ESKİSİ KADAR SEVMİYORUM DİYİP AYRILAN ERKEK?

Üç aylık bi ilişkim vardı her şey iyi hoştu ama bi gün erkek arkadaşımı eve çağırdım sonra çat kapı annem geldi yakalandık biraz uygunsuz yakalandık sonra annem ayrılmamız için sevgilimi tehdit ettti bizde ayrıldık daha doğrusu o benden ayrıldı annemden korkup sonra aradan bi hafta geçti bana geri döndü barışmak istedi ben de halen sevdiğim için barıştık üç hafta felandrın devam ediyorduk annemden gizli de olsa ama ben mesaj atmadığım aramadığım buluşma teklifi sunmadığım sürece o hiç bi şey yapmıyordu bana yönelik hep annen görür diye aramadım yazmadım diye annemi bahane ediyordu biz de genelde hep okulda görüşür olduk şimdi 12. Sınıf olduğumuz için son üç hafta okula gitmiyoruz yani artık onu göremiyorum e ben yazmadığım sürece yazmıyor aramıyor hep rahat olamıyorum annenden korkuyorum diye bahane sonra ben de değiş biraz korkma bi ay geçti üstünden diye baskı yaptım öyle üstüne gidince o yine ayrıldı benden ayrılırken şey dedi seni artık eskisi kadar sevmiyorum sırf üzülme derslerin kötü etkilenmesin üniversite sınavına çalışabil diye devam ediyordum dedi bu arada ben onu gerçekten seviyorum ve bağlı olduğumu biliyordu ona ama barışmak isteyen oydu üç hafta sınrs eskisi kadar sevmiyorum diyip ayrılan da o sizce kim haklı bu adam için üzülmeye değer mi
ESKİSİ KADAR SEVMİYORUM DİYİP AYRILAN ERKEK?