Günümüz Maalesef O kadar Rezalet Ötesi Oldu ki Sevişmek Keyfi Eğlenmek Aşk oldu Ulan bari aşkın o güzel ismini kirletmeyin yok yaz aşkı yok flört Bunlar ne ak Gerçek aşk vardır ona kalpten birini gerçekten çok Sevmektir ve ömrünün sonuna kadar sevmeye devam etmektir Biriyle sevgili olup Ayrılıp başka birine yönelmek bu aşk değil
hayır. günahım kadar bile beğenmiyorum eğer yaşadığım devirden bu derece nefret ediyorsam sebebi aşkın sevdanın suyunu çıkarıp oyuncağa çoluk çocuğun maskarasına çeviren ardından içine insanlığın gördüğü en iğrenç şey olan ihaneti karıştırıp bununla bile yetinmeyip bir de bunu meşrulaştıran saçmalıklar çıkarmaları (grup, swinger, açık ilişki aklına ne gelirse)
Beğenmiyorum iş aşk arkadaşlık hatta aile ilişkileri bile çıkar üzerine kurulu ne zaman nasıl bu hale geldik düşünen yok hiç herkes günü kurtarma derdinde
Kimsenin yaşam tarzını sorgulamak veya yargılamak bana düşmez. Fakat bu tarz bir ilişki bana göre değil. İnsan bir kere yorulur her şeyden önce sürekli başka insanlarla yeniden başlamak. Ne bileyim bana çok mantıklı ve doğru gelmiyor.
Hayır. Bu tarz ilişkiler bana göre değil. Yürümüyor yani. Bir hafta takılıp bir şeyler yaşadığım ilişkiden bir şey anlamam ben. Cinsel açıdan tatmin olmak değil olayım…
Ayrıca ilişkiler gittikçe bu hale bürünüyor. Doğru kişiyi bulmak önemli..
Az önce sorunun birisinde denk geldim üzerine bu soruyu da görünce yine dile getirmek istiyorum. Alternatif, yedek vs. gibi kavramlar eskiden eşyalar için kullanılırdı şimdi ise sanki çok normalmiş gibi insanlar üzerinde kullanılıyor. Acı olan biz bile bu duruma alışıyoruz. Günümüzde ilişki kavramı diye bir şey yok sadece vakit geçirmek ya da can sıkıntısını gidermek var. Kendi içimizdeki sevgisizlik ve değersizlik duygusunu bastırmak için yalnız kalamayacak ve dimdik ayakta duramayacak kadar korkağız. Kabul edenler iyileşme sürecinde, kendini seven ve değer verenler zaten bir mucize bekliyor ki eskiye dönelim. Kabul etmeyen ve ne yaptığının farkında olmayanlarda akıntıya karşı savrulup giden bir sandaldalar artık ne diyelim hayır diyelim de hayır olsun.
Maalesef hiç beğenmiyorum. Kimin kiminle olduğu belli değil. İnsanlar istiyor ki arkadaş adı altında birçok kişi ile flört edeyim, kimse bana karışmasın, ciddi bir ilişkim de olmasın. Adı da güvenmiyorum oluyor. Güvenmemek normal bir şey zaten ama aynı anda 10 kişi ile konuşanların bunu demesi komik oluyor.
Günübirlik şeyleri önemseyince insanlar tabiki mümkün olmuyor bu durum. Herkes bir hırs bir çaba peşinde. Oysa hayatlarını harcadıklarının ve kendilerini kandırdıklarının farkında değiller.
İnsanlarlar keşke bir kişiyi gerçekten sevdikten sonra gözü başkalarında olmasa… O zaman problemlerin çoğu biter bence. Hatta bu konu edinilen şeyler için de geçerli; durumu iyi olan birini görürler hemen haset ederler. Fiziği iyi birini görürler haset ederler. Hiç çaba harcamadan bir şeyler elde etmeye çalışırlar. Sevgide de öyle, insanlar biraz sadık, iyi niyetli, sabırlı ve de sevdiğinden başkalarına kör olmayı bilse daha güzel olur bence ilişkiler.
Maalesef, ne kadar konuşsak da herkes içindekini/gönlündekini yapıyor…
Haddime değil kimsenin ilişkisini analiz etmek ama ilişki gibi gelmiyor. Sadece flört edip takılıyorlar. Aşığım sanıyorlar, sonra hevesler bitiyor 1 haftada hadi yenisine
beğenmiyorum her şeyin suyunu çıkardılar artık sosyal medyada biri gider biri gelir kafasıyla daldan dala atlayanlar 4 5 kişiyle aynı anda beraber olup aldatanlar seviyorum deyip seven insan düşüncesinde bile ihanet edemeyecekken ihanet edenler ben bu ilişkileri sevmiyorum aşkı sonuna kadar yaşayabilecek mutlu olabilecek olan kesim kadar şanslı olmak isterdim aldatılan oldum
Hiç sevmiyorum. O kadar sıkıcı ki hep aynı muhabbet. Kız güvenmiyorum tribine giriyor. Erkek de direniyor tanışalım diye. Kız yine tribe giriyor, güvenmiyorum diye ama konuşmayı da istiyor.
Birde şu saçma sapan flört olayı var. Bu şey gibi ; ya biz bi deneyelim bakalım ne oluyor, olursa devam ederiz. Olmasa da diğer seçeneklere bakarım. Gibi olmuş. Çok itici. Ya seversin olur. ya da sevmezsin olmaz.
Eğer bi insan bu dediğine müsaitse, flörtleşme dinamik olabilir, doğru birini bulana kadar. Kısa süreli tanışmalar, birden fazla görüşmeler. Doğru kişiyi bulduktan sonra da kendini dizginleyip artık tek kişiye odaklanmak gerek
Dejenerasyon çağındayız maakesef. Sosyal medya bu duruma gayet iyi çanak tutuyor. Hele ki gençlik bu felaketi anlayabilecek bilince sahip değil. Bundan sonrasının daha da kötüye gideceğini iddia ediyorum.
Hayır. Özellikle şu sosyal medya çıktığından beri (özellikle instagram ve tiktok) hayattaki tek bir başarısı sevgili bulmak olan tiplemelerin yüz tutma mecrası oldu...
Hayır beğenmiyorum herkes aşk oyuncak etmiş bazı kişiler eşlerini aldatıyor kadın veya erkek sadakat kalmamış güven kalmamış bazı kötü erkekler * peşinde bazı kötü kadınlar kardeşim peşinde
Not iyi erkeklere ve iyi olan kadınların başımın üstünde yerleri vardır sözüm sizlere değil
Beğeniyorum desem beğenmediklerim gelir aklıma. Beğenmiyorum desem gayet güzel ilişkiler de var. Ama genele bakacak olursak geçici heves peşinde herkes.
Lan neyini begenecegim benim tuvaletimi yapmam bile daha uzun suruyor sacma aptal seyler duygu yok bir sey yok hayvanlar gibi yasaniyor yasandi bitti saygisizca misali ustu kalsin bos bk seyler
Çoklu evliliklere karşı olup evli insanlarla ilişkiye girmeyi heyecan verici bulan birini gördüğümde sinirlenmekle gülmek arasında bir noktada kalıyorum.
Beğenmiyorum çünkü sevgilileri olduğu halde flörtleri de var ben anlamıyorum. Flört sevgililiğin bi önceki aşaması değil mi? Eee yani niye sevgilileri olduğu halde flörtleri de var