Yardiminiz lazim lütfen sonuna kadar okuyun napcam nasil güzellesirim?

Günaydin Arkadaslar ya benim sanaldan bi iliskim var ben kamera falan pek sevmiyorum diye hic foto cekinmem normal de sanal iliskilerine karsiyim ama ilk defa biri beni hic görmeden sevdi nebilim degisik yani asik falan oldum ama artik görüntülü konusmak istiyor tabi bende istiyorum ama ben pek özgüvenli degilim ya simdi söyle cirkin de degilim ama güzel de degilim lanet olsun ki babamin burnunu almisim ve burnumu hic sevmiyorum kendimi bir türlü toparlamaya calisiyorum ama olmuyor ilk defa biriyle görüntülü konuscam kendisi de diyor bana hep tipe bakmiyorum tipsiz olsan da sevcem yani tabi daha nazik oldu ama ben kisca böyle anlatiyim ama ben yine de korkuyorum ya sevmezse ya giderse cünkü ben ilk defa asik oldum acikcasi özgüvenli birisi degilim ve korkuyorum ben bu durumda ne yapabilirim ki nereye kadar böyle kacabilirim elinde sonunda buluscaz cunku böyle iliski de yürümez her seferinde kendi kendime karar veriyom konuscam diye ama sonra ya begenmezse ya tipi degilsem gibi seyler düsünüyrom evet simdi belki diyebilirsiniz tipten dolayi zaten seviyorsa birak gitsin falan her sey tip degil diye ama eminim ki herkesin icinde tipe bakma seyi vardir ya tamam bende tipe pek bakmam kendisi de abartilcak kadar yakisikli degil ben o oldugu icin onu seviyorum ama bilmiyorum ya nasil anlatiiyim ki bazen tiktok falan giriyorum bakiyorum ne kadar güzel kizlar var mis keske bende güzel olsaydim falan yani nebilim güzel olmak nasil bir sey daha hic hissetmedim kendime cirkin de demek istemiyorum sonucta allahin bi kuluyum o beni yaratti ama o kadar güzel kizlar varken beni görünce ya kacarsa diye kim ne derse desin güzel kizlar hep bir adim önde yine diyorum keske güzel olsaydim da bu kadar özgüvnli davranip kendimi göstere bilip kendimi paylasabilseydim belki Şu an sacmaliyor olabilirim ama öyle iste ya korkuyorum cünkü ilk defa bu kadar birini sevdim yani ilk askim öyle diyim size gercekten asik oldum hani derler ya bi insan bir kere asik olur digerlini sever diye ben onla olamazsam sanirim hayatima kimseyi alamam en cokta bundan korkuyorum zaten benle konusmak istiyor hakli da zaten sonucta nereye kadar böyle devam ediyor gercekten daha cok sey anlatmak isterdim ama yetmiyor türkcem de o kdar iyi degil umarim anlamizsinizdir beni
Yardiminiz lazim lütfen sonuna kadar okuyun napcam nasil güzellesirim?