Bir dış göze ihtiyacım var. Eşimle yaşadığım bu durum?

Arkadaşlar merhaba, eşimin telefonunu kurcalıyordum (biliyorum saygısızca, artık yapmayacağım inşallah) ve sms'lerde snapchat kodu gördüm. Oysaki bundan 5 sene önce biz daha yeni yeni sevgiliyken ben snep kullanıyordum eşim de o ara indirmişti ama sonra beğenmedi boş bir uygulama diyip sildi, ben de sildim. O günden sonra hiç kullanmadım. Neyse sms'den sonra mail'e girdim aramalara snep yazınca baktım 9 ay önce bu işe ilk başladığında ve biz daha evli değilken baya hesap açmış. Haliyle direkt sordum bu ne sen snep mi kullanıyorsun diye. Açıklaması şu oldu; evet, iş ile alakalı (o aralar kendi işi dışında villa kiralama işine başlamıştı, instagram da tanışıp eklediği kişiler de oluyor hatta bu iş için özel hesap bile açtı insanlarla tanışmaya çalışıyor çevre edinme derdinde sürekli ). İşte birileriyle tanıştım birkaçının instası yoktu snap kullanıyorlarmış bu yüzden bende indirdim bir dahakine iletişimde oluruz onlara villa kiralamam için, birini buldum da diğer arkadaşı bulamadım zaten kullanmayı da pek beceremedim bu nedenle boşverdim sildim daha sonra. Benim amacım belliydi, sen her şeyi çok didikliyorsun ben senin telefonunu kurcalamıyorum hiç, sana saygı duyuyorum ama senin bu yaptığın hoş değil yapma falan dedi. Daha yeni evliyim sizce inanmalı mıyım?
Bir dış göze ihtiyacım var. Eşimle yaşadığım bu durum?