Küçüklükten beri elleri titreyen
kendi kendine birseye kızdığında konuşan ayna karşısında şarkı söyleyen sesi kötü olsa bile
mantıklı konuştuğunda kendisi ile dalga geçen örneğin bozuk bir saat günde bir kerede olsa dogruyu gösterir diye kendisi hakkında espri yapan
kendisi ile vakit geçirmeyi gezmeyi seven kendisine deli denildiğinde gülen ikili ilişkilerinde duygusal biri ise
kimseye güvenmiyorsa
birsey satın aldığında pazarlık yapmıyorsa ya da çekiniyorsa
25 yaşına geldiği halde hic sevgilisi olmadıysa tanıma aşamasından bir tık ileriye gidemediğim
Eleştirildiginde kız arkadaşı ile arasına mesafe koyuyorsa
kendi kendine birseye kızdığında konuşan ayna karşısında şarkı söyleyen sesi kötü olsa bile
mantıklı konuştuğunda kendisi ile dalga geçen örneğin bozuk bir saat günde bir kerede olsa dogruyu gösterir diye kendisi hakkında espri yapan
kendisi ile vakit geçirmeyi gezmeyi seven kendisine deli denildiğinde gülen ikili ilişkilerinde duygusal biri ise
kimseye güvenmiyorsa
birsey satın aldığında pazarlık yapmıyorsa ya da çekiniyorsa
25 yaşına geldiği halde hic sevgilisi olmadıysa tanıma aşamasından bir tık ileriye gidemediğim
Eleştirildiginde kız arkadaşı ile arasına mesafe koyuyorsa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kötü bir huyunu görmedim bu saydıklarında, olmamak için sebep yok ki.
Güvenmiyorum insanlara bu yaşıma kadar kimseye borç para vermedik kahve bile ısmarlamadim ondan mesafeliler ve bende asosyal kaldım
İnsanlara güvenmemen yanlış değil ki çoğu insan güveni hak etmiyor zaten.
Evet haklısınız
Bunlar problem değil önemli olan sevgi, sadakat ve ortak noktalar.
Ben saygıyı vücuttaki iskelet gibi düşünüyorum seygiyide kalp gibi sadakattide vücuttaki beyin gibi düşünüyorum saygı çok önemlidir bir binanın insaatını düzgün yapmasak o bina deprem anında yıkılır
Çok güzel düşünüyorsun burcun ne?
Oglak burcuyum
Özelliklerini almışsın oğlağın
Gercekten almışım bir okudum ağzım açık kaldı
Yeni mi baktın 😅😅
Yok önceden bakmıştım 18 19 yaşlarımda bakmistim🤣🤣
Ohoo hiç alakan yokmuş senin de hiç mi merak etmez insan 😂😂
Dogru merak etmemişim ben 14 15 yaşlarında dışarıda sek sek saklambaç oynayan bir kızdım aklıma öyle şeyler gelmiyordu ki🤣🤣🤣
Ahaha şimdi napıyorsun
Hic birsey yapmiyorum
Neden ki bir şeyler yapsana
Gelişmeye açıksa, dinlemeyi biliyorsa, empati duygusuna sahipse belki
Yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum belki biraz içine kapanıksındır belki de biraz çekingen Ama bu davranışlarının olması seni herkesin istemeyeceği bir kadın profili yapmaz
Güvenmiyorum insanlara bu yaşıma kadar kimseye borç para vermedik kahve bile ısmarlamadim ondan mesafeliler ve bende asosyal kaldım
Kahveden kastın güvenmediğinden mi ısmarlamadın
Evet ondan dolayı
Bence şans vermelisin yalnızlık bazen lazımdır fazlası fena
Bilmiyorum ya biz kadınlar siz erkekler gibi değiliz çıkarlar ve menfaatler doğrultusunda arkadaslıklarimizi surdururuz
Eğer gerçekten kadınlar böyle ise doğru yoldasın.
Özverili olmalı yani beni sevmeye inat etmeli kilo aldım diye benimle arkadaşlığını bittirmemeli öyle olmaz ki
Diğer yorumlarında okuduğum kadarıyla sende benim gibi oğlak burcusun aslında hiç burçlara inanmazdım ama bazı özellikler aynı olunca şüphelenmiyor değilim ben de senin gibi kolay kolay kimseye güvenmeyen herkesi hayatıma almayan en azından sahte insanlardan uzak duran biriyim artı şu da bir gerçekki dışarıdan bakılınca oğlak Burcu olarak soğuk gözüküyoruz yani bizde sorun yok sorun onlarda.
Evet oglagım ben ve kış mevsimini seven bir oglak
Evet elinde sıcak çikolata ile dışarıda karın yağmasını seyretmek kadar güzeldir bu mevsim :)
Ben yonlendirilmekten hiç hoşlanmam bütün düşünceleri dinlerim saygı duyarım ama son kararı ben veririm arkadaşlık ilişkilerinde yönlendirilmesi sevmiyorum ama iş hayatında mecbur para için üstlerimin yönlendirilmesi dinliyorum birde çok umursamazım yönlendirilmeyi sevmediğim gibi başkalarında yönlendirmeyi sevmiyorum
Genelde böyle olanlara dik kafalı diyenler bilere olabiliyor aslında alakası yok sen sadece dinliyorsun ve o Esnada hangisi senin mantığına uygunsa onu uyguluyorsun, kısıtlanamaz bir yapının da olduğunu varsayarsak eğer
Başkasının aklıyla hareket eden insanların cevabına hayır diyorum bir erkek diyelim ortak arkadaşımin ısrarıyla benimle konuşmak istiyor ilişki anlamında bende aşık değilsem sadece hoslanti varsa hayır diyorum örneğin bir iş için cv mi bıraktım kendi hür iradesi ile beni aramadı ortak arkadasımısın kararı ile benim cv onaylayıp ise baslamamı istedi hayır diyorum kabul etmiyorum
Bu aslında biraz da gurura girmiş olmuyor mu
Evet gurura giriyor
Bizi asıl aldatan şey kendi gururumuzdur çoğu zaman.
Ama gururlu olmak güzel birsey aslinda
Kibirli olmamak kaydıyla dozunda olabilir aslında Gurur ve kibir farklı şeyler, ama sık sık aynı anlamda kullanılıyorlar. İnsan kibirli olmadan gururlu olabilir. Gurur daha çok kendimizle ilgili görüşümüze bağlıdır, kibir ise bizim hakkımızda başkalarına ne düşündürtmek istediğimize.
Tabiki de mesela birini seviyoruz ama bize hoş olmayan kelimeler zarf etti diyelim ki onunla konuşmayız bu da bunlar gibi düsünebiliriz
Yaani evet doğruya doğru
Usturubunu, edebini bilen insan her daim kıymeti ve değeri hak eder.
Kendinizi sevin.
ahshhahs cok tatlisin
Tam bir asosyal tip benim gibi