 yılOha eğer bu son dediğinde olursa sen mükemmelsin
- +1 yıl
Ben niye mükemmelim ya? Konu nasıl bana geldi?
Soran+1 yılKafamdaki soru işaretlerini çözdün o yüzden mükemmelsin
Soran+1 yılPeki hoşlanmama ihtimali var mı
- +1 yıl
Hea ne demek rica ederim
- +1 yıl
Seninle kankalığı boyunca sevgilisi olmadıysa ve sana hep böyle saçma bir vıcıklıkta davranıyorsa yok. Yani böyle olup hoşlanmayanını daha görmedim.
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek. Bu tipi iyi bilirim. Bir derdin olmaya görsün “anlat kanka benden daha yakının yok sana en yakın benim bana her şeyi anlatabilirsin. Bak sakın üzme kendini bak ben varım her zaman yanında olacağım” der. Az bir övgü duydu mu tekrar tekrar duymak için konuyu oraya getirip kıvranıp durur.
Soran+1 yılAradığımda da ses tonu heyecanlı oluyor hep beni arayabilirsin filan ben müsaitim diyor
Soran+1 yılHayvan herife bak sen hiç anlamadım. Ama kendi kulaklarımla duymadan kendi ağzıyla söylemeden hala inanasım gelmeyecek benim
- +1 yıl
Gece gece arar bir de. En fazla mesafeyi gece yapar bunlar. La bir de gardırop merak edenleri var bunların. Kız da garibim der “ayy bu benim elbisemi de yorumlar ne güzel danışırım buna” diye der ama aslında sana bakıp hayal kurup arkadaşlarına “yav benim de foto aldığım kız var” özgüveni yapıyordur.
Soran+1 yılYok bunu yapmadık
Soran+1 yılTutturmadın
- +1 yıl
Hee iyi bu masum. Bu daha maneviyatta.
- +1 yıl
Yok böyledir demedim. Bunların “gardırop meraklıları” türünü anlattım. Belirttim özel olarak.
- +1 yıl
O değil diğer anlattıklarımın hepsini yaptı mı? 😯
Soran+1 yılHele o konuşmayı evet aynısı gibi oldu
- +1 yıl
O zaten olur. 1 kere olsa yine. Sık sık olur.
- +1 yıl
*1 kere olsa yine iyi
Soran+1 yılNormal kanka olarak gördüğünüz kızın erkeklerle olan ilişkilerine normalde karışmazsınız değil mi
- +1 yıl
Ya şöyle diyeyim. Erkek sapıktır şerefsizdir ben de biliyorumdur bunu nasihat ederim elbet. Ama tribe falan da girmem beni dinlemezse kız. Baktım kız tam hype’lı gider çocukla konuşur “lan bak bu kızı üzersen senin…” diye uyarır bir süre durumlarını gizliden takip ederim. Baktım mutlular takibi azaltırım.
- +1 yıl
Hea ama önden bir korkutma testi şart orada erkek kişi geri vites yaparsa kankamın yüzünü göremez.
Soran+1 yılAşırı değer veriyor bana
- +1 yıl
Aşırı değer vermiyor aşırı hoşlanıyor. Erkek o erkek ama sana davranışı kız gibi. Hiç farkına varmadın mı?
Soran+1 yılKız gibi derken
Soran+1 yılVaramadım ya
Soran+1 yılVe ben bana konuşma o da kötü biri değdiği çocuk ile konuşuyorum ama onun haberi yok duymasından da korkuyorum. Çünkü ne tepki vereceğini bilmiyorum
Soran+1 yılBana senden hoşlanan birkaç kişi daha olacak onları da mı değerlendireceksin filan dedi sırf senden hoşlanıyor diye konuşacak mısın da dedi
Soran+1 yılYa aslında haklı da biraz
- +1 yıl
Ya bak şimdi senle ben kanka olsak ben seninle her ortama girerim her derdine de ortak olurum ama sen odun der durursun. Misal;
+: sen -: ben
+ ya ben şu çocukla konuşacağım
- emin misin
+ bilmiyorum
- konuşma o zaman
+ ama iyi bu çocuk yani öyle gibi
- o zaman konuş
+ ama tam karar veremedim
- konuşma o zaman
+ ya ama öy…
- (senin ismin) ya bir sal beni ya.. konuşmak istiyorsun konuş diyorum konuşmayacağın tutuyor konuşma diyorum konuşacağım tutuyor
+ odunsun odun..
( 5 dk sonra)
- tamam la gel acıdım nasıl bir çocuk bu?
+ ya bak şimdi çok iyi ama aynı zamanda da kötü gibi..
- iyi mi kötü mü
+ bilmiyorum işte
- istersen ben araştırayım
+ yok o olmaz
- tamam ben karışmıyorum
+ ya ama çok kötüsün az yardım etsen ölür müsün?
Böyle bir diyalog geçerdi. Ama bir kere bile anlat diye ısrar etmedim ve asla sana trip atmadım hatta yeri geldi seni kovdum bile 😂
Soran+1 yılHaklsın ama o direkt olmaz dedi
- +1 yıl
Yav o niye olmaz diyor. Kanka lan bu kanka. Sana kardeşlik yapmalı. Hea bildiği bir şey varsa açık açık söylesin. “Ya bak o seni üzebilir” tamam da niyee? Sen kankasın kardeşsin ağabeysin. Senin görevin kankayı mutlu etmek korumak. Delikanlı olacan çekinmeden söyleyeceksin. Niye üzebileceğini kim dedi sen nerden duydun… Bir de şey demiş “her hoşlananı da deneyecek misin böyle” bu nedir ya. Lan kızı (kız sen oluyorsun) hak etmeyecek birinin hoşlanmasını engelleyeceğine kızı engelliyor. Bir de telekız muamelesi çekiyor. Ama bak sevgilin yokken sadece 2’nizken hiç tripli değildir hatta ara sıra fazla rahattır hee
Soran+1 yılİşte çok sahipleniyor benım de içime kurt düştü buraya yazdım
Soran+1 yılİlk başta umursamamıştı daha ilk arkadaş olduğum zamanlar sonradan üzerime titremeye başladı
Soran+1 yılArtık ben kesin emin oldum benı seviyor bu
- +1 yıl
Siz kızların anlamadığı bu işte. Senin bu arkadaş sahiplenmiyor içliyor. Kıskanıyor hayatında tek erkek o olmak istiyor.
Soran+1 yılPeki patron sen ne dersen o
- +1 yıl
Estağfurullah ya patronluk taslamıyorum yanlış anlama
Soran+1 yılYok cidden sağ ol yordum seni
Soran+1 yılPeki ben sence o çocukla konuştuğumu söyleyeyim mi
- +1 yıl
Yok lafı olmaz. Hani cidden ömrümü çürüten meselelerden birisidir bu kızların “kendilerine çok değer veren (!) kankaları” ama aslında flört edeyim derken yanlışlıkla arkadaş olmuş betalardır. Bunlar başta bir ilgisizdir bir ilgisizdir sen tam durumu kabullenirsin ama sonra bir ilgi patlaması gösterirler sen de şaşırırsın..
- +1 yıl
Hangi çocukla?
Soran+1 yılOlmaz kanka dediği çocukla ben konuşuyorum ama haberi yok
Soran+1 yılBöyle yaptı benim de kafamı karıştırdı
- +1 yıl
Sen istiyorsan söyle. İstemiyorsan söyleme. Ben senin yerinde olsam SADECE TEST ETMEK amacıyla söylerdim. Hatta “kanki bir hayırlı olsununu alırım çocukla konuşmaya başladık” de sonra seyret cümbüşü 😂😂😂
- +1 yıl
Böyle yaparlar çünkü anladı senin onu arkadaş olarak gördüğünü. İlgiyi abarttı ki hoşlan ondan.
Soran+1 yılYok söylemicem boşuna kaosa gerek yok
Soran+1 yılBen ona sana da birini bulak dedim yok kanka dedi
- +1 yıl
Der öyle. Seninle konuşmak için her an müsaittir hiç meşgul zamanı olmaz. Heyecanlanır hep konuşmak ister. Bir derdin varsa hep anlat diye ısrar eder. Hatta “karnım ağrıyor” dersin nedenini sorar “karnım ağrıyor” diyen bir kıza nedeninin sorulmayacağını bunun görgüsüzlük olduğunu ve erkek kankayı hiç ilgilendirmediğini bilmeden. Sanki o sana sadece kanka gibi gelmeye başlar. Hani erkek yoktur senin için. O sadece kanka olmuştur.
Soran+1 yılBir kere de ona işte sarının çok yakıştığını söylemiştim konuyu değiştirmişti başka bir şey demişti niye öyle yaptı
Soran+1 yılUtandı mı
- +1 yıl
Bu dediğini bilemem kankalıkla alakası yok huy meselesi insandan insana değişebilir.
Soran+1 yılHee
- +1 yıl
Gerçi bu çocuk kankan değil bu çocuk betan senin. Beta kanka. Betanka.
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
Beta mı?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Beta: sevdiği kıza açılma cesareti olmayan ve kaybetmeyip yakın olmak için hatta kızı kapmak için arkadaşı gibi gözüken gizli aşıklar.
Soran+1 yılAnladım. Peki onun açılmasını nasıl sağlayabilirim
- +1 yıl
İmkanı yok. Anca o kendi cesaretini toplayacak da gelecek. Bu da 1 hafta da sürebilir 10 yıl da, hiç de açılmayabilir. Sen anca arkadaşlığı bozarak deneyebilirsin ama o kesin sonuç vermez. Ama benden sana bir mavi üye tavsiyesi olsun ben olsam arayı soğuturum. Zaten bitecek bir şey, hea eğer evlenmek istemiyorsan hayatın boyunca o zaman bitmeyebilir.
- +1 yıl
Спасибо 🙏
Soran+1 yılKanka ben bir şey daha dicem bunu aradım kısa bir şey sordum sonra kapatıyorum dedim o çocuğu naptın dedi bana, merak etti sordu sonra ben de yok konuşmadım dedim beni şaşırtıyorsun dedi. Sonra sırf seni seviyor diye niye sevgili olacaksın çok saçma dedi sonra dedim kimseyi istemiyorum bak öyle de deme iki gün sonra başkası çıkar karşına başkasını seversin dedi
Soran+1 yılBugün yine konuştuk dedim ki işte ben yalan söyledim sana aslında konuştum ama sonra yapamadım arkadaş kalmak istediğimi söyledim dedim. Bana sen bilirsin bu senin tercihin istediğin kişi ile olabilirsin filan dedi normal kanka konuşmasını yaptı
- +1 yıl
Arkadaş kalmak istedim demişsin ya rahatlamıştır
Soran+1 yılÖzelden yazdım cevaplar mısınız
Soran+1 yılYa aslında tam anlatayım ben ona yalan söylediğimi söyledim aslımda ben konuştum dedim. Nereden konuştun dedi? Watsaptan dedim. Heeeeh numaranı da verdin? Dedim yok zaten grupta vardı sonra dedim. Bir tek sen onay vermedin dedim. Bana ben sadece düşüncemi söylüyorum hani ilk olacaksa bari sevdiğin biri olsun fialn dedi. Yoksa sen bilirsin dedi. Sonra ben zaten arkadaş kalmak istediğimi söyledim dedim. Zaten belliydi böyle olacağı dedi. Yani tam olarak böyle oldu. Dikkat et kendine filan dedi bu kadar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sana tecrube abidesi olarak soyluyorum, bi gece yaz ona senden hoslanmaya basladim de. Sadece bunu de
04 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne olacak
Soran+1 yılTamam hoşlanmaya doğru kayıyorum ama onu kaybetmekten de korkuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. kız ve erkek bütün kankalar bir gün mutlaka sevişir. Kural bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ve kızdan kanka olmaz, bu yazılı olmayan bir kuraldır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkek kız kanka olmaz , olamaz.
tenhada kıstırırsa ağır silkeler.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde lisede kız kankam vardı sonra 4-5 sene f*ck olduk falan değişik bi şekle dönüştü. Güzeldi o yıllar ya kanka sonra sevgili falan ama bağlılık yoktu güzel oluyordu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur mu olur deneyin hem arkadaşlıktan sevgilim evlilikler daha uzun ömürlü oluyor
00 Yorumla
+1 yılsen seviyormusun onu?
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında öyle bir şeyim yok ona karşı sadece arkadaşlıktan fazla önemsiyor gibime geliyor mesela bana başkasını sev işte bir kızın ismini vermesi onu sev demesi saçma geldi başka erkeklerle olmamı istemiyor gibi geldi
- +1 yıl
bencede. seni seviyor bence anlattıklarına göre. konuş onla bunu ama çocuğu reddetme bence şans ver
+1 yılOlabilir kanka yolu bok yolu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Seviyo galiba kanka
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki kıskanması normaldır kanka
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç
05 Yorumla
Soran+1 yıl18-23
Soran+1 yılBen 18 yani
Cevap sahibi+1 yılBence yok sen abartiyorsjun
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılBana inanmıyorsan dene onu kendi gözlerinle gör
Sende ver kurtul
010 Yorumla
Soran+1 yılAyıp be
Soran+1 yılAhahahaha
Soran+1 yılSence başka erkeklerle olmamı istememesi normal mi
Soran+1 yılGerçekten de normal değil benimle konuşurken son konuşması hele ben seni çok önemsiyorum demesi çoku bastırarak dedi
Soran+1 yılHayır eski sevgililerimi bilmez çünkü hiç sevgilim olmadı hep doğru kişiyi bekledim
Soran+1 yılSadece hoşlandığım kişileri biliyor
dekoltene bakomu
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddiye alın lütfen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri