Bugün instagramdan dün tanıştığım bir kızla buluştum.2 saat boyunca beraberdik ve bayağı iyi muhabbetimiz oldu. Ayım var benim demişti bir muhabbet arasında ve elindeki bilekliği tutmuştu ben de onu diyor sanıp dedim ki o mu diye sordum, o da hayır bu eski sevgilimin verdiği şey bu, bunu bi çocuğa vermeyi düşünüyorum bulursam öyle birini falan demişti. 4 ay oldu ayrılalı ve zaten ben ayrıldım, çok kısıtlamaya başlamıştı falan dedi ama ben niye takıyor ki bilekliği o zaman diye içimden bi an düşündüm ama çok da önemli değil banane. Kızın davranışlarından bahsedeyim: Kız sürekli konuştu ve güler yüzlüydü, sıfıra sıfır yürüyorduk, omuzlarımız sürekli birbirimize değiyordu. Bankta otururken bacak bacak üstüne atıp bana doğru duruyordu. Sonra bu yurda gideceği için buluştuğumuz yerde aynı odada kaldığı kızla buluşmaya gideceğim dedi yurda geçmek için ve bana istersen sen de gel dedi. Arkadaşının yanına giderken tekrar daha düzgün bir şey yapalım falan dedi bana. Gittiğimizde 2 kızdılar beni onlarla tanıştırdı. Sonra yurda gitmek için tramvaya bineceklerdi ve ben de bunlarla beraber gittim yolda muhabbet iyiydi. Tramvaya binerken bana sarıldı. Ben değil o sarılma eyleminde bulundu ve ben de sarıldım. Sonra ben hiç yazmadım. Sen ne yapıcaksın diyordu, ben de arkadaşla buluşcam demiştim. Eve gelirken net kafeye uğrayıp 1 el oyun attım az önce. Kıza lol oynadığımdan bahsetmiştim. Kıza az önce oynadığım maçın sonucunu atıp eve uğrarken 1 el attım yazdım başka bir şey yazmadım. Uyumuş galiba cevap vermedi. Sizce kıza yazmamakla hata yaptım mı ve şu an attığım mesajla iyi yaptım mı? hemen yazıp vardın mı, ne yaptın falan diye çok sulu olur diye düşündüm o yüzden yazmadım ve şu anda da doğal akışlı bir mesaj atayım dedim ve sanki daha iyi oldu ama sizce? ve kız benden hoşlanıyor mu yaptığı davranışlara falan göre ne dersiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca kız ayakkabılarımızı çekip snap olarak atmıştı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar