AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Konuşmuyorsa konuşmuyordur sen konuşursan da garip olur yani genellikle kızlar erkeğin gelip konuşmasını bekler..
Herhangi bir hobisini biliyorsan onun hakkında soru sorabilirsiniz efendim, bu onun dikkatini çeker ve samimiyet oluşur.
Utangaç olabilir git sen konuş istersen
Sizce utangaç mıdır konuşuncada kısa kesiyor çok ciddi bende bana surat yapıyor gibi hissediyorum
Utangaç olabilir kısa kesmenin sebebi ise konuşulcak bir şey bulamadığı için olabilir size karşı birşeyler hissediyor mu peki
Bilmiyorum bende o yüzden soruyorum bişey hissetmese bence bakmaz herkes gibi bakmıyor çünkü.
Bilmem herkesin bakışı farklı olabiliyo seviyorsa illaki sana açılır merak etme herşeye kısmet
Geçen gün gördüğümde de mutlu bir yüz ifadesi vardı üzerime alındım bilmiyorum:) peki utangaçsa ben ne yapabilirim? Elinden tutup çekeyim mi yani ne yapayım:)
Öyle yapmanız doğru olur mu bilemem ama biyerlere gidip birşeyler içelim mi dersiniz oda zaten anlar herhalde
Zamana mı bırakmalı bende onunla birlikte geçirebileceğimiz vakitler boşa gitsin istemiyorum ama beni tanıyorda. Cok mu aceleci davranıyorum yanlış mı yani birlikte geçireceğimiz güzel vakitler varken neden boşuna heba olsun?
Boşuna gitmez arkadaş olarak konuşun gezin tozun yavaşça birbirinizden hoşlanmaya başlarsınız zaten o kişiye karşı ilgili olun herzaman her şey kısmet inanın 5 yıl ilişkim oldu uzaktan ben bitirmek zorunda kaldım insanları tanımak gerçekten çok zor
Bende de bir şey var ben normalde hep karşı taraftan Selami beklerim kız olsun erkek olsun hep böyleyimdr. İlk defa birine bu kadar yakın davrandığım halde böyle ciddi olunca kısa kesince falan acaba hoşlanıyor mu diye düşünüyorum sinirlerim bozuluyor bu sefer. Belkide ben yanlış anlıyorumdur. Bende sizin dediğiniz gibi olsun isterim ki zaten hoşlanıyorum. Ama çok ciddi ve bazen sert davranışları oluyor ne yapacağını kestiremiyorum
Bence size öyle geliyor olabilir sert davranışları nasıl oluyo
O gelsin istiyorum çünkü emin olamadım benden hoşlanmıyorsa rezil duruma düşmek istemiyorum. Neden uzak duruyor benden sizce?
Bilmiyorum size yardımcı olmak isterim ama acaba hayatında birisi olabilir mi konuştuğu birisi varsa soğuk olabilir yakın arkadaşı varsa öğrenin bakalım konuştuğu kız falan var mı
Sert bakışları konuşması falan hiç gülmüyor bende kendimi kötü hissediyorum ben mi bir şey yaptım acaba bana karşımı böyle diye düşünüyorum
Yoo sizlik bir şey değil her insanın ayrı bir yapısı var bende çok gülmem bazen sinirli olurum işin stresi diyelim😊 ama fazlada peşine düşmeyin nihayetinde karşımdaki insan bana ilgili olsa şans verirdim ama o arkadaşın da da hiçbir tepki yoksa boşuna ümitlenme karar senin 😊
Eğer hoşlanmıyorsa neden rezil durumuna düşesin ki? Özgüvenli birisi demişsin eğer gerçekten özgüvenli ise bunu insanlara anlatıp ego yapmaz
Bana ilham oldun teşekkür ederim aceleye gerek yok düşündümde olacağı varsa olur :)
Benmi
Evet sen :)
Teşekkür ederim ozaman çok incesin🥰
Rica ederim o sizin inceliğiniz ☺️
Hicbirsey yapma özgüven yok ise boş ver
Özgüvensiz olduğunu düşünmüyorum
Bakarak yetinmesi yeterli demekki sana
Anlamadım
Yuz ver teşvik et gelir o
Nasıl yani uzaktan bakıyor. Çekiniyorum yanında birileri oluyor ben selam verince kısa kesiyor bende konuşacak bir şey bulamıyorum başkalarının yanında
Sizce neden yapıyor bunu bakmasa hoşlanmıyor derim ama bakışlarından anlıyorum
Sen konuşmazsan kaybedersin