Erkeklerin garip davranışlari?

Merhaha birisi ile sosyak medya üzerinden tanıştık bir süre konuştuktan sonra buluştuk ve sevgili olmaya karar verdik yaklaşık 2 haftadır da sevgiliyiz fakat şöyle bir sorun oluşmaya başladı benden her gün fotoğraf istiyor sürekli keşke yanimda olsan sarılsam sana öpsem tarzı şeyler söylüyor ve biraz daha mahrem şeyler söylüyor tamam sevgililikte denir bunlar a daha çok yeniyiz ve bana itici geliyor bunu kendisine de söyledim böyle hemen her gün söylemen itici geliyor diye yani sarılmasına falan bir şey demem zaten ama telefonda her gün her gün yazınca ve daha çok yeni olunca rahatsız oluyorum bunu ona ifade edince sinirlendi ama neyse bu konuyu hallettik dün ben normal filmden kitaptan sinemadan konu açmak istedin çünkü hayatımda insanla her şeyi paylaşmak konuşmak isteyen birisiyimdir pek istekli konuşmadı neden isteksiz konuşuyorsun diye sorduğumda arkadaşlarla oturuyorum dedi tamam dedim buna da sonra uyumadan önce bana ne yaptığımi sordu bende dizi izlediğimi söyledim o da seninle beraber izlemek vardi dedi bende sinemaya gideriz sen gelince dedim (su an kendisi is nedeniyle şehir dışında) o da bundan sonra soğuk yapti ben sinema pek sevmem ev daha iyi falan diye bende ev sevmem sinema olur dedim en sonunda bana iyi geceler deyip kalp atmadan uyudu sizce ne yapmalıyım hatali miyim bu konuda ya da o niçin bu şekilde tavir sergiliyor
Erkeklerin garip davranışlari?