Böyle bir olay başıma gelmişti sevgilimin eski sevgilisi onun kuzeniymiş ilişkimizşn başlarında konu nerden açıldı hatırlamıyorum şöyle demişti onunla sevgili olmasaydık bile unutmazdım çünkü kuzenim ailemden biriydi ama bırak şimdi kalbimde sana yer açmışım demişti şuanda beraberiz tabi ayrılıklar yaşadık ama 2 yıldır beraberiz. Şöyle düşün hepimizin geçmişinde birileri olmuştu iyi veya kötü ama unutulmuyor kimse yani unutulmuyor derken sevdiğimiz için değil bir yabancıyla bile sohbet ettiğimiz zaman bile onu unutmuyoruz bu sebdiğimiz anlamına gelmiyor bence seni sevmese yanında durmazdı ve ölmüş bu bir travma normal bişey
Umursamıyorsa sevgili yapmanın mantığı ne acaba? Yapmasın sevgili gitsin başında yas tutsun. Unuttuğu zaman alır hayatına birini. Ben böyle birine direk yol veririm
bu hem psikolojik hemde duygusal bir problem, psikolojik olarak bunu belki atılabilisiniz ama duygusal olarak aklında kalbinde ölmüş insanı hala sevmek bağ kuran biriyle doğru bir ilişki yaşayamazsin, o bu hayatta değil evet ama sen hayatına direk dokunan bir insanı ilişkinde ihmal edip bu dünyada olamayan biri için çaba sarferdersen o ilişki olmaz.. ne sen nede o birbinne bir şey katabilir.. sonu ayrılık olur muhtemelen
Herkesin gideceği yer toprak değil midir? Biraz gerçekçi bakmak gerekir. Bir şekilde hayat devam ediyor. Sürekli dile getiriyorsa o sevdiği insanı da artık bıktırır ve ilişki the end e doğru gider.
Kabul etmem aklında biri varsa bana gelmeyecekti o zaman, benimde duygularım var geçmişini karıştırmıcak ilişkimizin içine o zaman ben de ne halt yedigimi anlatim olur mu böyle 🙄
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliniz size " Hâlâ eski sevgilimi unutamıyorum ve seni seviyorum. ölmüş birinide kıskanmıycaksın demi? " diye sorsa ne olurdu?