Kimseyi beğenmiyorum beğendiklerimin hep sevgilileri var ama ben aşırı takıntılıyım hani bir erkeği beğenmezsem dokunamam hayatta bu bana tecavüz gibi hissettirir ama bu gidişle yalnız kalacağım arkadaşım diyor sınıfın en güzelisin hani iyi de sayılırım ama takıntılıyım ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her şey dıs görünüş değil ama yüzüne bakılacak biri olsun öyle çok yakısıklı beklemene gerek yok Güzellik gelip geçici karakter kalıcıdır
Çok yakışıklı beklemiyorum ki benim hoşuma gitsin yeter karakter tüm erkekler hepsi aynı zaten
Genelleme yapmamak lazım Her erkek aynı değil
Aynı yani çok bir fark yok hepsi hormonlu canlılar kadından beklentileri cinsellik yemek ve sevgilisinin olmamış olması
Peki ben diğer erkekler gibi değilim Tamam erkeklerin geneli biraz var Ama şunu unutmamak lazım iyi olanda var kötü olanda Sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz
İyi kötü yok pnla ilgilenmiyecegiz benim yalnızlık ilgisizlik sevgisizlik ihtiyacimi karşılasın evlenelim gezelim edelim yeter bana
Allah aşkına sana değer veren sende ona karşılıklı değer verirsen çok iyi uyumlu olabilirsiniz Gezmeyede gidersiniz sinemaya falan vs… Ama şunu unutma karşına çıkar illaki
İşte önce boy yoksa kız arkadaşımdan farklı olmaz hani diyorum ki zaten erkekte boy olmayacaksa lezbiyen olurum daha mantıklı aşırı güzel kızlar görüyorum
Benim bile ilgimi çekiyor ne güzel kız diyorum
Sen kafayı çok takmışsın tamam boy önemli İşte seni bu yüzden karakterini istemiyorlar ben seni onu anladım
Yani bir erkek benim için boyu yoksa sevilmez erkek gibi gelmez boya bakmayacaksam gidip lezbiyenler olurum zaten aşırı güzel kızlar var insan izlemeye doyamıyor yüzünü
Maalesef sen iyi değilsin yanlız kalırsın bu kafayla
Olabilir biliyorum zaten
🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Yalnız kal ne olacak ki? Evlilik zorunlu bir şey değil.
İşte ben kalamıyorum psikolojim bozuluyor
Çok seçicisin kendine göre birini bulman baya zor o yüzden boş ver gitsin.
İşte ben takıntılıyım mesela beğenmiyorum diyelim benden hoşlanıyor ısınmaya çalışıyorum ama çevremdeki değer verdiğim arkadaşlarım kulp buluyor manyak mısın neyini beğenmedin ben hemen tiksiniyorum
Begendin
Milletin lafıyla iş yaparsan devam edersin böyle o zaman yapack bir şey yok.
Yani boy kriterim var zaten boya bakmazsam zaten erkek yerine kızı tercih ederim aşırı güzel kızlar görüyorum benim bile ilgimi çekiyor
180 nasıl senin için?
sende biseksüellik var sanırım bu arada.
Yok hiçbir ilişki yaşamadım ama güzel kız görüşümde derim yani direk vay be ne güzel kız diye
anladım
Cunku kızların geneli güzel oluyor
peki.
Bende senin gibiyim bu konuda bir çekim hissetmezsem bende dokunamam sonradan olmuyor yani tanıdıkça
Bende de öyle ama bir erkek yok beğendiğim
Olanların sevgilisi var
İlla sevgilisi olmayan birine denk gelirsin zor olsa da bulunuyor :)))
Ben en son konuştuğum kişiyi ilk gördüğümde bakakalmıştım çok etkilemişti beni
Hmm
Tanışmadiğimiz için bunu düşünüyor olman normal merak etme dünyada tek değilim bulursun
Seni beğenen biriyle ol sende bi değişiklik yap illa senin beğendiğin olucak değil ya
İşte bu bana tecavüz gibi hissettiriyor midem kaldırmaz
İnsanlar konuşarak anlaşır hoşlanır sever sevmek için bir sürü bahane bulunur yalnız kalmazsın elbet kalbini çalan biri olur sabırsız olma ummadığın bir anda çıkar karşına
İşte benim boy kriterim var yoksa kızdan farkı yok benim için yani boya bakamzsam zaten lezbiyenler olurum yani aşırı güzel kızlar var görüyorum benim bile ilgimi çekiyor
Gördügum 100 kızdan 10u mesela aşırı güzel oluyor
Boy takıntı derken kaç olucak
1.80 üstü
Ee ne var bunda yokmu küçük şehirdemi yaşıyorsun anlamadım 😀
Yok olan var ama hepsinin sevgilisi çıkıyor
Yapma ya o kadarda değildir adam mı kalmadı piyasada
Turkiyede havaya sokmuşlar seni yurt dışında olsan yuzune bakmazlar
Ne konuda takintilisin peki
Uzun boy dümdüz fizik ve sakalsız yüzünün biraz hoşuma gitmesi çok iyi olmasına gerek yok
Yas kac peki
o kişi ben olabilirim
22deyim ama koskoca üniversitede şehirde hoşuma giden 1 2 kişi onlarında hep sevgilileri çıkıyor
Aday varsa sana vermelisin
Kalırsin evde
Bence de tek kriterim yanıma yakışsın
Karekterine ne yapcan
Karakter tüm erkekler aynı zaten
Senin kafa baya iyi ahdha
Ee öyle ama hepsi karısı olsun is görsün yemek yapsın cinsellik versin sevgilisi olmamış olsun yeter diyorlar
Hepsine tek tek sordun mu hayır mantıksız bir genelleme
Evet hepsi öyle dedi karakteri de katarsam bulma ihtimalim binde 1ken eksilere düşüyor
Bana sormadin mesala