2 yıl önce (üniversitede son sene) benden hoşlanıyordu. Sınıfından bir kız arkadaşı “Sabah akşam seni dinliyoruz kurtar bizi” diyordu. Reddettiğim yetmezmiş gibi onu yok sayıyordum gördüğüm yerde😭 Okul bitti, onun da benim de hayatımızda biri vardı. Birbirimizi silmiştik instagramdan. Benim ilişkim bitti o da ayrıldığında bana istek atıyordu hatta bunu çok yaptığı için bi keresinde kabul etmemiştim isteğini. Arada profiline girip bakardım bio’sundaki tarih duruyor mu diye..
Geçen sene yeniden istek attı hala sevgilisiyle beraberdi. O zamandan beri takipleşiyoruz. Sevgilisiyle olan fotoğraflarını beğeniyordum.
6 ay önce onun bi arkadaşını storyde görüp takip ettim görüştük flört ettik. Hepsine şahit oldu (aşağılayıcı bi durum) O zaman yaptığımı yanlış olarak görmüyordum ama şimdi O vefat etti ve benim kafam yeni yerine geldi çok acı çekiyorum! Gururunu kırdım ve kendimi ona hiç ifade edemeden çekip gitti. Hayal ediyorum bunlar bi şaka olsa, ölmemiş olsa, karşısına çıkar boynuna sarılır onunla olmak için can atardım😭 Oysa ne sesini biliyorum nede bir anımız var..
Bu mesajları da arkadaşıyla takipleşmeye başladığım an yazmıştı. Canım benim😢 Gururunu çiğnetmemek adına böyle konuştuğunu şimdi anlıyorum. Zaten Allah’ın bildiği varmış, o çocuk benimle ciddi düşünmedi. Allah izin vermedi çünkü buna. Ama O’nunla olsaydım en başından. Beni çok seveceğine adım kadar eminim😭 Allahımmm o bana bu vicdan azabını bırakıp gitti gözümde yaş dinmiyor. Teselli etmeyin ama sadece konuşun benimle 😭
Vefat etti ve acı çekiyorum.. Detayı okur musunuz?
Neye yarar ki pişmanlık bu saatten sonra. İstemiyorsan istemezsin, buna herkes saygı duyar. Sırf kıskandırıp, acı çektirmek adına onun arkadaşıyla ve onunda bunu bildiğini bilerek flortleşmen doğru değil. Senin için söylemiyorum, herkesin vicdanının sesini duyarak hareket etmesi gerekiyor! ve gerçekten doğru olduğuna inandığımız bir hayatı yaşarsak vicdanımıza hesap vermiyoruz! Sonuç olarak: Ölümlü dünya, bunu bilerek yaşayıp, kalp kırmamak gerekiyor! Mezarlıklar, bu Dünya'da işini bitiremeden giden insanlarla dolu. (Hirslarimiz, arzularımız, makam, mevki vs vs istekleri bitmiyor!) Her an hepimizin başına gelebilir. Arkadaşına, Allah'tan rahmet diliyorum. Sen de bundan sonraki hayatında buradan dersler çıkararak yaşarsan sıkıntı yaşamazsın. Diyor ya şarkı hani: 'YARADANDIR BAKİ KALAN, HAYAT NE GARİP HAYAT ÇOK GARİP'
Eee acıyla terbiye olmak böyle bir şey işte. Burdakini bırak da diğer tarafta nasıl yüzleşeceğini düşün bence
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yakında kabrini ziyaret edicez arkadaşlarla. O zaman içimi döküp kendimi anlatmak istiyorum ona Allah büyük samimiyetimi bilir belki onun haberdar olmasını nasip eder, Allah büyük tek duam bu
Keşke bu kadar kolay olsa da yapsan. Hangi tanrıya inanıyorsun bilmem ama senin için dua dan fazlası lazım. Boşuna dememiş Yunus Gönül Çalab ın tahtı Çalap gönüle baktı diye..