Merhaba, benim göz rengim şu an ela. Küçüklüğümdeki göz rengine dönmek isterdim. Benim göz rengim koyulaşmış. Küçükken gözlerim ne güzel yemyeşilmiş. Geri o göz rengime dönmeyi çok isterdim. Bence kumral bir insana en çok yakışan göz rengi yeşildir.
Gözler ne renk olursa olsun. Gülünce gözlerinin içi gülmeli insanın. Eğer bakmasını biliyorsa karşısında ki insanla ağzı ile konuşmadan önce gözleri ile bakışarak konuşabiliyorsa, içindeki fırtınalarını sevincini mutluluğunu gözlerine yansıta biliyorsa ne renk olduğunun da bir önemi olmuyor şahsen. Ben göz renginden önce karşımdaki insanın gözbebeğindeki anlamda kaybolmak isterim.
Selam, Kahverengi göz rengine sahibim ve şu anda göz rengimden memnunum. Sadece bazen mavi veya yeşil gözlü kişileri görünce acaba bu renk göze sahip olsam nasıl görünürdüm diye merak ediyorum. Mavi ve yeşil gözlü kişilerin genel olarak dikkat çektiğini ve renklerinin gözlerine yakıştığını düşünüyorum. En azından farklılık ve güzellik katıyor.
Gözlerim kahverengi, kahverengi olmasını isterdim. Dur bir dakika kahverengi zaten 😒 şaka bir yana tek derdiniz göz rengi mi mis gibi görüyorsunuz işte
aslında renk önemli değil sanırım ela tam bende bilmiyorum ışıkta yeşile çalan bir renk gözlerimin rengi karanlıkta kahverengi gibi bukalemun gibi renk değiştiriyor :)