geçen sene bu şarkı çıktığında kız kardeşim bir gün bana abla seni anlatan bir şarkı buldum sana gelsin bak ne diyor “gözleri boncuk boncuk , saçları bal rengi yanakları allana allana tatlı mı tatlı”diyip bana bunu dinletişi geldi aklıma soruyla 😀 soruya gelicek olursam kendim mavi gözlü olduğum için kahve koyu renkler daha çok dikkatimi çekiyor :)
Renginin önemi olmadığını, asıl gözlerdeki güzelliğin benim gözlerime değince nasıl hissettirdiği ve ışıl ışıl olmasından kaynaklandığını söylememe gerek yok sanırım 😌
kahverengi veya yeşil ama sonra çocuğum olursa ve mavi gözlü olmak isterse ve babasına çekerse bana benzemediği için kızabilir bana. Benim babam yeşil gözlü annem kahverebgi. Ben mavi gözlü olduğum babama çekmediğim için öfkeliyim gitmişim dedeme çekmişim 😠😡
sevdiğimin gözleri şu renk olsun diye bir takıntım yok. her göz rengi herkese gitmez zaten. kara göz bazılarında çok güzel durur mavi göz de yeşil göz de ancak her göz rengi her yüze gitmiyor. Allah kişiyi doğuştan güzel gözlerini uyumlu yaratmış. değiştirmeye hiç lüzum yok
Senin en güzel yerinn kahverengii gözlerinm yarr gööözlerinn.. anlamlı ve derin bakıyor mu o önemli. Yoksa rengin pek de bir önemi yok benim için Bana bakması enn möhümüü
Akşam bakınca gökyüzünü, gündüz bakınca denizi görebileceğim bir renk... Tabiki de mavi olsa iyi olur. Şair bile "mavi huydur bende" diyor. Bu arada en sevdiğim renktir mavi
Sanırım senin gözlerinde yeşil fakat şarkı senin için değil özlenen biri için gelsin nede olsa burada yok kendisi artık buradan tanıştigim bir arkadaşa yolluyorum 😪