Beni kötü bir enerji dalgası sarmış gibi. Hiçbir şey düşünemiyorum. Ben ondan 4 yaş büyüğüm belki yaş hakkında yapılan olumsuz yorumlardandır. Sizce ayrılmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir ilişkide yaş önemli değil bence ama 16 yaşında olması ilişkinizi nasıl etkiler ne kadar sürer bilinmez
Sence ne yapmalıyım? Kimsede bulamadığım olgunluğu, mutluluğu onda buldum. Hiçbir hatası yokken sırf yaşı yüzünden ayrılmak istemiyorum
Daha çocuk yaşta sayılır sadece ergenliğin verdiği bir sevgi olabilir ne yapmalıyım dersen o senin kararın belkide dediğinden daha fazla olgun gösteriyordur düşünce olarak onu senin tartman ölçmen lazım
Reşit olmasını bekleyeceğim. Hep çocuk kalacak değil diye düşünüyorum. İlla ki büyüyecek olgunlaşacak. Belki gerçek sevgidir bilmiyorum
Yaşayarak görürsün anlarsın mutluysan yaşı küçük diye biri terkedilmez sana olan yaklaşımı ve seninle neden beraber olduğunu görmen gerekir
Doğrudan sorsam benimle neden berabersin diye? Ya da nasıl anlayabilirim sormadan
Bana özelmişim gibi davranıyor çok fazla değer veriyor
Sürekli vakit geçirmek istiyor beraber aktiviteler yapmak oyun oynamak, film izlemek, yeni şeyler denemek vs.
Cinsellik konusu hiç açılmadı eğer yüz yüze görüşürsek el ele tutuşmaktan ileri gitmemeyi düşünüyorum
Sorma zaten zaman içinde hissedersin onu. Ne kadar bir zaman oldu ilişkiniz
3 hafta oldu
Daha yeni
Bu da karşılıklı olacak bir şey ikinizde bunu istemesi önemli olan bu
Daha çok yeni
Evet ama insanların kötü yorumları yüzünden bana pedofili demeleri yüzünden bu ilişki konusunu gözden geçiriyorum hep
Cinsellik illa ki olur ama reşit olduğu zaman bu olgunluğa eriştiği zaman. Ona cinsel gözle bakmadım asla
Çok anlattım bu arada başınızı şişirip rahatsızlık verdiysem affola..
Bence insanların be dediği çok önemli değil ilişkinşz daha yeni senden faydalanmak için seninleyse bu seni üzebilir ona göre senin hareket etmen önemli
Cinsellik yaşanır diyorsan zatenn o ikinizin tercihi
Faydalanmak için olduğunu sanmıyorum. Ben Türkiyedeyim o Kıbrıs'ta. Buluşmak için reşit olmasını beklememiz gerekiyor eğer cinsel amaçla kullanabileceği biri istese illa ki kendi ülkesinden bulurdu bence beni beklemezdi
Estağfirullah sorun yok
Buluşmak istiyor dediniz nasıl buluşuyorsunuz? İlla uzaksınız diye cinselliği kendi yaşadığı yerden biriyle istemesinede gerek yok farklı kişilerle tanışıp o anı yaşayan çok kişioluyor
Buluşamıyoruz uzakta olduğu için. Nasıl sanaldan mı yaşıyorlar yani
Sanaldan da buluşarak ta
Umarım öyle bir durum yaşamam çok üzülürüm
sevmiyosan o da sevmiyoasa ayrıl
Sevmemek değil aslında. Ben 20 yaşındayım o 16 o yüzden burada sorduğumda herkes bana pedofili dedi o yüzden kendimi kötü hissediyorum. Ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Hem sevgilisi hem de ebeveyni gibi davranıyorum onu çoğu konuda destekliyorum. Cinsellik konusu ise asla açılmadı o reşit olana kadar en fazla el ele tutuşmayı düşünüyorum. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum, siz ne düşünüyorsunuz?
cinsellik yoksa iyi, ama 16 yaşı tam reşit olmamış daha, tehlike
Neden tehlike
Bir de yaşıtlarımda göremediğim olgunluğu onda gördüm sadece rakam benim için o yüzden
reşit olmaması işte , çocuk bildiğin, kendi başına karar verme yetkisi yok
Doğru. Artık reşit olmasını bekleyeceğim ne yapalım seven bekler 😌