Erkek kankamın bana karşı ilgisi var mıdır?

Benim erkek kankam var. Başka birini sevdiğimi biliyor. Fakat sevdiğim kişi beni sevmiyor. Arkadaşım da benim üzülmeme üzülüyor. Bırak bu çocuğu diyor. Hiç yakışıklı değil, seni hak etmiyor bilmem ne… Başta onu arkadaş olarak çok seviyordum. Ama daha sonra beni sahiplenmesi benimle ilgilenmesi yani kısaca hoşuma gitmeye başladı. Ona karşı ilgim oluşmaya başladı. Geçici mi, kalıcı mı bilmiyorum. Benden hoşlanıyor mu, hoşlanmıyor mu? İnanın bilmiyorum. Beni gördüğünde vay vay güzellik diyor. Mesajlaşıyoruz arada arıyor hep birbirimize kanka diyoruz. Sevdiğim çocuk hakkında konuştuğumda bırak artık şu çocuğu diyor. Başkasını sev, bir kızı sev o bile daha mantıklı diyor. Bir süre sonra ben ona benden hoşlanan biri olduğunu söyledim. Bana kim dedi. Söyledim, direkt olmaz kanka dedi. Sonraki gün aradım konuştuk ve benden hoşlanan kişiye şans vereceğimi söyledim, onunla konuşacağımı söyledim fakat arkadaşım sen başkasını seviyorsun nasıl olacak dedi. Sırf senden hoşlanıyor diye mi konuşacaksın senden başkaları da hoşlansa değerlendirecek misin dedi. O çocuk senden büyük, senle benim aramda bile 4-5 yaş filan, kısaca dedi de dedi. Beni kıskandı mı?
Erkek kankamın bana karşı ilgisi var mıdır?