Kötü ayrılmamışsanız.
Ya da konuşuyorsanız onunla
Biz konuşuyoruz hala. O yüzden başkasını da gözüm görmüyor. Böyle yıllarım geçti
Kötü ayrılmamışsanız.
Ya da konuşuyorsanız onunla
Biz konuşuyoruz hala. O yüzden başkasını da gözüm görmüyor. Böyle yıllarım geçti
İnsan kendi hayatına bakmalı. Benim tarafımda işler böyle yürümez mesela. Biri hayatımdan çıkıyorsa ya da çıkartmayı tercih ettiysem, unutmam uzun sürmez. Sonuç olarak hayatımda artık değil. Bu kadar sıkıntı çektiğimiz ülkede bir de böyle psikolojiyi yaralamak iyi değil.
Giden gittiği gün bitmeli.
Oldu da böyle bir şey yaşandı diyelim, seneler sonra eğer hayatında biri yoksa yine şansımı denerdim sanırım.
Yani bir zamandır çok yazardım söylerdim ama bıraktım hayatta benden değerli değil bunu bana kendisi söyledi hayatta hiç kimse senden değerli değil sen kendini sevmiyorsun kendine bakmıyorsun dedi gerçekten öyleydi Bi insanı hasta olacak kadar kendini delirtecek kadar hastanelik olacak kadar sevmemeli gerekirse ağlarsın ağlarsın yıllarca hic yazmazsın kalbinde saklarsın zamanla bırakırsın unutursun demiyorum sonuçta insan çocukluğunu unutamıyor yaşadıklarını hiç unutamaz fazla abartmamak lazım eğer zarar veriyorsa Bi erkek neden konuşayım şuanda zerre umurumda değil boşuna cabalamisim
Sen konuştukça daha da çok yılların yaşın geçecek ama onun umurunda değilsin bence birkaç gitsin bu kadar düşme
Biz konuşuyoruz onunla uzaktayız ama. Ben söylemedim hislerimi hiç. Böyle saçma sapan gitti. Hayatım hep mutsuz geçti ama bu yüzden. Ne yapsam bilemedim
İşte bak bundan bahsediyorum hayatın mahvoluyor gittikçe eriyorsun hasta oluyorsun yapma bunu kendine
En doğrusu hayatına bakman sen konuştukça insan kopamazsın
Her gün konuşuyoruz biz. Sonrasında boşluk yine olur konuşmazsak. İçimdekileri söyleyip olmuyosa konuşmayalım mı
Yani seni anlıyorum şuanda ne durumda olduğunu ona kendini isteyip istemediğini sor evlenebilirmiyiz diye bir hayat kuralım senle yoksa boşuna çabalama her kız sevdiğini almak için uğraşır bosuna konuşmaz ama hayırsız bırak gitsin
Gerçekten kendini yorma hayırsız ise bırak konuşma yollarını ziyan etme
Yıllar geçiyor yaş geçiyor
Gerçekten pişman olursun ilerleyen zamanda dersin kendimi niye yordum
O zaman açılıp tüm hislerimi düşüncelerimi söyleyeyim istemezse en azından belki bu sefer bitirebilirim
32 yaşındayım. Yıllarım gitti ki. Arkadaşlar biriyle tanıştırıyo buluştugumda her gece gelip ağlıyorum. Kimseyle olamıyorm
Aynen öyle yap yorma kendini boşuna senden değerli değil anlıyorum belki sevebilirsin ama sen konuştukça daha da kapatıyor konuyu bu sefer kullanmaya başlıyorlar karşısındaki kızı attık istediğin gibi olmuyor hiç bir şey bir erkek sevse gelir yüzük takar hiç diyor mi sana evlenelim diye seni seviyorum diye hiç duydun mu ağzından duymazsın çünkü amaci başka
Verdiğin değere emeklere yazık
Bırak şunu diyorum kalbini Allaha ver dua et hayırlısını iste
Teşekkür ederim
İnsan degmeyecek kişiyle konuştukça yaş geçiyor sen de farkındasın ama onun umurunda değil kendi haline Bir çaba sarfetme ondan bekle baktın yok bırak kendine eziyet etme
Emin ol sevgi geçer aynı kalmaz kalpte eğer kalırsa sakla evlen başkasıyla bırak artık
Yani tek yaptıgım kendime eziyet etmek farkındayım
Zaten öyle baksana kendinden geçmişsin yazık değil mi sana seni hak etmiyor bile
Evet onun için kendi hayatımı mahvettim
Emin ol hepimiz yaşadık bu durumu zamanında sen de bitireceksin içinde mecbursun
Tam evlenilcek yasin fazla geçirme birisine evet de git
Yok zaten sevip aşık olan birçok kişi ayrıldı unuttu. Biz hala konuştugumz için sanırım uzun sürdü
Hayırlısı olsun da kısmetlerini kaçırma düzgün insanlar gelirse görüş
Bakalım
Bırak şunu artık kendi hayatına bak
Tamam cesareti toplayacağım
Aynen mutlaka bak sevdiğin var diye geri durma asla bak kendini yıpratıyorsun sonra pişman olursun deme kendine niye böyle yapmadım git yuvani kur onu beklersen olursun 40
😀 senin gibi arkadaşım olsaydı çoktan adım atmıştım
Dua et sen hayırlısını iste Allah'tan görüş değerlendir kocaman insansın senin daha olgun olman lazım kendini toparlayıp
Gerçekten bak hepimize iyi abla olacaksın
Evet olgunum ama. O beni bir mal etti
Bizlere örnek ol
Senle konuşalım bakalım
Evet mal eder kendisine benzetmiş
Tamam
Cevap
2Cevap
Eski sevgili diyorsun. Unutamadı isem. Açıkça derdim. Yıllar geçmesini beklemezdim. Çünkü karar olsun ki önüme bakayim. Birini beklemek için ömrümü curutemem. Kusura bakma
Eninde sonunda unutulur yıllarca unutsmayan tayfa takıntı haline getirmiştir de unutamamıstir bence
Eskide kalmışsa hayatımdan çıkarırım yoluma bakabilmek için
Aynı durumdayım seninle. Konuşuyoruz ben sürekli onu sevdiğimi söylüyorum sevgili olmak istediğimi söylüyorum ama o istemiyor başka kimseyle de sevgili olamıyorum onun için.
Sen söylediğin halde konuşmaya devam ediyor mu. Ne kadardır bu durum devam ediyo
O tuhaf bi insan. konuşmaya devam ediyor ama arada yani mesela 3 gün falan yazmıyor sonra yazıyor keyfine göre takılıyor ama konuşuyoruz
Ne kadardır ayrısınız. Ne yapmayı düşünüyosun
1,5 senelik sevgiliydik 3 4 aydır ayrıyız. Artık uğraşmayacagım çünkü sevmiyor beni ve tek erkek o değil dünyada bir kişide takılı kalmak saçma o yüzden yoluma bakıcam. Seviyordum ama olmadı o beni sevmiyor şu an o yüzden onu düşünüp kendimi üzmicem. Sende böyle düşün boşveeer genciz güzeliz daha karşımıza neler çıkar 🌸🌸🌸
Ben 32 yasındayım çok genç değilim ama. Bu şekilde düşündüm çok kez ama konuştukça olmuyor
Olsun gençsin ama sonuçta karşımıza çok erkek çıkıyor bizi sevmeyen birinin peşinden koşmaktansa seven değer veren biriyle olmak mantıklı. Eğer onunla konuşmak sana zarar veriyorsa engelle konuşma
Konuştukça unutamıyorum her gün konuşmamız oluyor bi şekilde. En iyisi bu hisleri düşünceleri ona söylemek
Söyle eğer olmuyorsa engelle unutacaksın bir süre sonra. Ahh neleri unuttuk
Teşekkür ederim
Rica ederim umarım gönlünce olur her şey
Gururumu çiğneyip söyleyemem
Aşkta gurur olmalı diyosun
Evet
Eski sevgilimi unuturdum
Söyledim, söyle, netleş
Herkes kendi yoluna
Söylemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?