İki senelik Sevgilim daha önce evlenip ayrılmış bir çocuğu var çok nolur okuyun ailem bu konuyu kabul etmez napmam lazım?

Sırf bu yüzden ailemin onayı olmuycani bildiğim için defalarca ayrıldık ama yapamıyoruz ayriyken acı çekiyoruz ölüyoruz birbrimizden ayrılınca evlenmiş ayrılmış bir çocuğu var ama o eski eşi ile hiç iletişimi yok acil bisey olacaksa annesine babasına diyorlar çocuk annesiyle kalıyor sadece Temmuz ayında bir aylığına geliyor onun dışında karşı tarafla bir iletisimi yok ki sevgilim asla konuşmayı görüşmeyi istemiyor o tarafla birde ben bekar olduğum için bu konularda uzulmemem için ne gerekiyorsa yapıyor o kadar düşünceli ki benim herseyimle ilgileniyor düşünüyor taa küçük kardesime kadar düşünüyor bir bakkala giriyoruz kardeşine al da götür der bir mağazaya girsek ayagimdaki corabima kadar düşünür saçımın teline zarar gelsin istemiyor o derece seviyor ama ailem bu durumu kabul edemez ben ne yapacağım bilmiyorum annemi cafeye götürüp olanı biteni anlatmamız mantıklı mı olur sevgilimle birlikte birbrimizsiz yapamadığımız aciklasak ya nolur bana akıl verin ölüyorum ya...
İki senelik Sevgilim daha önce evlenip ayrılmış bir çocuğu var çok nolur okuyun ailem bu konuyu kabul etmez napmam lazım?